Can sıkıntısından oluyor bunlar herhalde. COQ SONUNA KADAR ARKANDAYIZ.
Can sıkıntısından oluyor bunlar herhalde. COQ SONUNA KADAR ARKANDAYIZ.
Ula adamı karalamasına, böyle adi bir başlık açmasını kabul ediyorsunuz utanmadan COQ reklamı güzel yaptı diyorsunuz..
Yuh be yuh.
Lastiğe kaç hava basılmalı diye konu açıp araştırma yapmayan insandan ne beklersin ki...
Allah sizi bildiği gibi yapsın be..
Adamın sitesinde bir dünya kanalın videoları var. Zahmet etmiş camiaya..
Aea aboneliğinden çıkıyorum protesto ediyorum bu vatandaşı.!!!
COQ şu kazandığın paranın zekatını ver de bir GoldWing alayım. Anadan öksüz, babadan yetimim, zekat düşüyor.
zenginin mali zugurdun cenesini yorarmis.
ne 49 kurusmus be arkadas..
sayfalarca yazildi.. hele 1 tl yi tamamlasin, vergi rekortmen listesinde gormezsem darilirim.
Coq yorumlarina bakarak, gonul rahatlığı ile kendini bilen ve bilincli bir bey oldugunu soylerim, bu aşikar.
Bu reklam , yazilim, site islerinden anlamam. Ancak bu bilincteki insanin, boyle usulsüz isler yapacagina inanmam.
Kişiye özel başlık açmak yasaktır...
Hele COG için cog yasaktır...
Üstelik adama hırsız deniyor...
Esprisi bile kötü....
Adamın debriyajı teline denk , tekeri tompet çalıyor..
Üstelik Fransa da yaşıyor...
3 kuruşa mı tenezzül edecek...
Bence adminler gereğini yapmalı sitelerinde bu tür karalama başlığı aöanları hem yasal yoldan hem de siteden uyarmalıdır..
İşi espriye falan vuruyoruz ama harbiden hırsızlıkla , maddiyat sağlamakla suçluyor bu adam...
Adam ölmüş ben yetkiliyim ayakları ile böyle bir sitede paylaşım yapıyor...
Dadiğim gibi.. Ölen kişinin bile verdiği yetki ölüm anından itibaren geçersizdir...
Kanunen mirasçıların yetki vermesi gerekir..
Rahmetlinin sağlığında verilen siteye ve videolara gözkulak ol şifresini kullanması bile yasal suç teşkil ediyor..
Şu anda you tube bile sorumlu...
Konuya bak ya
Reklamları izlediniz
İlkay abi,seninleyiz.
Hatta tatile gelme düşüncen varsa söyle semaveri ve mangalı hazır edeyim. Bak bakalım kaç kişi topluyorum ortama...
Rahmetli Barkın ve geride bıraktığı tüm tayfasını alıp toplayın sonra hepsinin bilgi birikimini iki ile çarpın belki coq'un motosiklet konusundaki deneyimine ve hitabet seviyesine erişebilirsiniz.
Horoz bey'in bu konuda savunmasi ne oldu bilmiyorum, gecmis 12 sayfayi okumadim ama youtubedaki kanalina biriki kez girmistim, buradaki bilgilendirici icerigine nazaran cok daha tras icerige sahip seylere sahip bir kanaldi, takip etme tenezzulu gostermemistim affetsin.
Yargisiz infaz her zaman yanlistir, ama kepazelik de kepazeliktir.
AEA videolarının bu sitede ve motovideo sitesinde engellenmiş. Facebooktan da paylaşmak engellenmişmi peki ben Facebook kullanmadığım için bakamıyorum.Arkadaşın mantığıyla oradan da engellenmesi gerekmez mi?
Hâlâ "COQ öyle iş yapmaz" türü yorumlar dönüyor, de mesele o değil ki.
Bu bir iş meselesi. Karakter sorunu değil mesele, prosedürün amaca uygun düzenlenmesi meselesi.
Eğer site umuma fayda amacı güdüyorsa reklam koymazsınız, veya kârsiz şirket kurup geliri oraya aktarırsınız, ya da geliri videoyu yapanlara kaydırırsınız, bir sürü yolu var bunu halletmenin.
Ancak şu anki durumda iş öyle işlemiyor. Haliyle içeriği oluşturan, bundan faydası sağlama potansiyelinde olanı uyarıyor. Mesele bu.
Evet, adamın üslubu yanlış, ifşa etmesi daha büyük kabahat, ama haddizatında haklı. Yetkili biri de olmalı ki kapatmış videoları.
Ama tabii ki köküne kadar kabileci bireyler olarak doğru ya da yanlış değil, bizdensin ya da değilsin diye yaklaşıyoruz meseleye.
.
Ero bey hala açıklama yapamadı. Neden Barkın'ın vefatından sonra bu olayı gün yüzüne çıkarttılar.??
Rahmetlinin adına konuşması insanları zan altında bırakır. Vebali var bu işin.
Zaten sıkıntısı olsa kendisi söylerdi diye düşünüyorum.
Aile acısından youtube mu düşünüyordur sizce?
Geçen bir konu açılmıştı. Barkın'ın bayrağını kim devralacak diye.
Ahanda burda kendisi.
Şahsi problemlerini burda ifşa ederek aileyide arkasına alarak bişeyler yapma peşinde değilse adımı değiştiririm..
Haşmet abi,güzel abim.
Kaldere hocam cok güzel açıklamış bence okumanızı tavsiye ederim.
Kendi sitesinde içerik paylaşımı başka nasıl olabilirki..
içeriklerin paylaşımını istemeyenler zaten youtube video eklemezler..
Logolarını vs herneyse ait olduğu web adreslerinden erişimini isteyenler bu içerikleri kendi sunucularında barındırmak zorundadır..
eğer varsa telif hakları bunuda yazılı olarak belirtmelidirler..
kaldıki barkının videolarınde önemli olan
hangi platformda olursa olsun motosiklet tutkunlarını eğitmek ve bilinçlendirmek değilmidir..?
Diğer taraftan barkının ailesinin reklam geliri vs gibi konularla alakadar olacağını hiç düşünmüyorum..
Ailesine bunun lafını dahi etmeyin bence...
hem reklam geliri olsa dahi ne var bunda..? tıklamayla gelecek olan reklam gelirleri nedirki..?
Bırakın adam yıllık domain ve hosting ücretini telafi etsin..
Konuşmalarda adam reklam yayınlıyorsun vs deyince Coq denen arkadaş ne reklamı diye şaşırıyor adam kanıt atıncada ya bir garibe kask alırım diye adsende koydum diyor. Bariz burda çelişki ve yalan mevcut . O nedenle bu konuda coq kardeşim bana göre haksızdır .
Barkının ailesi sticker kupa tshort satışınamı başlayacak.Barkın bu işten ekmek yediği için lisans telif işleri başka boyutta olması normal.AEA Barkınla var olan onla birlikte bitmiş bir proje bana göre.Aile bu işten bir maddiyat beklemiyor,AEA projesi kendi kendini idame ettirsin yaşasın diye düşünüyor olabilir.Ben gerçekçi görmüyorum ve ters tepeceğini düşünüyorum.
Ben motoruma kaskıma sticker falan takmam ama AEA logosunu kaskıma ve motoruma yapıştırmak istiyorum.Bu işe bende barkının videolarınla başladım.Ama o stickeri AEA ekibi parayla satıyor olursa alıp takmam.
Ben motosiklet seçimi yaparken bu siteden tanıdım AEA yı... şimdi videoların izlenmesi buradan ve diğer sitelerden engellenmişse zaman içinde unutulup gidecektir AEA.. yeni motor heveslileri denk gelirse belki youtube dan izler çünkü benim gibi birçok kişi ismi duyulmadık sitelerde dolanıp birşeyler aramayı çok sevmez diye düşünüyorum.. kısaca bu konuda duygusal hareket ettiğinizi düşünüyorum ero... kendiniz çalışıp ürettiğiniz için kendi hakkınızmış gibi görüyorsunuz ama videoyu yüklerken zaten yapılmasını istemediğiniz şeyleri kabul edip onaylamışsınız.. tamam şimdi ayarları değiştirip izlenmesini engellemişsiniz ama bu AEA videolarının izlenmesini çok düşürecek ve ismi gittikçe unutulacaktır.. sizde hakkını savunduğunuz ailesine gelecek gelirleri baltalıyosunuz ( bahsettiğiniz logolu tişört ve anahtalık satışları vs.. den bahsediyorum) isim unutulunca bu dediklerinizi kim alacak? konuda kendinize göre haklısınız ama tutumunuz yanlış ben ve burdaki motor sevdalılarına göre..
Hasmet, burada kim kimdir az buçuk biliyorum. 10 sene geçirmişim forumda. Senelerin tabiki önemi yok ama çoğu nickname aşinadır bana.
Sevenim çoktur, bir o kadar sevmeyenimde vardir tabi.
Sizi de yazılarınızdan, kelamınızdan az çok tanıyorum.
Açık konuşmak gerekirse, coq değil mevzu başka biri, hadise aynı hadise olsaydı tavrınız ve fikriniz tam tersi istikamette olurdu diye düşünüyorum. Yanılıyor muyum acaba?
Konu niye kapanmıyor diye soranlara cevaben, tatlıya bağlanması umuduyla sadece.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Böyle karşılanabileceğinin farkında olduğum için iki kere düşünüp yazmıştım. Ancak sorunuza objektif cevap alabileceğiniz biri değilim doğal olarak.
2007 yılından beri profesyonel bir online yazılım işletiyorum, az çok aşinayım bu işlere. Bizim işte entelektüel meta çok önemli, hatta herşeyimiz. O yüzden kime nasıl hangi şartlar altında fayda sağlayacağı konusunda net fikirlere sahibiz hepimiz, işimiz gereği. Belki de o yüzden yaklaşımım biraz ruhsuz, hatta itici geliyor olabilir. Ancak yazdıklarımın arkasındayım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)