ABS ve uzun yol ilişkisinden çok bence siz motorla kaç km yol kat ettiniz SS motora alıştınızmı onu kendinize sormanız gerekli
ABS ve uzun yol ilişkisinden çok bence siz motorla kaç km yol kat ettiniz SS motora alıştınızmı onu kendinize sormanız gerekli
Yapici yorumlara tesekkurler arkadaslar. Ergen kardeslerimede sorayim ne yapsaydim bende bos bos soyle teker yaparim soyle frenlemede ustayim abs ye de ne gerek var diye size havami bassaydim. O kadar kisinin arasinda aea dan gps hediyesini kapan ilk kisi oldugumumu anlatsaydim. Yok 30k yi bosa yapmissin yok durum vahim vallahi garipsiniz. Hayatim kiymetli arkadaslar soru sormak kadar guzel birsey yok. Belki biri cikip x birsey soylecekti herseyi bilemeyiz degilmi. Ayrica bos yorumlara takilmayacak kadar cok bos insan tanidim bu hayatta bi sure sonra umursamiyo insan. Tekrar tesekkurler.
yol bomboş açık bile olsa Hız kurallarına uyun, (600RR giden ama gittiği gibi durmayan bir makine + memleketimizde nereden ne çıkacağı belli olmaz, hiçbirşey çıkmasada en azından radar cezası yemezsiniz) rahat rahat gidip gelirsiniz, 2 saatte birde mola vermeye çalışın hava sıcak su kaybı, dikkat kaybı için
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)