yamaha xj6 naked almayı planlıyorum fakat üretimi durdu herhangi bir sorunda yedek parça sağlayabilirmiyim bilmiyorum kafama takıldı o yüzden sizlere danışmak istedim ?
yamaha xj6 naked almayı planlıyorum fakat üretimi durdu herhangi bir sorunda yedek parça sağlayabilirmiyim bilmiyorum kafama takıldı o yüzden sizlere danışmak istedim ?
Selamlar, aynı motor (2015)bende var, korna problemi yaşadım hemen sorunumu çözdüler, kronik problemi yok motorun, herhangi bir sıkıntısı olursada yurtdışından hemen getirtiyorlar, canavar gibi motor yeni uzun yoldan geldik tavsiye edilir.
Çok Teşekkür ederim
Hangi servisten aliyorsunuz acaba? Ben genelde yurt disindan getirtiyorum parcalari, servislerle ugrasmamak icin. (partzilla.com gibi sitelerden)Selamlar, aynı motor (2015)bende var, korna problemi yaşadım hemen sorunumu çözdüler, kronik problemi yok motorun, herhangi bir sıkıntısı olursada yurtdışından hemen getirtiyorlar, canavar gibi motor yeni uzun yoldan geldik tavsiye edilir.
Ufak tefek şeyleri temin edebilirsiniz ben 2014'te kaza yapmıştım ve ön borular için 2 ay bekledim servis anca getirdi yani ciddi birşeylere ihtiyacın olursa sıkıntı yaşamıştım ben bilgin olsun.
(1996) Coba 175 > (2007) Yuki YK250 > (2013) Hyosung GT250R > (2014) Yamaha XJ6 Diversion F > (2014) Yamaha YZF R1 > (2015) Mondial Drift 125 > (2016) Mondial Cup 100 > (2016) Mondial RX3İ EVO
Genel olarak satışı durdurulmuş olabilir ve bize gelmiyor olabilir. Ancak Euro normuna tabi olmayan bir çok ülke var dünya üzerinden. Bu ülkelerde ben yıllarca daha bu motorun satılabileceğini düşünüyorum. Oldukça iyi adetlerde satmış bir motor dünya çapında dolayısıyla parça anlamında sıkıntı yaşamazsınız.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)