Arkadaşlar bu kişi foruma üye mi? Hayır bende oralarda oturuyorum. Gelip elini sıkıcam
Arkadaşlar bu kişi foruma üye mi? Hayır bende oralarda oturuyorum. Gelip elini sıkıcam
Muhtemelen gevşeyen vidalardan dolayı düşmüş bir plaka o da espri mayetinde orda tutmuş belli ki Güzel bir çalışma olmuş.
En son geçenlerde Obamanın böyle komik bir fotoğrafını paylaştım. Beni de böyle iyi kalpli ve beni düşünen bir arkadaşım uyardı. Başına dert açılır dedi. İnanmadım. 24 saat içinde beni federaller gelip aldı. Tüm çabalarıma rağmen (LEAVEMEALONE bile yazdım) kurtulamadım. Turuncu mahkum kıyafetini giydirip kafama +7 itemlerle vurdular:
Siz siz olun, benim gibi olmayın.
Neyinden korkacaklar anlamadım.
Zuhahaahaha..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Dalga geçmek istesem zaten bunu burada yapmam. Eğer bölgedeyse zaten kendisi yazar. Bende gider yazdığım gibi naber abi diye elini sıkarım. Anatolian Tigers ne zaman 1% oldu da başıma bela açayım? Ayrıca haber Yalova Haber'e çıktı. Resim kaynağı ben değilim Adam şu an bütün Yalova tarafından merakla bekleniyor
Bize bir mesaj vermeye çalışıyor olabilir.
Şair bu eserinde terk edip giden yare olan özlemini dile getirmiş.
Hamdım, piştim, hala hamım.
Ben çocukken Sedat Peker'in yiğeni diye korkuturlardı. Yada onun dayısı mafya filan. Şimdi birde anatolian bilmem ne çıkmış.
anlamadım sen kimsin de 2-3 emekli chopperci diyip küçümseyebiliyosun. hayır senin için kılını kıpırdatıcak bir elin parmağından fazla insan var mı acaba neyine güveniyosun. o emekli choppercı dediğin adam senin gibi 3 tanesini cebinden çıkarır, insanları tanımadan küçümsemeye kalkma. fotoğrafın paylaşılması bişey değilde o yorum silinmeli.
Red devils döver.Hells angels oda döver.Bu kulüp işini tamam hafife almamak gerekiyor ama bu kadarda abartmayın.Belaymış bu ülkede adam f16'nın üstüne balkondan atladı be hey yavrum hey.
Bir motosiklet kulübünden niye korkalım yahu? Mafya mı bunlar? İnternette kendileriyle dalga geçmiş olan kişilere ne yapabilirler ki?
Bura Türkiye. Charming değil. Burada adamın aklını alırlar. Herkes bir şey burada, o yüzden herkes, ben de dahil, efendi olacağız. Yok o motor kulübünün başkanıymış da bilmemneymiş. Komik olmayın.
Adama hiç bir şey demiyorum, sevenleri olduğuna göre eminim güzel insandır. Fotoğrafta yaptığı da esprili olmuş. Belki bir gün tanışırız muhabbet ederiz. Kraldan çok kralcı olmamak lazım.
Arkadaş muhtemelen bahsi geçen kişiyi görmüş tanıyor vs. bi hayranlık besliyor, bu beslediği hayranlıktan dolayıda gözünde farkında olmadan büyütüp yüceltiyor sanirim kendince...
Kızmayın onun için, bana sorarsanız da graham jarvis çok tehlikeli adam uff herkesi döver.
Ama nitekim oyle bir adam değil, kuzu gibi evinin direği çocuklarının babası abimizdir kendisi.
Çiçek gibi adamdır.
Arkadaş fotoda bahsi geçen kişiye hayranlık besliyor, onun için alay edildiğini felan düşünüp bu durumdan rahatsız olmuş sanirim.
Ha bunda bence alaylık bir durum yok, plaka düşmüş birşey olmuş adamda gayet esprili bi şekilde takmış sırtına getiriyor...
Hiç plaka takmayan hirbolardan 40 kat daha mantıklı bir insan orası kesin.
+299 Gitmek cesaret ister, Enduro yapmak yetenek.
Cesaret aptalda da var, ama yetenek herkeste yok...
-MrMud
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)