Dün allahın izniyle motorumu aldım motorum budur . Jant şeridi düşündüm ama rengini bulamadım sizce bu motora renklendirmek için biraz apaçi olmadan neler yapılabilir ? ve diğer bir sorum egzozun borusundaki ufak paslanma gibi lekeler nasıl geçer?
Dün allahın izniyle motorumu aldım motorum budur . Jant şeridi düşündüm ama rengini bulamadım sizce bu motora renklendirmek için biraz apaçi olmadan neler yapılabilir ? ve diğer bir sorum egzozun borusundaki ufak paslanma gibi lekeler nasıl geçer?
Mont, pantolon, çizme.
instagram @dr_frt adresinde en altlarda eski MT125 imin fotoğrafları var. metalik mesh havalandırma benim en çok hoşuma giden olmuştu. Bir de el koruma güzel bence
Şu caanım motoru modifiye yapacam diye rezil etmiyorlar mı! Motor zaten çok şekil...
Arkadaşın da dediği gibi en azından bir mont alırsan apaçilikten kurtulursun.
Sat ybr al
Eğer sadece kask takıyorsan apaçi olmuşşun bile geçmiş olsun
Egzozdaki pas lekeleri için bir parça alüminyum folyo ve su ile zımpara yapar gibi sürtebilirsin, tabi egzoz krom kaplı ise
Genç bir kardeşimize benziyorsun. Ekipman yapabilirsin kendin için.Motorun için bakımlarını.
mt7 ler gibi ufaktan cam olabilir önde mesela elcik koruma yada menet koruma spor manet ayaklık bvide vs gibi skesuarlar vs uzar konu
montsuz, ekipmansız, sadece kask ve kol kası göstermeli motoshot=apaçilik
millet hep trol olmuş dalga geçme peşinde
benim önerim amortisör pıstırma
Aynaları çıkart , jantlara fosforlu sarı şerit çek he bide unutmadan kaskıda çıkart..Sen bu kafayla çok yaşamazsın zaten..
üstüne bindiğim motor 11 bin TL arkadaşım , ben 18 yaşındayım bir tek montum eksik dizliğim var Motorsiklet montu dediğin şey 800 liradan baslıyo herşeyin bi zamanı var dimi boş konusucaksan boş bi konuya gidebilirsin ?
Terapidir motosiklet ; damardan şırıngayla veremezsin,bir bardak suya karıştırıp içemezsin.Sadece üzerinde olman gerekir..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)