Toplu kavgalarda polis dahi yerine göre bazen müdahale etmekten çekiniyor. Mobeseden izleyip kavga dağıldıktan sonra olay yerine intikal ediyor.
Toplu kavgalarda polis dahi yerine göre bazen müdahale etmekten çekiniyor. Mobeseden izleyip kavga dağıldıktan sonra olay yerine intikal ediyor.
Kanka şimdi silah mevzusu çok farklı ben bu mesele yüzünden birkaç yıl ağır şekilde muaythai eğitimi aldım bilinçli bir şekilde dövüşmek ve kendimi savunabilmek adına ama o silahı çekersen ya sıkacaksın ya sıkacaksın yani yoksa adamın belinde birşeyler varsa o anki kendini koruma içgüdüsü ile direkt olarak çıkarıp sana karşı kullanır o yüzden bence taşıma ama şok cihazları var gizli şekilde bunlardan alabilirsin saldırganı net durdurur.
Karşıdakinde silah varsa çoğu zaman silahı çekip sıkmak bile sizi kurtarmaz. Bir video vardı bulamadım, biri silahı çekip karşısındakine sıkmaya başlıyor. Karşıdaki adam kurşun yerken kendi silahını çekip saydırmaya başlıyor. birkaç saniye sonra ikisi de yere yığılıyor, can çekişirken hala birbirlerine sıkmaya devam ediyorlar. Neticede ilk silahı çeken ölüyor, diğeri yaralı kurtuluyor.
Tabancayla hedefi ani olarak etkisiz hale getirmek ancak kafa atışı yapmakla mümkün ve silahlı çatışma esnasında saldırganı kafadan vurma şansınız neredeyse yok gibi.
Dolayısıyla dediğiniz gibi bir şok cihazı aslında tabancadan daha etkilidir. İnsanı ani olarak durdurur.
Beladan kaçmak en iyisi de alttan aldığın zaman ya da gaza bastığın zaman meydanı boş buluyorlar daha da cesaret geliyo bunlara bunlara birilerinin hop gel bakalım demesi lazım ama o adalet nerde devlet nerde
kendini savunmak istiyorsak tbmm diye rantçıların bi kanalı var 24 saat kavga var karate kurslarına gidip para harcamanıza gerek yok devletin ücretsiz hizmeti DEVLET SİZE NE YAPSA YARANAMIYO
2015 yılında bir motorsikletlinin de aklına aynı şekilde silah taşıma fikri gelmişti daha sonra kafasından 3 kurşun çıkardılar.
videoyu izledim uzun bi video değil verilen görüntülerin bana verdiği yorum silah çekilecek bi durum yokmuş motosikletli için geçerli bi lafım bi de ÇEKİLEN SİLAH ÇEKİLEN BIÇAK VURULUR SİLAH ÇEKTİNMİ VURACAKSIN MADEM ÇEKTİN EMANETİ VURACAKSIN
Her ne kadar "at avrat silah" "her Türk asker doğar" vs gibi özlü sözlerimiz olsa da ülkemizde silah kültürü ve bilinci maalesef yerlerde. İlgilenenler ve bilgilenmek isteyenler için güzel bir site tavsiye edeyim o zaman. www.tabancatufek.com
MG 42 öneriyorum. Yolcu selesine sabitlenebilir.
adam sat komandosuydu tinerci arkadan bıçakladı namerte sat mat boş karate marate boş
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:06 ----------
haklı olduğun bi kavgada çekip 10 kişinin kafasına sıksan suç almaman lazım ama türkiye denilen yerde ceza alırsın KANUN MAZLUMLARDAN YANA DEĞİL ZALİMLERDEN YANA O YÜZDEN PISIRIK OLDUK SİNEK GÖRSEK KORKUYORUZ
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)