adından da yola çıakrsak tahminimce işe yarar faydalı birşey ama varlığına alışana kadar benim dikkatimi çok dağıtırdı herhalde
1 Süre sonra ufak bir post güncellemesi ile izlenimlerinizide paylaşmalısınız bence
Hocam daha önce de kullanmışlığım vardı. Bu kadar geniş açılı değildi yine aynı model motorda kullanmıştım. Şöyle söylim alıştıktan bir süre sonra yolda ayar yapmaya çalışırken kırmıştım eve zor geldim Alışınca kafayı sağa sola çevirme işi bitiyor göz anlık aynaya gidip geliyor. Yine de bu model aynadaki deneyimleri aktarırım.
Merhaba
Genellikle scooterlarda görmüştüm onun dışındaki motosikletlerde nasıl durur acaba , mesela touring motorlarda.
O kör nokta aynasının kulaklarımı var,banamı öyle geldi
Bilgi için teşekkürler nereden aldınız veya alabiliriz bilgi verebilir misiniz lütfen.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:06 ----------
N11 de varmış
http://m.n11.com/kor-nokta-tarayici-...E&gclsrc=aw.ds
http://kornoktatarayici.com/
Sitesi budur. Ben oto sanayiden elden aldım. Sağolsunlar montajı yaptılar.
bunları kör şöförlerinde bir tarafına takmak lazım
Ürün çok güzelmiş,hayırlı olsun.
Bende almayı planlıyorum,
Adres aklınızda ise yazarmısınız yarın maslağa bir uğrayım.
140 Tl çok değil mi yoksa sadece bana mı çok geldi?
Altın değilse de ayna üretiminde gümüş kullanılıyor.belki altın suyuna batırılmıştır ondan kıymetlidir kim bilir.
O nedenle aynalar genel olarak pahalı oluyor.
Bunun haricinde bazı sorularım var;
Nasıl bir montajı var, ön cam deliniyor mu, yapışıyor mu?
Çalınma ihtimali var mı?
Kullanan arkadaşlar geri bildirimde bulunabilir mi?
Hamdım, piştim, hala hamım.
Fazla büyük buldum ben. Ayrıca aynada kendimi görmek istemem, dikkat dağıtır gibi geliyor. Fiyatı da pahalı bence. Onun yerine yan aynalara yapıştırılan ucuz ürünler var.
3M bantlar ile ön cama monte ediliyor , ürünler motosiklet için olunca fiyatlar makul olmaya biliyor ama bu ürünün orjinali bir İngiliz firmasına ait ihtiyaç duyup bütçesini ayarlayanlar için iyi bir fırsat
ya birçok minübüste görüyorum bunlardan o adamların bu kadar para bağlayacağını sanmıyorum açıkcası motor olunca tuzlu oluyor nedense denk gelirsem sorucam hatta aksaraya yolum düşerse bi dolanacağım uyguna bulunabilir birşey gibi duruyor yada aklıma camcı,aynacıları gezmekte geliyor bombeli aynalar var hani o şekilde birşey de alınıp yapılabilir gibi
[IMG][/IMG]
bu tarz kestirilip bant vs yardımı ile montaj edilebilir gibi
Bunu birde gece trafiğinde test ediniz ve sonucu bizlerle paylaşınız.
Zira bu tip aynaların en büyük sıkıntısı gece arkadaki tüm araç farlarını toplayıp, tam önünüzde bir ışık patlaması haline getirmesi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)