Sizce de Kuba cok sansli degil mi ?
Reklamlar
-
06 Ağustos 2017, 19:56
Lucas adlı üyeden alıntı
Yuki Snoopy aldım hocam.
Zaten motorla ilgili bir inceleme yazısı yazıp, 50 cc dosyası tarzında bir başlıkta açmayı düşünüyorum işten güçten fırsat bulabilirsem
Evet dostum merakla bekliyoruz. Ayrıca trafik sigorta ile ilgili öğrendiklerinizi de (kaza anındaki durumlar vs) bekleriz, kolay gelsin
Reklamlar
-
10 Ağustos 2017, 21:49
Telcontarin adlı üyeden alıntı
Kuba yeni motosikletinin reklamlarini dondurmeye basladiktan sonra tesaduf o ki ek vergilendirme geliyor ve bu yeni motosiklet 50 cc alti oldugu icin ek vergilerden ve sigortadan muaf oluyor. Sigortadan muaf olabilmesi de ayri bir ilginclik dogrusu. Sans iste fitrat.
Zaten 50cc ile reklamlarını arttırmaya başladı kuba adamlar yerinde kararlar veriyor gibi görünüyor. Yada yasadan çok önceden haberleri vardı ama bugüne kadar mondial honda gibi markalar siyasiler ile ilgili haberleri yapıldı ama kubanın hiçbir siyasetle ilgili bir haberini görmedim.
-
10 Ağustos 2017, 22:12
emremm adlı üyeden alıntı
Sigorta yaptırdıktan sonra, insanlar niye 50cc motor alsın ki? Gider 100-125cc alır.
Bu neyin kafası ya 50cc motosiklet ehliyeti gerektirmiyor B ehliyeti ile kullanabilirsin neden almasınlar ki
-
11 Ağustos 2017, 00:13
gezgin41 adlı üyeden alıntı
Zaten 50cc ile reklamlarını arttırmaya başladı kuba adamlar yerinde kararlar veriyor gibi görünüyor. Yada yasadan çok önceden haberleri vardı ama bugüne kadar mondial honda gibi markalar siyasiler ile ilgili haberleri yapıldı ama kubanın hiçbir siyasetle ilgili bir haberini görmedim.
mevzuat.gov.tr'de yazdığına göre, mopedlerin B sınıfı ehliyet ile kullanılabilmesini sağlayan kanun değişikliğinin tarihi 17/4/2015. Önceden öğrenilen bir şey yok. Sadece değişiklikten iki yıl sonra zahmet edip de kanunu açıp okumayı akıl edebilmiş bizim kubalılar
Ayrıca, diğer markalar 50cc sınıfında sadece skuter ve cub'larla sınırlı kalırken kuba, vitesiyle debriyajıyla normal bir motor getirebilmiş.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)