İstanbulda cross gider mi
Reklamlar
-
08 Ağustos 2017, 15:03
Arkadaşlar, ben şuan SYM joyride 200i evo sürüyorum ama scooterdan sıkıldığım için 3-5 milyar daha biriktirip üstüne koyup naked tarzı bi motor almayı planlıyodum ama son birkaç gündür cross/enduro videoları izliyorum acayip eğlenceli gözüktü,sorunum şu istanbulda bi cross alıp enduro lastiği taktırsam şehiriçi trafiğe rahat çıkabilir miyim? bi de istanbulda nerde cross yapabilirim
Reklamlar
-
08 Ağustos 2017, 15:07
Cross'a yol lastiği takarsan supermoto olur.Tadından yenmez.
-
08 Ağustos 2017, 15:29
RoofRoof adlı üyeden alıntı
Cross'a yol lastiği takarsan supermoto olur.Tadından yenmez.
Yarım eksik bilgi ,yol lastiği takılırsa commuter/dualpurpose yol motoru olur , 17 ön arka ve jant çapları belli takım ile , motorda yeter derecede tork varsa supermoto adayı olur.
-
08 Ağustos 2017, 16:02
istanbulda cross yapılacak yerler;
anadolu yakası;
minibüs caddesi - (özellikle bostancı metro çalışması olan kısım bir harika dostum)
bosna yolu - çengelköy (dün geçtim cross un dibine vurursunuz yol yol kazımışlar. o rogar kapakları, o toz duman inanılmaz bir deneyim)
bilimum ara cadde ve sokaklar
avrupa yakası;
spesifik bir yer yok yeni yapılan sahilyolu hariç her yerde cross heyecanı yaşarsınız sıkıntı yok.
şaka bir yana anadolu yakası çekmeköyden - avrupa yakası göktürkten sonra komple orman. dal istediğin yerden cross yap. ama şehir içinde dolaştığın lastikle cross olmaz, cross yaptığın lastikle şehir içi güvenli olmaz. öyle bi motor alayım hepsini yapsın yok. her iş için ayrı motor alacaksın
kolay gelsin.
-
08 Ağustos 2017, 17:11
diablof adlı üyeden alıntı
şehir içinde dolaştığın lastikle cross olmaz, cross yaptığın lastikle şehir içi güvenli olmaz. öyle bi motor alayım hepsini yapsın yok. her iş için ayrı motor alacaksın
Ya da sürekli lastik değiştirmek istemiyorsanız bir çift yedek jant takımı alın, cross'ların telli jant takımları standart, tek parça rijit jantlardan daha ucuz diye hatırlıyorum. Arka fren disk olsun yalnız, kampana freni sökmek iş
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)