https://eksisozluk.com/trafikte-sagi...4159?a=popular
Böyle bir konu açılmış yorumlar genelde baltalar cinsten..
https://eksisozluk.com/trafikte-sagi...4159?a=popular
Böyle bir konu açılmış yorumlar genelde baltalar cinsten..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Ay valla biktirdilar artik işin suyunu cikarttilar bu haftasonu sehirdisindaydik esimle, ben artcisiydim. Yemin ediyorum bir rahat yok bu adamlardan.
Sagina girmesek nolur aynaya sagina soluna baktigin mi var? Tek det sagina girmek kendileri mukemmel gidiyor, motorcular canlarini tehtit ediyordur hep zaten.
Yahu Seridimizdeyiz yan seritteki araba basladi bizim seride kaymaya tepemize cikiyor gorunmeyecek yerde de degiliz ha oyle arkada filan degiliz bildigin paralel gidiyorduk.
Öbürü desen sağ seritteyiz doblolu arkadan motorun kicina giriyor filan...
Obur luks aracli dangalak karsi yonden gelip hem bizim ustumuze suruyor hem korna basiyor.
Bunlarin hepsi normal sekilde şeritte giderken ve hizimiz dusukken oluyor.
Baktim olmayacak ne yol bitiyor, ne bu değişik tipler bitiyor belimede agrilar girdi artik, sinirlerim tavan yapti dedim bas git. Basa basa gittik problem kalmadi. Hiz yapmayin diyorlar ama hiz yapmak mi kotu yapmamak mi emin degilim bu konuda. Nezaman normal hizlarda seyretsek böyle oluyor.
Artik kendi kucuk motoruma binesim gelmiyor bazen oyuzden esime artci olmaya basladim daha cok
"tamam lan, ama sonra bu trafik 2 saat artti diye aglamak yok."
Bu arada hayirdir ya? Sanirsin hepsinin sevdigi motorcuya kaçmis, adamlar bi kasik suda bogacaklar bizi yeminle.
Delinin biri bir taş atıyor diğerleri çıkarmaya çalışıyor. Bugünkü konumuz motorcular. Yarın internete makas atıp kaçan birisinin görüntüsü düşer onu linç ederler. Takmayın.
Kutsal bilgi kaynağı ne hallere düştü.
bence konuyu açan arkadaşın gençliğinde motorcunun birisi sevgilisini bafilemiş. Motorcu düşmanlığının başka açıklaması olamaz. Hayir sağından geçse ne olacak? bırak geçsin adam sanki dünyanın sonu. birde sonuna dalyarak yazmış. Ben internette hakaret edenleri korkak olarak nitelendiriyorum. gerçek hayatta karşısında görse laf edemeyeceği insanlara sanalda anonim olarak hakaret eden net ezik, zavallı sünepenin tekidir
Cok sinirliyim. Seritte gidersin dibine girer kenari gec der. Kenari gecersin ordan gitme der, ortaya gecersin o da olmaz sola girersin hizli olur, hizli gitmezsen solda isin ne? Gokten mi gidelim arkadas?
Sen suna yolda motorcu istemiyoruz de bitsin bu iş.
Araç kullanıcılarından bende çok duyuyorum ''sürekli sağdan soldan her aradan geçiyorlar sonra görmüyorsunuz diyorlar.'' diye
Zorlarina gidiyor azizim, kendileri 2 saat beklerken, sende seritte bekleyeceksin ki, kendisi instagram ile mesgulken arkadan sana vursun, sonrada tutanak tutmamak icin bin takla atsin.
3 tarafı denizlerle
4 tarafı da cahillerle dolu memleketim.
Hepinizi motosiklet sürmeye davet ediyorum tabiii karınızdan izin alabilirseniz..
Yazdım yazdım sonra sildim.
Gerenk yok.
Yada bırak herkes ölsün sessizce..
Bütün motosikletleri çöpe atalım
Almayalım binmeyelim
Nasıl olsa toplu taşıma araçları boş gidip boş dönüyorlar
Ekşi'de ki Cihangir komunistlerinden en fazla böyle mesajlar beklenir zaten.Sağından geçiyorsam tehlikeyi ben göze alıp geçiyorum.Sağından geçiyorsam hatta demektir ki daha fazla gideceğin yer olmadığından beni de ezme şansın olmaz.Çoğu İstanbul'da yaşayan adamlar bunlar.Her sabah 3 saat İstanbul trafiğinde beklerken vızır vızır geçen motorcuları gördükçe bir yerlerine bir şeyler batıyor çünkü hiç motor süremediler yada cesaret edemediler.İstediklerini yazsınlar açıkcası onlar her bayram 3 hafta önceden trafiğe kalmamak için bir yerlere giderken biz 1 saattten az sürede istediğimiz yere varıyoruz.
guldum valla Allah affetsin
Ekşi'de yazar olan bi forumdaş şu başlığı açabilir mi acaba: "Araç kullanırken cep telefonuyla ilgilenen öküz"
bu iş 2 taraf içinde hem ayranım dökülmesin , hem ....... mesin olayı . keşke bir sihirli değnek olsada herkesi aynı anda kurallara bağlı kılabilsek.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)