arkadaşlar motor için kapora verdim muaynesı yokmuş adam hemen yaptırıcak fakat cumaya kadar boş randevu yok dıyor randevusuz gitse alırlarmı ?? acil
arkadaşlar motor için kapora verdim muaynesı yokmuş adam hemen yaptırıcak fakat cumaya kadar boş randevu yok dıyor randevusuz gitse alırlarmı ?? acil
randevusuz gidilir ordan sıra alınır erkenden aynı gün olur genelde..
İstanbul gibi büyükşehir ise imkansız. Anca kalabalık olmayan bir şehir ise belki olabilir
Motosikletler için özel muayene istasyonuna gidersen bir ihtimal ama zor.
(1996) Coba 175 > (2007) Yuki YK250 > (2013) Hyosung GT250R > (2014) Yamaha XJ6 Diversion F > (2014) Yamaha YZF R1 > (2015) Mondial Drift 125 > (2016) Mondial Cup 100 > (2016) Mondial RX3İ EVO
Tuvturk de asla randevusuz muayene yok. Oraya gidersen de seni online randevuya ypnlendirecekler. Yer yoksa da randevu alamazsın. Motosiklet muayene istasyonları genelde daha yogun (istanbulda)
I need your boots your clothes and your motocycle
Daha geçen hafta randevuma gittim çok sistematik çalışıyorlar kesinlikle randevu alıp git ve herhangi vergi borcun varsa yada trafik sigortan yoksa randevu alamazsın
Teşekkürler arkadaşlar randevusuz gidip geçilmiştir bilginize !
Yanlış bilgi veriyorsunuz. Asla rwnadevusuz gecemezsiniz. Randevuyu orada cep telefonundan almış (boş saat var demek ki) sonra muayeneden geçmiştir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)