Merhabalar arkadaşlar, İnternette biraz araştırmama rağmen Bell marka kaskın Ankara'da nerede satıldığını bulamadım. Ulusan diyenlere kendi internet sitesinde görünmediği için gitmedim cevabını vereceğim. Sanırım orada da yok
Merhabalar arkadaşlar, İnternette biraz araştırmama rağmen Bell marka kaskın Ankara'da nerede satıldığını bulamadım. Ulusan diyenlere kendi internet sitesinde görünmediği için gitmedim cevabını vereceğim. Sanırım orada da yok
Malesef ankarada nerede satildigini bilmiyorum ama vortex modelinden oldukca memnun oldugumu soyleyebilirim.
evet güzel kask. aklımda bullitt var, bir de kısa mesafe için custom 500 karbonfiber bir kask var
bell qualifer winger kullanıyorum gayet güzel kask tek sıkıntısı mat siyah vizörünün bulunmaması ayrıca internetten sipariş vermek varken niye gidip almakla uğraşıyosunki bedeni olmazsa ücretsiz geri yolluyosun başka beden yolluyorlar.
kaskı yurtdışından getirteceğim. Bunun için denemek istiyorum.
3 sene filan önce satılıyordu Ulusan'da. Onun dışında Ankara'da Bell satan bir yer görmedim.
Bir önceki kaskım Bell M1'di, sanırım 2013 idi, Ulusan'dan almıştım, ellerindeki son Bell kasklardan biriydi, daha sonra yenileri gelmedi.
Ben memnundum ama 1 saatten sonra aşırı baskı yapıp başımı ağırtmaya başladığı için değiştirdim. Deneyecek yer bulursanız en az 45dk-1saat kask kafanızda denemenizi öneririm (sadece Bell değil tüm kasklarda).
yanlış hatırlamıyorsam ulusan da gördüm diye hatırlıyorum.. diğerlerinde olduğunu sanmıyorum. ankara da seçenekler kısıtlı biraz..
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:19 ----------
aslında 3-5 satıcı var bu düzey markaları satan. telefon etseniz 5 dk nızı alırdı..
Bell almayın,
sağlam kask ama hiç bir yedekparçasını bulamazsınız 4 yıl önce 800 Tl.verip aldığım kask için lazım olan yedekparça için Bell firmasına kadar yazdım,tenezzül edip ilgilenmediler.o zamanlar 200-300 Tl fazla verip arai alsaydım daha 10 sene parçasını bulurdum.
Bell gibi firmalar bizim gibi ülkelere serisi bitmiş kaskları gönderiyorlar.
Birkaç yerde var diye biliyorum. Birincisi yiba çarşısında bell kask satan biryer var. Fakat her model var mı bilmiyorum. Diğeri ise motomax diye bir yer var. Çankaya yıldızda yamaha baydarın bulunduğu caddenin arkasında kalan caddede.
ben yurt dışından getirttim. yedek parça lazım olursa sipariş usulü getirirm sanırım. kasktan memnunum. Türkiye fiyatı çok yüksek ama.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)