Buğu Önleyiciyi Çıkartıp Başka Bir Vizöre Takmak
Reklamlar
-
11 Ağustos 2017, 23:21
Yeni bir vizör almam gerekiyor. Eski vizörümdeki pinlocku çıkartıp yeni vizörüme takabilir miyim? Yapışkanlı bir şey midir, bir yapıştırdın bir daha çıkarsa çöp olur tarzı bir şey midir bilemiyorum... Biraz bakındım ama tam netleştiremedim. Şimdiden teşekkürler.
Reklamlar
-
12 Ağustos 2017, 00:35
-
12 Ağustos 2017, 00:42
Vizör aynı ise uyar. Ancak 2yıldan eski ise iyi yapışmıyor araya hava giriyor. Bu durumda pinlocku da değiştirmek gerekir.
-
12 Ağustos 2017, 01:19
Anladım. Hava girme riski varsa uğraşmaya değmez sanırım. Cevaplar için teşekkür ederim.
Peki bir sorum daha olacak.
Şu kask (Nolan N87) bu haliyle kullanılır mı? Instagram'dan yapı ekledim netleşmesi için. Hasar sadece buralarda. Bir de vizörde çizik var biraz. Kafayı çok sert vurduğum söylenemez. Daha çok sürtünmeye bağlı bir hasar... Bunun vizörü artı buğu önleyicisi ve hasarları gizlemek için sticker'ı 300 tl yapıyor. 350 liraya falan da MT kasklar var. Sizce Nolan'ı onarıp devam mı yoksa sıfır MT mi?
-
12 Ağustos 2017, 02:10
Kask fiberglass değilse ben yeni kask diyorum hocam. Düşuncem yanlış olabilir fakat benim okuduğum ve gördüğüm kadarıyla bu işleri şansa bırakmak olmaz hele ki fiberglass bir kask değilse. Geçmiş olsun bu arada.
-
12 Ağustos 2017, 02:10
Camları değiştirebilir ayni model alacaksan belki takabilirsin.
-
12 Ağustos 2017, 02:17
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
kask çöp! en az 60+ kmh ile sürüklenmişsin.
pinlock benzer vizöre sahip kasklarda değiştirilebilir. az buçuk husursuz eder başta zamanla alışırsın diyecek olsam da 300tl ye alınacak kasta pinlock ready görmedim ben hiç.
-
12 Ağustos 2017, 02:20
Graywolf adlı üyeden alıntı
Kask fiberglass değilse ben yeni kask diyorum hocam. Düşuncem yanlış olabilir fakat benim okuduğum ve gördüğüm kadarıyla bu işleri şansa bırakmak olmaz hele ki fiberglass bir kask değilse. Geçmiş olsun bu arada.
Sağol hocam. Policarbonatmış dış yüzey. Mevcut Nolan kaskım ile MT'nin sıfırını sorsam şüphesiz herkes Nolan der lakin Nolan'ın bu çizik hali ile MT'nin sıfırını yan yana koyunca kararsız kalıyorum. Şu aralar çok sıkışığım eğer çok fazla bir riski yoksa Nolan'a vizör alıp devam edebilirim ama yok bu kask bitmiş aldığı ilk darbede çeneyi unut falan derseniz yapacak pek bir şey yok gibi...
000000 adlı üyeden alıntı
kask çöp! en az 60+ kmh ile sürüklenmişsin.
pinlock benzer vizöre sahip kasklarda değiştirilebilir. az buçuk husursuz eder başta zamanla alışırsın diyecek olsam da 300tl ye alınacak kasta pinlock ready görmedim ben hiç.
Evet, 60 km ile sürüklendim. Lakin darbe yok denecek kadar az. Sadece sürüklenme var. Yİne de çöp yani, anladım...
Sonraki yazılanı anlamadım ama. Bu hasarlı Nolan'a yeni vizör ile pinlock alsam 300 tl falan yapıyor. Eğer kask çöp ise sıfır MT almayı düşündüm. Onun fiyatı da 350 falan.
-
12 Ağustos 2017, 02:32
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Lazasker adlı üyeden alıntı
Sağol hocam. Policarbonatmış dış yüzey. Mevcut Nolan kaskım ile MT'nin sıfırını sorsam şüphesiz herkes Nolan der lakin Nolan'ın bu çizik hali ile MT'nin sıfırını yan yana koyunca kararsız kalıyorum. Şu aralar çok sıkışığım eğer çok fazla bir riski yoksa Nolan'a vizör alıp devam edebilirim ama yok bu kask bitmiş aldığı ilk darbede çeneyi unut falan derseniz yapacak pek bir şey yok gibi...
Evet, 60 km ile sürüklendim. Lakin darbe yok denecek kadar az. Sadece sürüklenme var. Yİne de çöp yani, anladım...
Sonraki yazılanı anlamadım ama. Bu hasarlı Nolan'a yeni vizör ile pinlock alsam 300 tl falan yapıyor. Eğer kask çöp ise sıfır MT almayı düşündüm. Onun fiyatı da 350 falan.
Kaza görmüş kask değişmeli. Bahane üretmeye çalışırsan, kendini kandırırsın. kask görevini yapıp implant tedavisinden kurtarmış seni ( en az 10bin lira ), borç harç yap bişeyler, sağlam kaska yürü. ;)
Not: geçmiş olsun.
Tüm mesajlar içkili olarak yazılmaktadır. Hoşunuza gitmediyse göz ardı edin.
-
12 Ağustos 2017, 10:52
Turingin eğitiminde neden kaza yapılmış bir kaskın kullanılmaması gerektiğini anlattılar. Ben olsam hayatta takmam çünkü köpük malzeme darbe anında aldığı hasarı düzeltemez. Yani köpük içine çöktü.Bu da aynı büyük bi şişeye buzu koyup sallamak gibi birşey. Kaza anında kafanız o buz gibi olur kaskın içinde. Hiçbir şey sizin kafanızdan değerli değil.
-
12 Ağustos 2017, 13:40
Kazalı kaskın kullanılmayacağını biliyorum ve size hak veriyorum. Full ekipman olmadan bakkala bile gitmem ve maddi gücüm elverdiğince en kaliteli ekipmanı almaya çalışırım, onu da belirteyim. Yalnız bu kask darbe değil de sürtünme aldığı için yani çizik sadece dış yüzeyde olduğu için ve benim bu konuda tam bilgim olmadığı için, acaba iş görür mü diye sormak istedim. Görmezmiş...
Yanıtlarınız için teşekkür ederim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)