Merhaba motosiklet net
Adım ahmet, artık 27 yaşında bir arkadaşınızım, Bu bir teşekkür yazısıdır hepinize
eskiden bende sizin gibi mutlulukla motosikletime atlar gezerdim
Ne güzel bir his değilmi? Evet tam da öyle.
İki yıl önce kendimce bir dokunuş yapmak istedim tüm dostlarıma;
http://www.motosiklet.net/forum/kaza...yaziyorum.html
Aslına bakarsanız yanıt bile beklemiyordum, tek istediğim okunması ve anlaşılabilmekti
Dolaylı yoldan aklınızda benim yaşadığım "an"ı aklınıza kazımak, bu Demir atların üstündeki ufak bir dalgınlığın sonuçlarının nerelere uzanabileceğini göstermek idi.
Bir nebze içinizdeki aslanı dizginlemek
Bir nebze sizi ve sevdiklerinizi koruyabilmekti
Tabii kendimce.
Yazdım ve çıktım, ben motosiklet sesindeki senfoniyi duymayı geçin, resmine katlanamaz bir halde idim. Gücümü toplayıp bu adı forum denen içi temiz kalpli dostlarla dolu siteyeye kendimi yazdım.
Benim gayem belli, hem tehlikeleri göstermek
Hemde bu motosiklet sevdasının "artık kullanamayacak" olsanız dahi ne kadar güzel bir duygu olduğunu gösterip kıymet bildirmek.
Uzun yıllar zevkle binip, aaa bak motorcu amca,teyze diye gösterilen kişiler olmanızı istemek.
Benim hikayem bekleyemeceğim kadar çok hit aldı. Bir çok özel mesaj aldım, sevgi ve dostluk barındıran.
Öncelikle forum moderatörü uğur arkadaşımın katkılarından dolayı çok müteşekkirim konumu sabitledi ve her geçen gün daha çok kişiye ulaştı.
Sadece konunun ilk kelimesini google de arattığımda çıkan sonuçlara bir bakın, facebook instagram araba forumları tanışma forumları vs vs
Bu bir isteğin ne kadar büyük ve güzel bir şekilde olmasını anlatır, mutluluğumu anlatır.
En önemlisi işini gücünü bırakıp beni ziyarete gelmek istedi, bakın bu tam olarak altın bir kalptir. Ve birçok dostum da gelmek istedi, bana mesaj attı ulaştı halimi hatrımı sordu,
İmkan olsaydı beni gezdirmek isterlerdi,teklif ettiler.
Ben kendi halinde olan biriyim, az çok tahmin edersiniz işte.
Bütün bu olanlar beni ne kadar mutlu etti,anlatamam
Benim yüzüm çok güldü, ben korkumu yendim
Artık camımdan baktığımda her geçen motosiklet içimde heyecan oluşturur oldu.
Ben sizin sayenizde emin olun çok mutlu oldum.
Paylaştınız,belki anlattınız. Ruhu şad olsun barkın abim dahi altınlı gecede andı,anlattı...
Hepinize teşekkür ederim dostlarım!
Bu arkadaşınızı tahmin edeceğinizden çok mutlu etmeyi başardınız
Benim hikayem yeni başlamak isteyen ama kendine çok fazla güvenen (ki ben öyleydim)
Yada demir atının üstünde olan dostlarıma umarım ders olur, dizgin olur
Sağlıcakla kalın, ne olursa olsun ekipmanlarınızı takın, sırtlık ve bellik kullanmayı asla ihmal etmeyin.
Hayat bir seferlik,çok istedim ama zaman geriye dönmüyormuş.
Dikkatli sürün!
Motosiklet.net Ahmet