Arkadaslar 19 yasındayım 1,76 boy 55 kg ehliyet mevcut yaklasık 4 senedir motor kullanıyorum bana unıversıteye gıtmek ıcın baslangıc motoru onerırmısınız ?? butçe 2000 - 3000 arası size zahmet yardımcı olun..
Arkadaslar 19 yasındayım 1,76 boy 55 kg ehliyet mevcut yaklasık 4 senedir motor kullanıyorum bana unıversıteye gıtmek ıcın baslangıc motoru onerırmısınız ?? butçe 2000 - 3000 arası size zahmet yardımcı olun..
Boxer al, caferacer yap.
Efsane olur
Hic ugrasmak istemiyorum haci caferacer fln alip binecem
KANKA 2.300 E GÖRMÜŞTÜM BİTANE DİSCOVER125 GÜZEL MOTOR AL KULLAN ŞEKİL DESEN KÖTÜ DE DURMUYOR GİDER SANA GETİR GÖTÜR İŞLERİNDE MÜKEMMELDİR
uğraşmak istemiyorum demişsin de, pek uğraşılacak bir şey yok ki. Youtube'tan videolarla yavaş yavaş bir günde toparlarsın motoru. Görüntüsü güzel, ayrıca ufak tefek birisin, üzerinde sırıtmazsın da.
Bu sene alıp bende yapmayı düşünüyorum.arada bineyim tın tın gezeyim, şekli çok güzel.he, paramız olsa keşke daha büyük motorlara yapsak.
baskan toplarsın toplarsın da yanı hiç ugrasmak ıstemıyorum soyle 1 sene bınsem yeterli okul bıttıkten sonra bi mt-25 alcam kilo konusuna gelırsek spora baslıyorum alacam kılo :D
RKS jaguar 100 al.
Yamaha Crypton motorlu bende üni başlangıcında aldım.
üni bitti askerlik bitti işe başladım hala biniyorum.
Değiştiricem bakalım inş
Mondial, kundial ya da Haojiang. İşini görür.
Ben de ayni butceye sahibim.Falcon wonder,mondial xtreme 150 dusunuyorum.Tavsiyem, ileride yonelecegin ture gore bir baslangic yapman.
farkli dusuncelerede ıhtıyacım var kardesım
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:52 ----------
mondial xtreme 150 bende dusunuyorum hero hunk'a da bakıyorum bu aralar bakalım hayırlısı
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:53 ----------
ahahahhaha cok komık kardeşim senı motor dıye oynarım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)