Elımdekı motorumu satınca 8 bın tl bütçe olacak. 90+80 kg 2 kısıyı cekıcek seyahat motoru bakıyorum.250 cc max a1 ehlıyet var ama... Mesela kastamonu ankara ıstanbul sınop vs yapacak cbr 125 yetermı bu ıse
Elımdekı motorumu satınca 8 bın tl bütçe olacak. 90+80 kg 2 kısıyı cekıcek seyahat motoru bakıyorum.250 cc max a1 ehlıyet var ama... Mesela kastamonu ankara ıstanbul sınop vs yapacak cbr 125 yetermı bu ıse
Benim eskiden CBR250R vardı ve yanlış hatırlamıyor isem arka selenin max kapasitesi 70 KG idi.cbr 125 yeter mi
90 + 80 kilo 125 cc için fazla bence.
Hamdım, piştim, hala hamım.
Amortısoru sertlestırsek olurmu veya varmıdır ayarı
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:58 ----------
Kullanamadıgımı bılıyorum, cbr 125 alınıyor o fıyatlara halı hazırda dıscover motorum var,
Ya bütçeyi arttıracakasın, ya da zayıflayacaksınız.
Yoksa olmaz o iş
Sentis ad medullis!
Dengeliyorum.com
youtube.com/we2strom
Cbr 125 olurmu bu ıs amortisöru az sertlestırsek. Annem ıle seyahat planlarımız var
Hocam mondial rx3 evo (sanırım böyle yazılıyodu) o fiyata en uygun 250cc motordur fakat a1 e uymaz. 125 cc ile uzun yol yapılır orası dert değil
Dun 100 km yol yaptım tıtresım harıc pek sıkılmadım,o motora butce yeterse 1. Sırada, kuba superlıgt 200 de radarımda ama bilmiyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)