01.08.2017 Akaryakıt Zammı
Reklamlar
-
01 Ağustos 2017, 17:29
İyi bir tepki gelse benzin fiyatları öyle bir geri düşer ki ama herkes alıştı birşey demiyor tepki yok araç fiyatları sıfırlar uçtu sıfır araba almak için o da öyle clio falan beş sene herşeyi kısıp oraya yatırmam lazım benim anlamadığım o kadar sıfır araçlar pahalilasiyor ama etrafta görüyorum çevrem sıfır araba dolu millet habire alıyor ozaman diyorum ki kendime demek ben fakirim
Reklamlar
-
01 Ağustos 2017, 17:47
Ülkece her şehirde ayaklanma olsa ne otv kalır ne kdv. bütün fiyatları düşürmek zorunda kalırlar ama sesini çıkaran yok çok acı bir durum
-
01 Ağustos 2017, 18:29
Olmayınca tırsıyorum belirli aralıklarla olacak aga,pompacı pompalayacak zamlı zamlı ohhhh.....
-
01 Ağustos 2017, 18:33
---pembe gözlük mode on---
gelecekte su savaşları olacak.
suya ulaşabiliyorsanız sorun yok. benzin çok da mühim değil. sonuçta benzin olmadan da hayatta kalabiliriz. benzin olmadan da kahkaha atabiliriz. önemli olan su. su yoksa hayat yok.
---pembe gözlük mode off---
-
01 Ağustos 2017, 20:13
-
01 Ağustos 2017, 20:18
schumacher__ adlı üyeden alıntı
bizde de tepkiler üzerine benzin 5 kuruş ucuzladı, çok şükür 1.5 lira seviyesini yeniden gördük
başıma bişey gelmeyecekse söyleyeyim, ülkeden yakamı kurtardığım güne hergün daha da şükrediyorum. Bu da Türkiyedeki NC'mi satıp aldığım arabam. Şimdilik 4 tekerle idare ediyoruz
https://scontent.fdoh3-1.fna.fbcdn.n...d6&oe=59F74C64
Siz Türkiye'yi kıskanmaya devam edin biz çok eğleniyoruz bi kere burda
-
01 Ağustos 2017, 21:48
schumacher__ adlı üyeden alıntı
bizde de tepkiler üzerine benzin 5 kuruş ucuzladı, çok şükür 1.5 lira seviyesini yeniden gördük
başıma bişey gelmeyecekse söyleyeyim, ülkeden yakamı kurtardığım güne hergün daha da şükrediyorum. Bu da Türkiyedeki NC'mi satıp aldığım arabam. Şimdilik 4 tekerle idare ediyoruz
https://scontent.fdoh3-1.fna.fbcdn.n...d6&oe=59F74C64
Haydaaa, ama oldu mu şimdi bu yaptığın hocam? Daha az önce a haber ve atv izledim, yabancıların bizi kıskandığını, almanyanın hasbelkader zengin olduğunu duyup rahatladıydım, bütün oyunu bozdun şimdi sen
Şimdi oralarda benzin, araba, ev, yiyecek içecek, kılık kıyafet ve geri kalan şeyler alım gücüne göre bizdekinden daha ucuz olabilir ama kesin hayat pahalıdır orada
Hem bikere onların 3. köprüsü de yok bizimki çok daha güzel taaam mııı, hıh
Gereksiz Dipnot: Yazım ağır ironi içerir.
-
01 Ağustos 2017, 21:54
Riptalon adlı üyeden alıntı
Evet beyler yeni makam arabaları alınacak pamuk eller cebe..
Ve daha çok akraba , eş dost büyükelçi olarak atacak pamuk eller cebe.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)