Yaratıcılıkta sınır tanımayan bi dayımız
“Hayatta yapılacak o kadar çok hata var ki, aynı hatayı yapmakta ısrar etmenin anlamı yok.”
Ben de "iron butt", yani "demir toto" nasıl bişey diye merak ediyordum? Demek böyleymiş
Aaa pardon. Malum yere plaka sokan abi bilmemne motosiklet klubu üyesi miymiş? Hemen sözümü geri alıp, yazdığımı silip, atletimin düğmelerini ilikleyip, kapıyı kitleyip, evimde tecavüz edilmeyi bekliyorum efenim... Acaip korktum. Öyle böyle değil.
Telefonda yazıyorken boşluk yerine enter a basıyorum bazen. Bi dakka... O da nesi! "kıçına plaka sokmak" mı? Terbiyesizliğe gerek yok efenim. Lütfen hemen düzeltin rica ederim. Motosiklet kulüplerine çok büyük ultra mega saygımıs mevcut...
Bu arada, hepleri birleri, birleri hepleri olduğu için tüm klup üyeleri plakalarını oralarına sokup gürültülü bir gurup sürüşü yapmalı, şehre dehşet dalıp insanların akıllarını almalılar bence. Bu da bi fikir.
Destekci bulamayınca bir daha yazmamış heralde.
Seni ocaktan çıkarırlar bu gidişle dash kardeş
Destekçi çok...
24 saat içinde ayak takımı foruma üye olup seviyelerince bişeyler zirvalar.
48 saat icinde de yönetim'den birileri üye olup dava açmakla kuru sıkı tehdit eder.
72 saat sonra herşey unutulur, malum yerdeki plaka hariç. Hatırladıkça bir gülümseme gelir yüzümüze...
Malum grupdan beni aradılar şimdi.
Yorumumu hemen kaldırmamı söylediler.
Yoksa beni evden alacaklarmış.
Başta inanmadım ama göğüs kafesimde lazer ışığını gördüm.
Sniper galiba.
Çok korktum.
Beni affet mc anjfıkakkd.
beyler mevzu anatolian tigers değil çok yanlış anlamışsınız mevzu yapılan yorumdaki üslup. yersiz küçümseme helede yaşını başını almış bir adama.
bu arada kendisini ne tanımışlığım var ne de görmüşlüğüm. mizah amaçlı değil kötü niyetli bir yorum gördüm ona cevabını verdim.
Memleketin en büyük sorunu her kulvarda her ortamda bulunan kraldan çok kralcılar değilmi zaten resme konu olan abimiz belkide yorumları okuyor ama gülmekten ve saçmalayanlara olan şaşkınlığından cevap veremiyordur.
"yunus plakası ölçülerinde verdiler de takmadık mı"
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)