Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motosiklet Kilit Tavsiye Lütfen

REKLAM ALANI

arkadaşlar merhaba

Motosikleti apartamana koyuyordum fakat rahatsız olanlar olduğu için dışarı koymak zorunda kaldım.

600 tl bütçem var disk kilidim brandam var 600 tl ye iyi önerebilceğiniz zincir kilit önerebilcek arkadaşlar varsa sevinirim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Yolcu0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr 125 esd
    https://youtu.be/_rOdbDywrdE
    Hocam bu teste göre konuşuyorum söylediğiniz fiyata kilit alsanız bile hırsızlar çalacaktır videoyu kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim çünkü kilit hakkında bu şekilde başka inceleme yapan görmedim.

Yan Yan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-25
    https://www.motosikletaksesuarlari.c...EaAkZNEALw_wcB

Bunu kesmeleri için oksijen kaynağı lazım.Onun tüpünü de yanında taşımak çok zor.

..YaNKee.. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 650F
    minik oksijen tüpleri var yani hırsıza kilit yok.. 2 disk kiliti, 2 markalı zincir ve alarm caydırıcı olur dışarıda kalan motora..

Ülkede motosiklet çalmak yasal olduğu için önlem almaya çalışmak gereksiz ve vakit kaybıdır. Motosikletiniz eninde sonunda çalınacaktır. Siz şimdiden başlayıp ikinci motosikletin parasını biriktirmeye başlayın. Ya da alın bir 49 cc, akşamları sırtlayın evinize çıkartın. Şanslıysanız evinize hırsız girmez. Şanssızsanız evinize hırsız girer. Ama eve giren hırsıza müdahale etmenin de suç olduğunu biliyorsunuz değil mi? Öyle filmlerde gördüğünüz gibi beyzbol sopasını alıp kafasına vuramazsınız. Ya da tabancayla sırtına koluna bacaklarına iki kurşun atamazsınız. Hele bir deneyin görün ne kadar yalnız olduğunuzu. Hırsız kesimi öyle kalabalık ve öyle cahil kesimdir ki, (çok da alıngan ve vahşilerdir). Kesinlikle intikamlarını alacaklardır. Onun yol yakınken satın şu motosikleti kurtulun.
    kovboy03 bunu beğendi.

bankimuun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R Repsol

Ben bunu aldım 350 lira gibi bi fiyatı var ve gerçekten çok heybetli zincir. Gören cayar o derece.

Bir de bu zincirin şöyle bi test videosu var ;

Spy 5000'le de yaklaşan olursa alarm ötüyor Kesmeye kalkışan olursa alarmım çalar artık diye rahat rahat uyuyorum

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)