sarpgray adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar, bugün beni oldukça sinirlendiren bir olayı sizle paylaşmak istiyorum.
Salı günleri Balikesir in Gömeç ilçesinde pazar kurulur, her neyse bugün bende pazara gittim ve pazarda 26 plakali bir motosikletli gördüm 50 yaşlarında bir adam, ben gördüğüm sirada o da ekipmanlarini çıkartıyordu.
Merhaba, motor kawazaki nin hangi modeli diye sordum, ER6 dedi, dedimki eski kasa sanırım yenilerin tasarımı farklı dedim, direk sinirli bir sekilde yok bunlarla aynı dedi, kac model dedim, 2008 dedi.
Her neyse Barkın Bayoğlu nada üzüldük dedim, demez olaydim. Adam, neye üzülüyor sunki,ben hiç üzülmedim,siradan senin benim gibi bir adam dedi. Ben şaşırdım tabi, nasıl siradan, adamin o kadar videosu var, yüzbinlerce insan tanıyor dedim. Bu arada ortam gerilmeye başladı.
Adam, Barkın dediğin adamin sana bana ne faydası var, neyini gördün dedi, adamin o kadar egitim videosu var, bilinçli motosiklet kullandırmaya çalıştı dedim. Bana demesin mi, Altin elbiseli adam diyorlar, bana göre teneke diye.
Ulan arkadaş, motorcu diye selam verdik, herifle birbirimize gireceğiz nerdeyse.
Bana diyor ki, yavaş gitseydi ölmeseydi, dedim ki ne alakasi var, aracını terkedip karşıya geçmeye calisan bir adam yüzünden öldü, sen yolda gideken yan yoldan bir traktör çıksa vursan ne olacak dedim.
Bana diyor ki insanları gözünüzde çok büyütüyorsunuz, kendinizi küçük görmeyin, dedim ki sen ne yaptın insanlar için
Neyse baktım iş büyüyor yanından ayrıldım, sinirim tepeme çıktı, selam verdiğime bin pişman oldum.
Arkadaşlar, biri bana açıklasın lütfen, bu adamin sorunu ne, adam nerdeyse " iyi oldu geberdi gitti " diyecek.