Pulsarın ikinci el ederi?
Reklamlar
-
05 Ağustos 2017, 15:47
odisabi adlı üyeden alıntı
Çok sağolun hocam.Sizlere de hayırlı satışlar dilerim
Açıkçası evleneceğim için birikim amaçlı o fiyatlar ederse satacağım. İlana falan koymadım o yüzden bazen denk geldikçe söylüyorum. Motoru satmayı istemiyorum ama mecburiyet bi yerde.
Reklamlar
-
05 Ağustos 2017, 16:07
Bu paraya 2.el 2017 öncesine vereceğine biraz daha koy sorunsuz sıkıntısız abs li modeli al.Ben fıstık gibi motoru 7 bine sattım.2km civarındaydı.Millet uçmuş alma,millet tuttuğuna satıyor.
-
05 Ağustos 2017, 16:13
mavellen adlı üyeden alıntı
Bu paraya 2.el 2017 öncesine vereceğine biraz daha koy sorunsuz sıkıntısız abs li modeli al.Ben fıstık gibi motoru 7 bine sattım.2km civarındaydı.Millet uçmuş alma,millet tuttuğuna satıyor.
Sözün benim için mi bilmiyorum ama motorumun kendi gözümde değerinde ki fiyatını söyledim.Daha uygunu daha az km ve temizini bulursa tabi ki gitsin onu alsın. Eğer bütçesi varsa da '' 0 '' km almasını bende tavsiye ederim.
-
05 Ağustos 2017, 16:26
C.Q.Legend adlı üyeden alıntı
Sözün benim için mi bilmiyorum ama motorumun kendi gözümde değerinde ki fiyatını söyledim.Daha uygunu daha az km ve temizini bulursa tabi ki gitsin onu alsın. Eğer bütçesi varsa da '' 0 '' km almasını bende tavsiye ederim.
Sanırım arkadaş benim için söylemiş.Hocam imkan olsa da dediğiniz gibi 0 km abs li modelini alıp devam etsem fakat imkanlar bu kadar açıkçası.
-
05 Ağustos 2017, 18:16
2016 Model 10250 KM'de
-Ön Cam
-Gidon Yükseltme
-Arka Çantanın Sadece Demiri
-Ön ve arkada led ışık
-Çakar ( Uzun,kısa ve yanıp sönen 3 ayarlı )
-Alarm
Kazası ve hasar kaydı yok.10bin bakımını 1 ay olmadı yeni yaptırdım.
8900'e pazarlıksız verebilirim arkadaşım. Motorumu ilana falan koymadım. Plaka 34 BF 7999
Eğer mont,kilit ve kask ihtiyacı varsa bikaç aylık LS2 (
http://www.feyizoglu.com/FF320-Bang-...ask_49860.html ) ve alarmlı alarmsız 2 adet kilit de ekstra olarak uygun fiyatlara beraber verilir.
Ne arıyorsun S... adammı arıyorsun 9000 vereceksin. Bayinin biri senden daha uyanık aç sahibindene bak, oda stok yapmış aynı fiyata sıfırını veriyor.
-
05 Ağustos 2017, 18:36
Tvs01 adlı üyeden alıntı
Ne arıyorsun S... adammı arıyorsun 9000 vereceksin. Bayinin biri senden daha uyanık aç sahibindene bak, oda stok yapmış aynı fiyata sıfırını veriyor.
kardeşim git al o zaman sanki yakana yapışıp illa alacaksın diyoruz.
-
05 Ağustos 2017, 18:39
kardeşim git al o zaman sanki yakana yapışıp illa alacaksın diyoruz.
Senin gibi uyanıkları bu forumda görmek istemiyor kimse
-
05 Ağustos 2017, 18:42
Tvs01 adlı üyeden alıntı
Senin gibi uyanıkları bu forumda görmek istemiyor kimse
uyanıklıkla ne alakası var fiyatı yazdım ve pazarlık bile yapmayacağım rakamı söyledim alırsın almazsın sana kalmış. Bahsettiğin ilana baktım şimdi 9500 demiş ve ne gidon yüseltme,ne ön cam,ne alarm,ne led ışık var. Üzerine plaka masrafları falan da çıkacak. Git al bakalım 9500'e mi malolacak. Madem ki uyanlıklık benim ki gider sıfırını alırsın kafanda soru işareti kalmaz rahat rahat binersin motoruna.Ayrıca benim bahsettiğim şekilde ilanlara da bakarsan benden çok daha fazlası olan ilanları da görebilirsin.
-
05 Ağustos 2017, 19:57
Ya konu neydi onu unuttum tartısmanızdan.
Abi pulsarın ederi üstündeki ektra olan ürünlere göre değişiyor. Bana göre 6500 ile 8000 bin bu motorsiklet için normal denilebilecek fiyat. Ektra olmayan fazla km yapan 6500. Ektra olan ve az km yapmış 8000 ne kadar uzar. Ederi budur motorun.
Taksitli almak için sıfır almanı tavsiye ederim. Paran varsa araştır iyice ikinci el alayım derken paran boşa gitmesin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)