Sigortam.net (şirketler) sigorta yapmıyor
Reklamlar
-
10 Ağustos 2017, 11:07
Sigortam.net firması
Tavan fiyat uygulaması sebebi ile teklif vermiyor yasal olarak suç işliyor.
Son 10 gündür mevcut sigorta poliçemi yenilemek için arıyorum sırf motosiklet olduğu ve bu son tavan fiyat uygulaması sebebi ile sigorta yapmamak için binbir türlü yalan dolan oyun çeviriyorlar. Sigorta yapmaktan kaçınmak Suçtur! En kötü tavan fiyat teklif etmesi gerekiyor!
Sigorta kanununda yapılan son değişikler.
Düşen kar marjları sebebi ile motosikletlere sigorta yapmayan bu firmadan hiçbir ürün almamanızı araç sigortalarınızıda burdan yapmanızı var olanlarına iptal etmenizi talep ediyorum.
Kitlesel tepki koyulmaz ise bütün firmalar bu şekilde olacak zamanla,konu içeriği bimer,cbim e sikayet olarak gönderildi,sözlüklerde ekşi Vs üyülegi olan varsa bu konu hakkında bir paylaşımda bulunabilirsiniz sevinirim.
Reklamlar
-
10 Ağustos 2017, 11:27
Sigortam.net veya diğer sigorta ACENTElerinin suçu yok. Teklif vermeyen sigorta şirketleri. Şirket teklif vermeyince acente ne yapsın ? Bir tarafta müşteri diğer tarafta sigorta şirketi. Mecbur lafı evirip çevirip seni (bizi) sallamaya bakıyor. Geçmiş yıllarda hasarın var ise , yaş da küçükse teklif vermiyorlar. Burada suçlu devlet. sigorta şirketine " şu fiyattan yapacaksın" diye dayatamazsın. Dayatırsan o da ya " yapmıyorum " der, yada lisansını iade eder.
-
10 Ağustos 2017, 11:39
Trafik sigortasını tepki diye iptal etme şansımız yok. Poliçe iptali için noter satışı isteniyor.
Bu arada geçen hafta aldığım motora sigortam.net Anadolu Sigorta üzerinden poliçe kesti.
-
10 Ağustos 2017, 11:40
-
10 Ağustos 2017, 11:41
Geçen hafta sigortam.net üzerinden yenileme yaptım, 254 tl. Anadolu sigorta.
-
10 Ağustos 2017, 12:45
Quick ve Anadolu Sigorta dışında diğer firmalar motosiklet zorunlu trafik sigortası konusunda sorunlu.Çoğu fiyat verse de poliçeyi yapmıyor.Aslında kanıt gösterilerek sigorta yapmayan firmalar gerekli yerlere şikayet edilebilir.Gerçi o zaman da sistemimizde sorun vardı falan derler.
-
10 Ağustos 2017, 12:51
İlk motorumu cuma günü aldım ve pazartesi sigorta yaptım. Tanıdığımız sigortacı abi 4-5 saat sürdüğünü, hiçbir yerin yapmak istemediğini söyledi. En sonunda akşama doğru yapabildi. 369 TL ödedik. Belgem daha elime geçmedi. Hangi sigorya bilmiyorum. Yaş 49. Plaka 34.
-
10 Ağustos 2017, 12:52
bazı şirketler motosiklete yapmıyor.
Ben kendi motoruma yaptırdım.
Aynı şirket 2005 mondiale teklif vermedi
-
10 Ağustos 2017, 15:13
Bende sigortamı yeniledim , 369 tl çıkıyordu ama acenta kimse yapmıyor dedi sonra quick sigorta'dan yaptılar 398 tl oldu.
Devlet piyasaya müdahale ediyor ise denetleme mekanizmasını kuracak ya da müdahale etmeyecek.
Sigorta zorunlu , tam karmaşa.
-
10 Ağustos 2017, 15:19
kurubuz adlı üyeden alıntı
Sigortam.net veya diğer sigorta ACENTElerinin suçu yok. Teklif vermeyen sigorta şirketleri. Şirket teklif vermeyince acente ne yapsın ? Bir tarafta müşteri diğer tarafta sigorta şirketi. Mecbur lafı evirip çevirip seni (bizi) sallamaya bakıyor. Geçmiş yıllarda hasarın var ise , yaş da küçükse teklif vermiyorlar. Burada suçlu devlet. sigorta şirketine " şu fiyattan yapacaksın" diye dayatamazsın. Dayatırsan o da ya " yapmıyorum " der, yada lisansını iade eder.
haydaaa şimdide suçlu devlet oldu.
Düne kadar sigortacılar 1000 liralık araçları 2000 tl ye sigortalarken nerde bu devlet diye bağırıyoduk, şimdi de devlet mi suçlu oldu ?
Sigorta şirketleri ya sigortayı yapacak yada bu işi yapmayacak lamı cimi yok.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)