Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Venom Softshell İnceleme

REKLAM ALANI
    sandıkçı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Joymax
    Kol ve omuz korumalarında EN1621-1 yazılı.Sırt korumasıda aynı malzemeden yapılmış gibi ayırt etmek zor ancak herhangi bir yazı üzerinde mevcut değil.İç ve dış tarafta 2 adet cep var.Kollar çıtçıtlı ayarlanabilir.Kapşon çıkarılabilir fermuarlı.Görünüş ve fiyat olarak gayet iyi.

Gelelim kullanım sonucu Gerçek İncelemeye

1-Sırt koruması alakasız bir yerde neredeyse boynuma değiyor.Yerini terzide değiştirip biraz alta olması gereken yere aldırttım.
    2-Dış Ceplerdeki fermuarları eli büyük olanlar için tutmak zor ki kaldıki bide eldivenle tutup açabilmek 2. derce zorluk seviyesi.Bu nedenle daha rahat kullanabilmek için fermuarlara resimdekiler gibi bi şey yaptırdım.(klips veya herneyse adı)
    3-İçi fileli olmasına rağmen güneşte/Günortasında giyebilmek ter içinde bırakır.
    4-Yağmur testine geçen haftalardaki selde maruz kaldım.Çok iyi idare etti sadece omuzlardan çok az su aldı.(Hiçbir motosiklet montu-softshell vs. su geçirmemesini beklemiyorum.Yağmurluklar boşuna üretilmedi.)
    5-Kol cebine ruhsat veya telefon zor sığıyor.Ne amaçlı yapıldığı meçhul.Yakın zamanda onuda birazdaha genişleticem.
    6-Boyum 1.87 kilo 80- XL olan bedeni aldım.Normalde m giyiyorum.Boydan ve omuzlardan rahat oldu ancak göbek kısmı geniş.Göbekli olmayan birisi için rahatsız edici bolluk var.Onuda daralttırdım.(Normalde dar giymeyi sevmiyorum ancak rahatsız edici bolluk.)

Terzi bir yakınınız/tanıdığınız yoksa bunlarla uğraşmak size sıkıcı gelebilir.Başka markalara bakalabilirsiniz ancak fiyatlar malum.Bu ürünü 300 tlye satın aldım.Beden-renk bulabilmek cansıkıcı.Sanki tane ile,gram ile geliyor.Havalar soğuyacak ilerleyen zamanlarda ikinci montunuz olarak idare eder,alınabilir.Ancak beklentiyi verilen parayla aynı seviyede tutmak lazım.Kafanıza takılan herşeyi sorabilrsiniz.

Carbondioxid, tommygun ve tiawern bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Softshell dış katmanın asfaltta kayarken fazla dayanacağını düşünmüyorum.

sandıkçı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Joymax
    kesinlikle bi mont değil.Dediğiniz gibi değişiklik olsun diye alınır.
    Sürtünmeye bende katılıyorum dayanmaz.net.Amazonda daha iyi içi kevlar olan modelleri var bu fiyatlara ama gümrük vergisi+kargo+bekleme süresi vs. de var.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)