COQ hocanın burada büyük bir hatası var ;
Bu şahsın konuşmayı gittikçe çocuklaştırmasına, çirkinleştirmesine ve tehtitlerine rağmen sabırla ve herzamanki naif kibar tarzı ile laf anlatmaya çalışması.
Bu arkadaşın zaten yapabileceği şeyler olsaydı ne o yazışmada ne de burada bukadar çirkin davranışlarda bulunmazdı.
Tahmin ediyorum ki ailenin bu işlerden pek anladığı yok ve arkadaşa sen bişeylerle ilgilenmeye devam et madem gibi bir yaklaşımları olmuş. Arkadaşta Taner Beyin yukarıda dediği gibi "çingeneye yetki vermişler..." lafının canlı temsilini gerçekleştirir olmuş...
Özel konuşmaları bu şekilde ifşa etmek te ayrı bir ayıp...
Madem bu kadar basitti hadise, suyu neden bulandırdınız azizim?
Amaç ne? AEA rahmetli oldu reklam parasini bizden başkası yemesin mi?
AEA rahmetli oldu, bi sansasyon yaratayımda sonra youtube'dan ayarları yaparız kendi sitemize hit olsun mu?
Madem bu kadar basitti de bunca tantana niye döndü ?
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Yahu İlkay abinin motosiklet camiasına katkılarını,motosiklete gönül veren kardeşlerimize nasıl her konuda yardımcı olduğunu,ne iş yaptığını bilmesem,oturup yemek yemiş,çay içmiş muhabbet etmiş olmasam.... Bile....
Sırf bu siteden tanıdığım kadarı ile yetinsem bile....
Kötü yanlış bişey yapacağına inandıramazsınız beni.
Burada tanıştığımız yetmezmiş gibi aynı sofrada yemek yediğimiz,çay içip saatlerce sohbet ettiğimiz,yıllardır tanıdığımız adamı anlatmayın bana.
Bu arada şarjınız %79, benimkide 82. Yani sabaha kadar tartışabilirim bu konuyu sizinle.
Vay arkadaş yaaaa. Altı üstü bir tane efsanemiz vardı.
Onun mirası da egosu tavan yapmış, çoluk çocuğun elinde heba oluyor.
Ne günlere kaldık.
Ben coq hocanın bütün mesajlarını okumuşumdur eskiler dahil.
Barkın'la gayet güzel muhabbetleri var gözüküyor.
2 dost gibi. Sanırım tanışıyorlarda.
Eğer bu ithamlar şahsi kararınsa cidden büyük bir vebalin altındasın dostum haberin olsun.
Hocayı harbiden üzdün ero..
Ortada bir video mevzusu var, iki taraf tartışıyor. Konunun muhataplarından biri olan COQ nickiyle forumdan tanıdığımız değerli bir abimiz.
Yazışmalardan gördüğümüz üzere kendisi gayet açıklayıcı ve üslubunu bozmadan, hakaret dahi etmeden cevabını vermiş, kendince doğru olduğunu düşündüğü şeyi savunmuş.
Diğer konunun muhatabı şahsı hiç tanımıyorum (tanımamıza da gerek yok zaten, adamına göre muamele yapacak halimiz yok).
Kendisi ısrarla videoların kaldırılmasını istemiş.
Buraya kadar iki taraf için de bir şey diyemem çünkü iki taraf da kendince haklı.
Amaaaaa....
Hakkını yasal yoldan aramak yerine foruma konu açıp özelden olan yazışmaları paylaşıp karşı tarafı zan altında bırakmaya çalışmak, emek hırsızı yaftası vurmaya çabalamak ve forum ortamında küçük düşürmeye çalışmak ayıptır !!
Öyle kaçak dövüş yok! Bak ne demiş COQ "yasal yollardan hakkınızı sonuna kadar arayabilirsiniz"
Eeee, daha ne istiyorsun sen? Forum ortamında mahkeme kurulmasını mı? Jürinin gaza gelip "COQ efendinin ibiğinden asılarak idam edilmesine!!!" hükmü vermesini mi?
Geçiniz efendim bunları geçiniz... Görüldüğü üzere bu etik olayan davranışınız da elinizde patlamış zaten...
www.motovideo.net yazacağına yanlışlıkla www.altinelbiseliadam.com yazmış he mi. "Bizim metni çaldı, hırsızlık yaptı" dediğiniz mevzu da bizzat o videonun youtube açıklama kısmında yazılan şeyler.
Konuştukça batıyorsun. Çıkardığın bu gereksiz tartışma Barkın'ın anısına ihanetten başka bir şey değil. Üstelik bunu tck ya göre suç işleyerek yaptın. Barkın elbette siz olmadan yapamazdı, ama senin yerine başkası olsaydı gene yapardı.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Yahu hata bizde, firsat veriyor prim yaptiriyoruz.
Bu siteyi/forumu neden takip etmeyi bıraktığımı hatırlamışım sen modaratöt olunca bırakmışım, demek ki. Coq zamanında, takip ederken okuduğum üyelerdendi iyi niyetli olduğunu bende düşünüyorum ama her iyi niyet doğru harakettir demek yanlış, iyi niyetli olarak aea videolarını paylaşabilir ki başkalarıda paylaşabilir, ama içerik üretenler bu konuda hassas olabilirler ki özellikle rahmetli Barkın Bayoğlu'nun bu konuda hassas olduğunu takip eden herkes biliyordur. Ve yaşarken de bu mecraları emanet ettiği arkadaş doğal olarak sahip çıkmak istemiş ve uyarmak istemiş, iş başka boyuta gitmiş öyle yada böyle ama senin şu sorularınla "amacın ne" senin deyiminle konuyu canlı tutup, kazanılan reklamlardan prim mi sağlamak?
Ben şunu söyleyeceğim sadece, Barkın hayattayken böyle bir girişimin olmaması, Barkın öldükten sonra mirasçıların miras koruma davası biraz ironik değil mi?
Hiçmi işiniz yok, takılacak bir bu mu kaldı..
Neyse...
Yıllardır forumlara yazı yazardım ve çokça arkadaşım da oldu yüzyüze görüştüğüm de. Yalnız tek değişmeyen şey var insanların okumadan cevap vermesi.
Bu yazdıklarımdan bu sonucu çıkardınız öyle mi? İlginç. Gerçekten çok ilginç. Umarım bir gün GERÇEKTE bir şeyler üretirsiniz ve sizin üzerinizden insanlar para kazanırlar size sormadan!
Ben youtube üzerinde bu ayarların varlığından bile haberdar değildim. Sağolsun COQ sayesinde öğrenmek, araştırmak ve bulmak zorunda kaldık. Halen benim bu işten gelir elde ettiğimi düşünen varsa o fikri bir kenara bıraksın.
Aynı şekilde daha önceden de haberxxxx diye bir site kopyalamaya çalışıyordu, onu da engelledim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:54 ----------
Hmmm o zaman bana göre bu site de gereksiz internetten kaldırıverin bir zahmet!?
Ya sen hayırdır kardeş ya Barkın abiyi ben bu forum ile tanıdım ve izleyicilerin çoğu bu ve bu gibi platformu kullananlardan oluşuyor, sen neyin davasındasın ???
emin ol bu davranışını mt kullanıcıları unutmaz! ve yine bu davranışın inş. bu mt ailesinde kalmaz da başka motosiklet forumlarına ulaşır.
Barkın abinin tırın önünde ki videosu aklıma geldi berrak turşuları, sen o turşular kadar etmezsin ve yine temennimdir ki o turşular kadar yer edinme kimse de
COQ hocam 49 kuruş kazanmışsın kuyruğu eğri duruyor, ıslatmak lazım
"Yine Türk insanının genel karakteristiğinde bir değişme olmadığını da gördüm. "
Ne yapmamızı bekliyordun? 50 kuruşun peşini kovalamamımızı mı? Sen kimsin Türk insanın karakteristliğinden burada bik bik dem vuruyorsun? Kaldırın sitelerden videoları, ekipçe salonunuzda oturup beraber izlersiniz.
Ben böyle bencillik görmedim. Barkın bu yazdıklarınızı görse bence çok üzülürdü. Amacı insanları bilgilendirmekti bunu da gayet iyi başarıyordu.
Hayattayken videolarım sadece benim kanalımda yayınlansın diye bir çabası da olmadı öldükten sonra birilerinin böyle bir tutum sergilemesi ironik.
Kaldı ki AEA videolar sadece youtube değil AEA ait birçok sosyal paylaşım sitesinde yayınlanıyor hepsini tek tek engelleyecek misiniz. Komik.
Videolar altında faydalı tartışmalar yapıldı, Barkın ve ekibi insanlara oralarda cevap verdi hepsini bir hırs uğruna yok edeceksiniz bravo size.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)