Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

LÜTFEN YARDIM EDİN !!!!!!!!!

REKLAM ALANI

Motosikleti
    MONSTER 696 DUCATİ
    Arkadaşlar merhaba hayatımda hiç motor kullanmadan ehliyet alıp direk KTM RC 200 aldım 2-3 gündür işe gidiyorum boş yerlerde alıştırma yapıyorum yokuşta durdurup kaldırıyorum felan sorum bunlarla alakalı değil. Disk kilidi ve zincir aldım disk kilidini hallettim ama zinciri nasıl nerden bağlamam gerekiyor stop ettirince motoru 1 de bırakmalıyım bakımını nasıl yapıcam zaten yetkili serviste yaptırıcam ama onun haricinde ne yapmam gerekiyor ve aklıma gelmeyen şeylerde olabilir siz şunu böyle yap diyebilirsiniz. Teşekkürler şimdiden.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ayetlervaray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Superlight 200
    300-400 km de bir zincir yağla. nasıl yapıcağına dair youtubeda birsürü video var.

Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 Ironmax 2019
    Eğitime gitmelisin kendi kendine öğrenirsen çok yanlış yaparsın sonra yanlışı düzeltmek sıfırdan öğrenmekten zordur.
    espresso bunu beğendi.

uur52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Joymax 250i ABS
    Kardeşim heycanlısın heveslisin çok güzel de motoruna tecavüz ediyolarmış gibi başlık atmasanız şu konulara
    Osm@n, killingroad, yürekçe ve 4 diğerleri bunu beğendiler..

Kanka youtube da rutin motosiklet bakımı olarak örnek gösterilecek binbir türlü video var herşeyden önce Altın Elbiseli Adam [Barkın Bayoğlu]
    aradığın herşeye cevap olacaktır bu kanal.

Akias - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GV250 Aquila 2016
    Motorunuzu viteste bırakın boşta bırakmayın araba gibi el freni gibi bir sistemi olmadığından ötürü oynamaması için viteste bırakın, Disk kilidi ve zincir kilit almışsınız anladığım kadarı ile nasıl bağlamanız gerektiği size kalmış ancak bazı kişiler disk kilidi arkaya zincir kilidi ise ön taraftan bir direğe bağlama sureti ile kullanıyorlar tercih sizin bakım işlemleri ile ilgili de arkadaşların belirttiği gibi çeşitli kaynaklar mevcut.
    killingroad bunu beğendi.

Motosikleti
    MONSTER 696 DUCATİ
    Teşekkür ederim arkadaşlar. Ne tecavüzü kanka ya öyle mi olmuş başlık eğitime gitmek istiyorum ama inan cebimde 5 kuruş para kalmadı barkın bayoğlu sayesinde birçok şeyi öğrendim yokuşta kalkış gibi fren gibi ondan öğrendiklerimle alıştırma yapıyorum Allah rahmet eylesin

Motosikleti
    Hyosung GV650
    Alıntı uur52 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeşim heycanlısın heveslisin çok güzel de motoruna tecavüz ediyolarmış gibi başlık atmasanız şu konulara
    Osm@n bunu beğendi.

Motosikleti
    RS 660, Tuareg 660
    Freni öğrendiysen Barkın'dan, bir çok başka şey de var öğrenebileceğin. İzlemeye devam et.

shruikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    turuncu
    KASKO YAPTIR!

Alıntı Huseyin9595 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba hayatımda hiç motor kullanmadan ehliyet alıp...
    Nerede satıyorlar? Kaça aldın?

Alıntı Muzdarip adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nerede satıyorlar? Kaça aldın?
    Aynen eğer öyle bir şey varsa basalım parayı alalım ilk defa duyuyorum ama doğuda falan olabilir böyle şeyler

fatih.met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tvs Apache, Gsr600
    acil bir sorun var herhalde deyip daldım içeri tu allah kahretmesin seni :D

dostum öncelikle motoru çaldırmamaya bak, çok pis motor çalarlar bizim memlekette. motoru elinde tutmayı başardığını varsayarak devam ediyorum.

1) motorun lastik havasını her binmende göz kararı kontrol et zira patlamış bir lastik ile yol almak tehlikelidir.
    2) sıfır aldıysan ilk 500 km yol yapana kadar gazı çok açma ve çokta yavaş gitme yani devir ortalarda olacak yol alırken.
    3) zincirini 200 km yaptıktan sonra yağlayabilirsin, yağlama yaparken zincir yağları kullan sprey olanlardan. motoru orta ayaklığa kaldırıp viteside boşa alacan ve arka lastiği elin ile çevirerek zincirin pozisyonunu değiştirmek suretiyle yağlayacaksın.

500 km olduğunda servis, oooff of araştırsana gardaşım sıkıldık hep aynı şeyleri mi yazalım uğraştırma bizi da.

Motosikleti
    MONSTER 696 DUCATİ
    Alıntı fatih.met adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    acil bir sorun var herhalde deyip daldım içeri tu allah kahretmesin seni :D

dostum öncelikle motoru çaldırmamaya bak, çok pis motor çalarlar bizim memlekette. motoru elinde tutmayı başardığını varsayarak devam ediyorum.

1) motorun lastik havasını her binmende göz kararı kontrol et zira patlamış bir lastik ile yol almak tehlikelidir.
    2) sıfır aldıysan ilk 500 km yol yapana kadar gazı çok açma ve çokta yavaş gitme yani devir ortalarda olacak yol alırken.
    3) zincirini 200 km yaptıktan sonra yağlayabilirsin, yağlama yaparken zincir yağları kullan sprey olanlardan. motoru orta ayaklığa kaldırıp viteside boşa alacan ve arka lastiği elin ile çevirerek zincirin pozisyonunu değiştirmek suretiyle yağlayacaksın.

500 km olduğunda servis, oooff of araştırsana gardaşım sıkıldık hep aynı şeyleri mi yazalım uğraştırma bizi da.
    Affet gardaşım kusura bakma yorduk senide teşekkür ederim cevabın için. :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:08 ----------

Alıntı shruikan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    KASKO YAPTIR!
    kanka kasko çok pahalı ya :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:10 ----------

Aynen kardeşim çoğu şeyi barkın abiden öğreniyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:11 ----------

Beyler bide ben bu ktm rc 200 e ne yapabilirim aliexpreste fren debriyaj manetler felan var turuncu onlar bana uyarmı bu selefi nasıl yumuşatırım sticker felan yapıştırılıyor mu herhangi bi kaplama yapan yer varmıdır.
    fatih.met bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)