yahu Eyyyy Mt Yönetimi...şahıslara hitaben şahıs adına hani konu açılmazdı..hani kural no bilmem kaça kaça deyip hemen gömerdiniz...
niye bu çifte standart..niye bu ikilik..niye bu eyyamcılık...(eyyamcılık nedir diye gogıla bakacağınızada eminim)...neden bu adamsendecilik...
bende her b.oka maydonoz olurum bu sefer nedense karışmayacağım tuttu..
ama benim mevzum da COQ un yıllardır siyasetin dibine dibine vurup mt.neti kullanması ve hep kollanması..bakmayın son bir kaçyıldır bazı özel projeleri nedeniyle sevgi kelebeği modunda...belkide ülkeye kesin dönüş yapacak belkide piyasa yapıyor şimdiden...madem Fransadasın napıyon burada ne işin var..yaşa hayatını orada bak keyfine..kendi bokumuzda boğulalım biz..ama yok illa nifak atacak kalamar yiyerek memleketini eleştirecek oradan...bi türlü ısınamadım...uyanık gurbetci..ortalığı ordan bile karıştırıyor valla helal olsun...elenktrik alamadım bi türlü işte..olmadımı olmuyor...
arkadaşlar COQ u çoğunuz az bilirsiniz..tanışlığı 2-3-4 yıl olanlar için alınmasın..ama daha önceleri buraları karıştırırdı siyaset konularında ahkamlar keserdi bazı zümrelere açık açık ince hakaretler ederdi..aşağılardı..bakmayın şimdi melek motorcu geçindiğine...motosiklet konusunda bilgilerine saygı duyarım..ama sosyal anlamda burada çok kişiyi fişlemiş ağr ithamlarda bulunmuştur..ve korunup kollanmıştır...yani forum kuralları ona işlemez..şeyinin keyfine göre takılır burda...ve konu açık kalsın diye de talimat verir ..konu da açık kalır kilitlenmez..öyle ilginç bir ayrıcalığa shaiptir...
HASMET Aga mesajına aynen katılıyorum...aşırı aşırı öpüyorum seni..admin bile tarafsızlığını koruyamazken burada sen açık net ve objektif yazdın..COQ ne tanımak istiyorum ne görmek..ama sen inan kimsin nesin diye çok tanımak istiyorum...dürüstlüğün konusunda beni yine yanıltmadın...
peki bir mod kardeşin yazdığı gibi konu tatlıya bağlanmadı ..napcaz..hadi o zaman muhabbet devam etsin...
AEA nın videolarını birileri her ne amaçla olursa olsun paylaşmışsa bunda bencede bir sakınca yok...ama videoların yasal takipcisi hazırlayıcısı sorumlusu her kimse ne diyorsa patron odur..duygusallığa gerek yok...
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:27 ----------
Malkara Keşan emredersin Paşam...
başka bir arzunuz...koca siteyi avucunun içine almış oynatıyor...
hiç kimseye saygınız yoksa bile hatıralara saygınız olsun..hadi konuyu açan kişi biraz nizam bilmiyor olabilir ama bu veritabanı bu kişisel detaylara alet olmamalıdır...
ben mt.netin menfaatlerine bakarım..eroyu coqu mogu bilmem aga...kuralları çalıştırın konuyu kapatın..herkes dağılsın..ortalık gereksiz toz duman oldu...
Admin Skulu severim sayarım bu toplara girmezdi o da konuya ucundan müdahil oluyor şaşırıyorum..ya aga sen bari yapma...forum bu kişisel konularamı kaldı...seninde huyun suyun değişti
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:40 ----------
aslında şu an konuyu açandanda konunun muhatabındanda birden nefret ettim..yahu adamı yeni toprağa vermişiz...az bir durun..bunları yazmak için uygun bir yer ve zaman değil...
.