MONDİAL 150ZC SCOOTER BAGAJI AÇAMIYORUM BENZİNDE BİTTİ KLDI MOTOR YOLDA
MONDİAL 150ZC SCOOTER BAGAJI AÇAMIYORUM BENZİNDE BİTTİ KLDI MOTOR YOLDA
Hocam şimdilik motoru güvenli bir yere çek, ertesi gün motoru anahtarcıya götürürsün; onlar deneye deneye, kilidi açacak eğreti bir anahtar ortaya çıkarıyor, en azından bagajı açıp anahtarı almanı sağlar. Arkadaşım Regal Raptor'una yaptırmıştı aynısını, Mondial için de olur diye tahmin ediyorum.
grenajı söküp bagaj telini çektirmen gerek.
benzin bitti kaldı yolda. yolda giderken benzin bittiyse bagajda anahtarın ne işi var? anahtar bagajda kaldıysa motorun yolda ne işi var?
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:55 ----------
çilingirin açamayız deme sebebi ne?
a- açamayız çünkü çok zor
b- ruhsatın yok, polisten izin olmadan açmayız
hangisi? bana tutarlı gelmedi soru...
Buralar karışacak vaziyet alın..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Düz kontak yapıp motoru mu çaldın nedir ?
Kontakta duran hareket halindeki motorun anahtarı bagajda nasıl kalır soru bir.
Hadi kaldı diyelim. Anahtar bagajda ne işi var soru iki.
Bu bagaj anahtarının yeri görünür bi yerde değil mi bu da üç.
Konu sahıbısı gelde açıklama yap şu meraklı kalabalığa.Adın hırsız olacak çıkacak bak haberin olsun.
Motoru bilmiyorum ama benim motorumda depo koltuğun altında. Anahtarla koltuğu açıp anahtarı depo yanına vb bırakıp o anda yanlışlıkla koltuğu tekrar kapattıysalar söyledikleri durum olabilir. Hatta çok olasıymış, ben de aklımda tutayım..
Bu arada, netten baktım, sele fiyatı 60-70 liraymış. Dalın tepeden bir bıçakla, olur gibi...
Benim burgmanda aynı haltı yedik azıcık koltuğu yukarı kastırınca arkadaş elini sokup aldı :D
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Ben de selenin altında anahtar unutup ön granajı sökenlerdenim. Hatta Mecidiyeköy meydanında söktüm de bi Allah'ın kulu gelip birader sen napıyosun demedi :D Her ne kadar açılan konuda benzin konusu tutarsızsa da arkadaş motoru çalışmış olsa buraya konu açıp sele açmayı sormaz herhalde itekleyip götürür. Diyeceğim o ki sert yorumlardan kaçınalım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:50 ----------
Düşününce belki anahtara ulaşamayınca bir süre vurdurarak kullanmış olabilir
Bakırköy adliye de işim vardı nişanlımla gittik. Pcx vardı o zaman motoru park ettim hava sıcak. Cüzdan, kartlar, para, anahtarlar hepsi montun cebinde. Önce hatunun çantayı topcase koyduk sonra bütün anahtarları monta koyup selenin alt bagaja koydum ve kapattım.
Ahanda ıçtık dedim. İçeri girip işimizi hallederiz sonra yedekleri evden alırız Beylikdüzünden, ula kimlik kartlar ehliyet para ne varsa orda.
Metrobüse bincez parada yok. cepten 10 tl çıktıda gidebildik.
Grenaji sokmelisiniz
mesajı da 02:38 de yazmış lan gece gece ne yapıyorsunuz siz ne ayaksınız?
yedek anahtarı da mı yok?
Bu işte bir terslik var.
Sanırım arkadaşın kafası hakikaten güzeldi gece, gündüz aklı yerine gelince sorunu çözmüş ve hatta konuyu açtığını hatırlamıyor bile olabilir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)