hımmmmmmm bak bunları bılmıyodumm
hımmmmmmm bak bunları bılmıyodumm
Yeni yine yeniden
Peki arkadaş lar merakımdan soruyorum bu polis arabası gibi (çakar deniyo galiba)yanıp sönen ışık nasıl elde ediliyo ve fiat ı ndeir bilen var mı?
ha ha ha bakkal dan pardon metro'dan scooter aldım....
o senın dedıgın park lambası 2 tanesı 6 ytl ama bakıldıgında acaıp goz alıyor
Yeni yine yeniden
NEden biliyor musun çünkü o farlar SARI yanıyorokan4037 adlı üyeden alıntı
yokya bemöbeyaz kerımde gordum aynı xenoın gorunusu farkı yok gorunus olarak
Yeni yine yeniden
bnenim arkadaş ybr ye aldı tanesini 4 milyona far yuvarlak değil uzun benim farlarda farkı yok bide anca uzunlar bile benim normal far gibi yanıyor benim istediğim halojen far yeni meganelarda olann farlardan resmen florasan gibi yanıo
philipsin ampülleri var night vision adı altında helojen şu anda piyasadaki en iyi ampüller night visionlar gündüz gibi bembeyaz yapıyor geceleri artı olarak normal ampülden %20 daha fazla ışık veriyor falan ama tanesi çok pahalı en son 98 milyon mu neydi
philips diamond vision kardeşlerim 15 ytlikler bir işe yaramaz..
otopolün sitesinden aldım araba içindi aldıklarım,kutunun içinden 2 tane çıktı..
toplam 60ytl ödemiştim yanılmıyorsam ama gerçekten bembeyaz ve aydınlatması gayet iyi..diğerini yedekte tutuyorum
ama beyler gerçektende motorun havasını değiştiriyor..
fakat niyetim xenon far..ileride inşallahbenim motorun far çıkışları h4 tü yani çoğu arabanınkilerle aynı ampulleri kullanıyor eğer almayı düşünürseniz internetten filan bu H4,H7 vs vs kısımlarına dikkat edin...
ya bu beyaz ampul muhabbetı hıkaye hıc takıp ugrastırmayın kendınızı,acıyın paraya cakın bı xenon kıt ;)
xenonlar cok pahalı ya ole demeyın
Yeni yine yeniden
bizde aLaLım ya nasıL aLıcaZ?
ben aydındayım bi biLgiLendirirseniz sevinirim ;)
GaDDaR oLMaYaN HKMDaR oLaMaZ..!
ya bunların ampulu mamavi olur genelde 2 li olarak 15 ytl ye satılır beyaz ışık sacar aynı xenon gıbı otomotıvcılerde vardır
Yeni yine yeniden
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)