Bajaj dıscover 125 motorum var satıp cbr 125 almayı düşünüyorum su ankı motorumda 80 + 90 kg 2 kısı bınınce motor kararsız oluyor vıraj almak kolay olmuyor cbr de durum nasıl.olur?
Bajaj dıscover 125 motorum var satıp cbr 125 almayı düşünüyorum su ankı motorumda 80 + 90 kg 2 kısı bınınce motor kararsız oluyor vıraj almak kolay olmuyor cbr de durum nasıl.olur?
Ben 2sene kullandim.O bahsettiğin dengesizlik tamamen senin kullanım tecrubene ve artçıya bağlı.Artçi tecrübeli ve yetenekli ise varlığını çok az hissedersin.Ama sağa sola çeken birisi 45kilo bile olsa farkeder.En iyisi artcina bütün kuralları anlatmak.Bir kaç sefer bindikten sonra alışırsınız zaten
Dun hayatında bısıklete bıle bınmemıs bir artcı aldım kuralları anlattım vırajlarda sankı yokmuş gıbıydı,ama 50 kg dı bu artcım bütün kuralları uyguladıgı halde dengesızlık kafa gezmeler oluyor a1 ehlıyet oldugu icin cbr ıstedım yoksa superlıgt 200 ve rs 200 de radarımda
Cbr 125 ilk motorum ben çok memnundum,Cbr 125 ten sonra Cbr 250 ye geçtim.Bence al bin
Sana şunu diyeyim çökmüyor motosikletle sport touring (veya ss) arada ciddi fark var ya bende drift vardı önceden kötü motosiklet değildi ama cbr sürünce arada dağlar kadar fark olduğunu hissediyosun artçı alsanda ağırlık hissetmiyorsun bence denemelisin
Kullanma kilavuzu diye super bir sey yapmis adamlar, tavsiye ederim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)