Arkadaşım b ehliyetinin olması bişeyi ifade etmez.A2 almak üzere olman da bişeyi ifade etmez.Almış olmak ve almak için başvuru yapmak aynı şeyler değil...SuperDude ye sonuna kadar katılıyorum,kanun neyse o dur.Sadece hız sınırını aşmak mı kanun dışı?Sadece şunu sana sormak istiyorum,düşün bir kaza yaptın ve bir araba sürücüsü 8 de 8 haksız olmasına rağmen sana çarptı.Sen masrafından daha çok ceza yiyeceğin için adamı bi şekilde polis çağırmadan olayı halletmeye,bişey istemediğine ikna ettin.Peki sence o adam bir dahaki sefere motosikletlilerin çoğu hakkında ön yargılı ve onlara karşı daha dikkatsiz olmaz mı?Motosiklet kültürüne katkın bu mu?Sence o şekilde de başkasına yani diğer motosiklet kullanıcılarına,bu işi adam akıllı yapan insanlara zararın olmaz mı?Herkes kanunları istediği gibi yönlendirirse o zaten kanunluğunu yitirmiştir.Bu yapılan yanlışı marifetmiş gibi anlatmak daha büyük bir yanlış...Bu tür başlıklar konuşmalar yüzünden ehliyetsiz kişiler cesaret buluyor,ehliyet almak için çaba sarfetmek yerine ''yakalanırsak nasıl yırtarız" üzerine çaba sarfediyorlar.Bu tür yazışmaları lütfen burada yapıp başkalarına da kötü örnek olmayın.can_dosay adlı üyeden alıntı
Sen ne demek istediğini bile anlamamışsın ki.Ne yani yazdığı yazıdan senin çıkardığın sonuç sana zarar gelince rahatlayacağı mı?İnsanlar asıl olması gerekeni söyleyince neden acaba böyle arabeski sözlerle karşılaşırlar...suç duyurusu demişssin bide istersen plakamı verimde git şikayet et belki rahatlarsın
Motosikleti biz araçtan saymaz,gereğini yapmazsak başkalarının araç yerine saymamasına çok fazla karşı çıkamayız.Önce biz motosikleti araç olarak görmeliyiz...Motosikleti bisiklet gibi alıp binilicek,başka bişey lazım olmayan bir araç olarak görenleri kınıyorum.Lütfen burada yaptığınız kanun ihlallerini bir marifetmiş gibi anlatmayı bırakın.Sözüm bunu yapan herkese...