Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Motorsiklet tavsiyelerine ihtiyacım var Ustalarımın Dikkatine.. İzmirden saygılar..

REKLAM ALANI
    Norton772 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Dio
    Mt 25'ı yeni modeli gelince nasıl alacaksın peki? Yenisi muhtemelen 300cc olarak ve abs'li gelecek ve muhtemelen fiyatı adı gibi 25 bin olacak.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Apache Tvs rtr 150
    Yenisini alacagimi kim soyledi ;))

Motosikleti
    crf1000 , R80gs basic , fzs600 , winggo
    Alıntı DogukanCAN35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yenisini alacagimi kim soyledi ;))
    Laz demiş ya akşam serunluğunda gideceğuz , sizin cevap da o üna benzedi... Yenisi 25 olursa kullanılmışını kaça almayı düşünğyorsun?
    F650gs siz yeni kasa twin olanlara bakmışsınız. Çok kolay olmamakla beraber ilk çıkan f650gs leri istediğiniz bütçeyw bulabilirsiniz. Abs li elcik ısıtmalı ve 250 cc motorlardan fazla yakmayan çok güzel bir motordur. 50 bg lik motoru da agrwsif olmadığı ve ağır olduğu için kafanıza geçiremezsiniz çok uğraşmazsanız. Pegaso ile aynı kotor platformdur ama pegaso alırsanız servis grenaj parçası bulmada ve 2. El satarken çok uğraşırsınız zarar edersiniz
    sizin motorunuz f650gs o kadar net.
    I need your boots your clothes and your motocycle

Mamba09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Scrambler & Italjet
    Ben başka bişeye değinmek istiyorum.
    60 bin kmye çok demişsin galiba. Kilometreler yüksek demişsin.

Öncelikle ybr bile motoru ellenmeden 90 bin yapabiliyor. Düzgün bi bakımla.
    Ybr gayet düz bi motor. V-Strom 60 bin değil 300 binden fazla gider. Yurtdisi sitelerinde bolca motoru ellenmemiş o kilometrelerde v strom var. Bak motoru ellenmemiş diyorum.

Benim Suzuki Bandit'im vardı 110 binde sattım. Motoru ellenmemişti. Contaları bile orjinaldi. Şu kilometre algısından kurtulalım.
    Önemli olan motorun bakımlı olması. Düşük kilometrelerde ağlayan r25 dolu çevrede. Bakımsız olduğundan dolayı.
    MotoRR bunu beğendi.

Metehan07-70 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Mt25 fena seçim değil, tabiki konuştuklarına bakınca 2. el alacaksan o paralara olabilir.
    2004-2005 f650gs, temizini bulursan 70-80 bin km ye kadar, hiç çekinme al, hem cc sine göre şehir içinde muadillerine göre az yakar, hem de uzun yola gelir.
    Bir alternatif daha var, daha ucuza, Sym Wolf 250. Ağırlıklı şehir içi olacaksa bu da sınıfında en az yakanlardan. İster gider 12-13 e sıfır alırsın, istersen 9 bine temizinden bir ikinci el bulup, artan paraya da güzel bir takım lastik, tur camı, top case falan takarsın.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:35 ----------

Alıntı Mamba09 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Ybr gayet düz bi motor. V-Strom 60 bin değil 300 binden fazla gider. Yurtdisi sitelerinde bolca motoru ellenmemiş o kilometrelerde v strom var. Bak motoru ellenmemiş diyorum.

Benim Suzuki Bandit'im vardı 110 binde sattım. Motoru ellenmemişti. Contaları bile orjinaldi. Şu kilometre algısından kurtulalım.
    Önemli olan motorun bakımlı olması. Düşük kilometrelerde ağlayan r25 dolu çevrede. Bakımsız olduğundan dolayı.
    Kesinlikle katılmakla birlikte, bir ekleme yapmak istiyorum, bu km olayında (tabi istisnalar var) motorun tarzı da çok önemli. 25 bin km de bir R25 e çok temkinli yaklaşırım, fakat bir dl650 isterse 90 binde olsun, ilk bakacağım km si olmaz. Dediğim gibi, genelleme yapmak yanlış olabilir, fakat bir ss kullanıcı profili ile bir enduro-touring kullanıcı profili, motoruna olan ilgi alakası (bakımsal anlamda) maalesef bir değil.

Benim ufaklık ta (ybr) 64 bini aştı, hiç açtırmadım, ilk çalıştırma da hafif bir şıkırtı duyar oldum, ama çok çekiniyorum iyice bozarlar diye, bir 10-15k daha gitsin bakalım.

Motosikleti
    Apache Tvs rtr 150
    Mt25 demistim ama yeni cikani 300 luk vr absli olani dememistim olay karisti ama onemli degil. Sizin yorumunuz cok hosuma gitti suana kadar etkilendigim en guzel yorum oldu tavsiyeniz kac model ve kac km araligina kadar bakmami oneritrsiniz?

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:22 ----------

Alıntı Norton772 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mt 25'ı yeni modeli gelince nasıl alacaksın peki? Yenisi muhtemelen 300cc olarak ve abs'li gelecek ve muhtemelen fiyatı adı gibi 25 bin olacak.
    Alıntı bberksan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Laz demiş ya akşam serunluğunda gideceğuz , sizin cevap da o üna benzedi... Yenisi 25 olursa kullanılmışını kaça almayı düşünğyorsun?
    F650gs siz yeni kasa twin olanlara bakmışsınız. Çok kolay olmamakla beraber ilk çıkan f650gs leri istediğiniz bütçeyw bulabilirsiniz. Abs li elcik ısıtmalı ve 250 cc motorlardan fazla yakmayan çok güzel bir motordur. 50 bg lik motoru da agrwsif olmadığı ve ağır olduğu için kafanıza geçiremezsiniz çok uğraşmazsanız. Pegaso ile aynı kotor platformdur ama pegaso alırsanız servis grenaj parçası bulmada ve 2. El satarken çok uğraşırsınız zarar edersiniz
    sizin motorunuz f650gs o kadar net.
    Alıntı Mamba09 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Bana bmw konusunda verebileceginiz tavsiyeleri rica etsem anlatirmisiniz kac model kac kmye kadar benim amacim motoru aldiktan sonra omrum yettigi kadar kullanmak isterim bakimlarini duzenli gerektigi sekilde yaptirir ve yaparim cok fazla kmde yapacagimi sanmiyorum kisa vadede kesin teshisi koymaniz hosuma gitti buyuk motor seviyorum iri yari ama aralaedan derelerden siyrilarak kullaniyorjm kendime kiza kiza motorun buyuk olmasi yasinda kemale ermesiyle beni daha sakinlestirecektir diye dusunuyorum ;)

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:29 ----------

2005 model 73binde emniyetten cika uygun fiyata alinirmi cok bas agritirmi? Tvs rtr 150 var 2 senedir masallah tik demedi yolda birakmadi denizliye gittim geldim yakitida cok makul hemen hemen 10kr yakiyor performansta sehir ici cok iyi sehir disi daha yokmu gaz diye aratiyo 130u rahat duz yolda goruyor en yuksek kmyi hafizada tutuyor tusla goruyorsun aldigim adam 149 yapmis

Mamba09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Scrambler & Italjet
    Alıntı DogukanCAN35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mt25 demistim ama yeni cikani 300 luk vr absli olani dememistim olay karisti ama onemli degil. Sizin yorumunuz cok hosuma gitti suana kadar etkilendigim en guzel yorum oldu tavsiyeniz kac model ve kac km araligina kadar bakmami oneritrsiniz?

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:22 ----------

Bana bmw konusunda verebileceginiz tavsiyeleri rica etsem anlatirmisiniz kac model kac kmye kadar benim amacim motoru aldiktan sonra omrum yettigi kadar kullanmak isterim bakimlarini duzenli gerektigi sekilde yaptirir ve yaparim cok fazla kmde yapacagimi sanmiyorum kisa vadede kesin teshisi koymaniz hosuma gitti buyuk motor seviyorum iri yari ama aralaedan derelerden siyrilarak kullaniyorjm kendime kiza kiza motorun buyuk olmasi yasinda kemale ermesiyle beni daha sakinlestirecektir diye dusunuyorum ;)

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:29 ----------

2005 model 73binde emniyetten cika uygun fiyata alinirmi cok bas agritirmi? Tvs rtr 150 var 2 senedir masallah tik demedi yolda birakmadi denizliye gittim geldim yakitida cok makul hemen hemen 10kr yakiyor performansta sehir ici cok iyi sehir disi daha yokmu gaz diye aratiyo 130u rahat duz yolda goruyor en yuksek kmyi hafizada tutuyor tusla goruyorsun aldigim adam 149 yapmis
    Emniyetten çıkan herhangi bir motosikleti asla almam.

Yukarıda arkadaş yazmış. Temkinli yaklaşmak diye.

100 binde bi F650GS, V-Strom, Transalp falan alırım. Çünkü bu motosikletler apaçi eline geçen motorlar değil. Bak test etmek istersen şöyle yap. 15 bin lira değeri olan bi R25'e sahibinden.com'dan mesaj at. De ki "merhaba bende V-Strom var takas düşünür müsün" de. V-Strom'ın modelinin 2016 falan olduğunu düşün ama adama daha bunu iletmedin. Yani inanılmaz bi fiyat farkı var. Adam muhtemelen direk "yok aga bana gelmez" der geçer.

Bu modelleri gider gözüm kapalı alırım demiyorum. İyice inceler alırım. Fazerlarda çok uzun ömürlü bi makina var ama fazerlar keko ellerinde geberdi. Mümkün değil almam. Düşük kilometresini bile zor alırım. Temizini bulmak adam gibi kullanandan bulmak kolay değil.

Motosikleti
    Apache Tvs rtr 150
    Ozaman buradan cikan sonuc emniyetin onunden bile gecmemis bir f650gs almak 😂😂😂 acele etmeyim denk gelirse affetmeyim kista geliyor fiyatlar 1 2 geride gelir duzgununu bulup alirim en dusuk kac modele kadar almami oneriyorsunuz ozellikle su model dediginiz seriyi yazarsaniz arastirmalarimi ona gore yapayim cok fazla bulunan motorlarda olmadiklarindan ince eleyip sık dokurum zaten kıl bir adamim ;))

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:27 ----------

Hatta bana konuyla ilgili ozurdileyerek foruma yaz cevap bekle uzun suruyor telefonda bile 5 dakika sunlara dikkat etmelisin diye kisa bir ozet gecebilcek bir dost olursa mutlu olurum telefonumu verebilirim ilginize tesekkurler.

bursalıali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial RX3İ EVO-Honda Falcon NX4- FYM 250
    Sevgili Doğukan tamam biraz kararsızlık var amma mühim değil. Bana sorarsan aklından geçen her motorun
    kullanıcısını bul, bir deneme sürüşü yap, en az 5 ayrı modele bak sonra kararını ver. Yaş 62, normalde
    Bursa'da yaşıyorum. 2 senedir yaz tatilimi Çeşme Çiflikköy'de RX3İ EVO ile geçiriyorum. Yaklaşık 15 gün
    sonra rx3le Bursa'ya döneceğim. Profilimde telim var. RX3 nasıl bir şey dersen benim ikiteker her arkadaşım için test sürüşüne hazırdır. Bu evo ile 4 Bursa İstanbul, 2 Bursa Çeşme yaptım . 80 - 110 km
    arası 425 kmde 79 lira yaktı. Şu anda 50000 km yi problemsiz devirmiş bir çok arkadaşımız var. Ancak
    boy 175 altıysa hem evoda hemde bütün endurolarda sıkıntı çekersin. Ekmeği yenmiş suyu içilmiş makinalardan uzak dur. Telim her zaman arkadaşlarımın hizmetinde. Net den gelen mesajları bile bulup
    açıp okumakta çok zorlanıyorum. En çok seveceğin ikitekere kavuşman dileğimizle.

Motosikleti
    Apache Tvs rtr 150
    Alıntı bursalıali adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sevgili Doğukan tamam biraz kararsızlık var amma mühim değil. Bana sorarsan aklından geçen her motorun
    kullanıcısını bul, bir deneme sürüşü yap, en az 5 ayrı modele bak sonra kararını ver. Yaş 62, normalde
    Bursa'da yaşıyorum. 2 senedir yaz tatilimi Çeşme Çiflikköy'de RX3İ EVO ile geçiriyorum. Yaklaşık 15 gün
    sonra rx3le Bursa'ya döneceğim. Profilimde telim var. RX3 nasıl bir şey dersen benim ikiteker her arkadaşım için test sürüşüne hazırdır. Bu evo ile 4 Bursa İstanbul, 2 Bursa Çeşme yaptım . 80 - 110 km
    arası 425 kmde 79 lira yaktı. Şu anda 50000 km yi problemsiz devirmiş bir çok arkadaşımız var. Ancak
    boy 175 altıysa hem evoda hemde bütün endurolarda sıkıntı çekersin. Ekmeği yenmiş suyu içilmiş makinalardan uzak dur. Telim her zaman arkadaşlarımın hizmetinde. Net den gelen mesajları bile bulup
    açıp okumakta çok zorlanıyorum. En çok seveceğin ikitekere kavuşman dileğimizle.
    Ali abicim varliğinla aldigin nefesle ülkemizi onurlardirdigin sana tesekkuru borc biliyorum bu yazilarindan sonra senin gibi güzel hobici abilerimiz kardeslerimizin varligini hissetmek bile hayat enerjisi veriyor isin gucun rast gelsin hersey gonlunce olsun abim benim olurda yolun izmkr kemeraltina duserse muhakak cir cayini kahvemi icmeye yemegimi yemeye beklerim beni onurlansirmis olursun suan daha uyumadim hic ama 3 4 saat kestieip dukkani acmaya gidecegim nasip olursads yarin seni arayip bir sesini duyup bilgi birikiminden faydalanmak isterim saygi ve sevgilerimle...

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:37 ----------

Ali abicim dukkanda ise guce daldim ariyamadim en kisa zamanda sizi ariyacagim

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:10 ----------

Konu güncel arkadaşlar aradigim f650gs ler uygun rakam yazilanlar hep polis cikmsasi.
    bursalıali bunu beğendi.

Motosikleti
    Apache Tvs rtr 150
    Konu guncel f650gs kullanan dostlsrin yardimina ihtiyacim var

Motosikleti
    Suzuki gsx 250r
    bence arkadaşların hepsi güzel tavsiyelerde bulunmuş. sen kaç CC olacağına karar verememişşin. burada şöyle bir ayrıntı önemli. motoru ne için kullanacaksın. herkes kendine göre motor seçer alır. kesin kararın belli ise CC olarak tavsiye ona göre verelim.

Keoma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mt-125, R25 Ve Tekrar R25,Dominar 400,Mt-125 Abs
    Doğukan sen alana kadar motor fiyatları uçacak ona göre ;)

Motosikleti
    Apache Tvs rtr 150
    Valla dogru dedin ;))

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:59 ----------

Alıntı Keoma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Doğukan sen alana kadar motor fiyatları uçacak ona göre ;)
    Alıntı Ugr31 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence arkadaşların hepsi güzel tavsiyelerde bulunmuş. sen kaç CC olacağına karar verememişşin. burada şöyle bir ayrıntı önemli. motoru ne için kullanacaksın. herkes kendine göre motor seçer alır. kesin kararın belli ise CC olarak tavsiye ona göre verelim.
    Gonlumden bmw f650gs geciyor ama kullanan arkadaslardan hic ses yok mt25 gonul diyor kisin ucuzlar diye bekliyorum yuzde 20 zamda yukseltsede ilk sezok cok etkilemez gibi geliyor kisin bide makule kistirma cslabasi hatami olur

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)