Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Vatandaş Yapsa Ceza Alır Kasksız Zabıtalara Tepki..

REKLAM ALANI
    hachiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio X9 500
    Yerel ve ulusal gazete ile TV kanallarında sürekli olarak yapılan haberlerde motosiklet sürücülerinin kasksız sürüş yapmamaları konusunda trafik ekiplerinin yapılan uyarıları her nedense Bolu Belediyesi Trafik Zabıta ekipleri tarafından uygulanmıyor.

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri ile Bolu Belediyesi Trafik Zabıta ekipleri, ilimizde kasksız motosiklet kullanan sürücüleri bir taraftan uyarıp diğer taraftan da cezai işlem uygularken, Belediyenin Trafik Zabıta ekiplerinin şehir merkezinde ve özelikle İzzet Baysal Caddesi üzerinde kasksız motosiklet kullanması olumsuz örnek oluşturdu. Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ile İl Sağlık Müdürlüğünün motorize ekiplerinde görev yapan sürücülerin aşırı sıcaklarda bile kasklı sürüş yaptıkları gözlenirken, Belediye trafik zabıta ekipleri ise kasksız sürüş yapması vurdumduymazlığın bir göstergesi oldu. Motosiklet sürücülerini kask kullanma konusunda uyaran ve bu sürücülere cezai işlem uygulayan trafik zabıtasının bu uygulamaya kendisinin riayet etmemesi eleştiri konusu oldu. Kural varsa önce bu kurala kendileri uyması gerekirken, trafik zabıtanın kendi can güvenliğini düşünmemesi, imam cemaat olayına döndü.
    Sıcak havalarda Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğünde görev yapan motorize trafik ekiplerinin kasla görev yapmasını olumlu karşılayan Bolulu vatandaşlar Belediye Zabıta Trafik ekiplerinin kasksız sürüş yapmasını hem tehlikeli hem de vurdumduymazlık olarak nitelendirdi.

Kaynak : Bolu Haber..
    100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Hedef_Turan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Rx3i Evo
    Zabıtalara zabıta ne iş yapar diye sorun zabıtaların ne iş yaptığını size anlatamazlar.Bizzat 3 farklı zabıtaya sordum oradan biliyorum. Daha fazlasını beklemek olmazdı zaten.
    (1996) Coba 175 > (2007) Yuki YK250 > (2013) Hyosung GT250R > (2014) Yamaha XJ6 Diversion F > (2014) Yamaha YZF R1 > (2015) Mondial Drift 125 > (2016) Mondial Cup 100 > (2016) Mondial RX3İ EVO

fkambay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cb125e-mt 03 -cbr 250-ybr125-pcx125
    Alıntı Hedef_Turan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Zabıtalara zabıta ne iş yapar diye sorun zabıtaların ne iş yaptığını size anlatamazlar.Bizzat 3 farklı zabıtaya sordum oradan biliyorum. Daha fazlasını beklemek olmazdı zaten.
    Yakında trafik polisinin yaptığı işleri zabıtalara verirler gibi bi düşünce dolanıyor aklımda nedense işte öyle bişey olursa çok kavga çıkar bazı iyi kalpli polislerı çok ararız

Tundzhay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Artist polisler kask takmıyor ki zabıta taksın...

Motosikleti
    Z300, Xtreme Enduro/Süpermoto, XRS700
    Hak, hukuk, adalet istiyorum. Hakkaniyet istiyorum
    Yoksa böyle başa, böyle tarak demek istemiyorum.

oguncelik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Nc 750 x
    Hele bitane var doğubank kapısının orda bekliyor gelene gidene yerden çıkan dubaları indiriyor vstrom 650 var altından hele bide havası var üffff

RoofRoof - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DRZ400SM
    Alıntı fkambay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yakında trafik polisinin yaptığı işleri zabıtalara verirler gibi bi düşünce dolanıyor aklımda nedense işte öyle bişey olursa çok kavga çıkar bazı iyi kalpli polislerı çok ararız
    Zaten öyle çok var.Mesela burada ana caddede trafik zabıtası var tek.Hatta sokakta polisten çok zabıta var.

Bu zabıtalar güvenlik görevlileri gibi.Kendilerini PÖH filan sanıyorlar.Ellerine silah verseler Doblo'larla mafya çatışmasına giderler.

Motosikleti
    -
    Devletin koyduğu kanuna, devletin memuru uymuyor,ne güzel memleket

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)