Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Sizce de Kuba cok sansli degil mi ?

REKLAM ALANI

Alıntı Lucas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yuki Snoopy aldım hocam.
    Zaten motorla ilgili bir inceleme yazısı yazıp, 50 cc dosyası tarzında bir başlıkta açmayı düşünüyorum işten güçten fırsat bulabilirsem
    Evet dostum merakla bekliyoruz. Ayrıca trafik sigorta ile ilgili öğrendiklerinizi de (kaza anındaki durumlar vs) bekleriz, kolay gelsin

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    gezgin41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Telcontarin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kuba yeni motosikletinin reklamlarini dondurmeye basladiktan sonra tesaduf o ki ek vergilendirme geliyor ve bu yeni motosiklet 50 cc alti oldugu icin ek vergilerden ve sigortadan muaf oluyor. Sigortadan muaf olabilmesi de ayri bir ilginclik dogrusu. Sans iste fitrat.
    Zaten 50cc ile reklamlarını arttırmaya başladı kuba adamlar yerinde kararlar veriyor gibi görünüyor. Yada yasadan çok önceden haberleri vardı ama bugüne kadar mondial honda gibi markalar siyasiler ile ilgili haberleri yapıldı ama kubanın hiçbir siyasetle ilgili bir haberini görmedim.

alasehirli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ARORA AR-125/43
    Alıntı emremm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sigorta yaptırdıktan sonra, insanlar niye 50cc motor alsın ki? Gider 100-125cc alır.
    Bu neyin kafası ya 50cc motosiklet ehliyeti gerektirmiyor B ehliyeti ile kullanabilirsin neden almasınlar ki

Alıntı gezgin41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Zaten 50cc ile reklamlarını arttırmaya başladı kuba adamlar yerinde kararlar veriyor gibi görünüyor. Yada yasadan çok önceden haberleri vardı ama bugüne kadar mondial honda gibi markalar siyasiler ile ilgili haberleri yapıldı ama kubanın hiçbir siyasetle ilgili bir haberini görmedim.
    mevzuat.gov.tr'de yazdığına göre, mopedlerin B sınıfı ehliyet ile kullanılabilmesini sağlayan kanun değişikliğinin tarihi 17/4/2015. Önceden öğrenilen bir şey yok. Sadece değişiklikten iki yıl sonra zahmet edip de kanunu açıp okumayı akıl edebilmiş bizim kubalılar

Ayrıca, diğer markalar 50cc sınıfında sadece skuter ve cub'larla sınırlı kalırken kuba, vitesiyle debriyajıyla normal bir motor getirebilmiş.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)