okan bayülgen en alaka ya? motosiklet ile isminin aynı anda anıldığını duymuşluğum yok.
tektabanca diyonuz da, adam amerika'dan kalkıp türkiye'ye mi gelsin, ne diyonuz?
benim fantazim, barkın'dan açılan kadroya rahmi barutçu'nun gelmesi olur. araları iyi değildi diye biliyorum; ama gelse acayip jest olur. herif zaten motorcu mu, motorcu. eğitmen mi, eğitmen. işi biliyor mu, biliyor. üslup gene tartışılır; ama rahmi barutçu gelirse olur, bence
AEA efsanesi bitmiştir. Yerini kimse dolduramaz. Kimsede izlemez yeni yapilan programi, ikinci bolum cekilmeden tırt olur gider.
Ben bu oluşumu destekliyorum. Bence ekip Barkın'dan çok şey öğrenmiştir, güzel birşeyler ortaya çıkarabilir, AEA ruhunu devam ettirebilirler. Barkın'da devam ettirilmesini isterdi diye düşünüyorum.
Barkın ın bir bölümde Scooter tanımasına izin verdiği motosikletci bayan var o sunsun hem bilgi ile akla hem güzellik ile göze hitap eder
Barkın ın tadı olmasa da onun anısına ve öğrettiği bilgilerin faydalı olmaya devam edeceğinden ben de takibini yaparım
Sonuçta ne oldu şimdi ekibe ve kanala?
2 aydır içerik yüklenmiyor paylaşım yapılmıyor!
Bitti mi olay? Ekipten açıklama vs gelmedi mi?
Artı Eren hoca kendi Youtube kanalını kurmuş.Proje tamamen bitti sanırım
Takip etmiyorsunuz sanırım. Proje ailesinin elinde ve bu konuda tek yetkili ailesi. Ailesi bu konuya çok sıcak bakmıyor ve projenin devam etmesini istemiyor. Bu yüzden kimse kafasına göre ismini kullanarak bir çalışma yapamıyor. Zaten çalışma yapılsa bile hiç kimse Barkın bayoğlunun yerini dolduramaz. Bu hem teknik olarak hem manevi olarak imkansız bir durum. Barkın bayoğlu televizyoncu kariyeriyle bu işe yıllar önce başlamış ve bu iş için defalarca canını ortaya koymuştur. Piyasada en kral motovloglar bile sahte izlenmelerle youtube üzerinde kendi egolarını tatmin ediyor. Böyle bir ortamda yerini doldurmak çok zor.
Hala eski videoları izliyorum. Viraj videosunu her pazar kahvaltı yaparken izleyip kendimi yola vuruyorum. Allah mekanını cennet eylesin.
amerika da olsa şimdiye filmi çekilmiş Oscar a aday olmuştu, çünkü senaryo çok sağlam
Bana cbr'ı sevdiren ve tanıtan abim. Allah mekanını cennet etsin. Motorumu alayım ilk işim kabrine ziyarete gitmek olacak...
Program tabiki devam etmeli bu projeye barkın abinin verdiği emekler boşa gitmemeli yani o zirvede bırakmak zorunda kaldı zamanında kendiside söylemişti bir şekilde devam edecek ben olurum veya olmam diye.
Hiç kimse onun yerini tutamaz ama videolar onun tadında olmasada devam etsin yani
Dükkan kapandı arkadaşlar, boş yere hayal kurmamızın kimseye faydası yok. 'Keşke vefat etmeseydi' demek yerine 'iyi ki vardı ve iyi ki tanıyabildik' diyerek kendimizi avutmalıyız.
Huzur içinde uyusun.
Ne kadar bir cevherdı hayat çöplügünde parlayan demekten ılerıye gıdemıyorum hala aklıma geldıkce göğsüme öküz oturuyor.
Ailesi deva. Edilmemesi taraftarı galıba bilgisi olan varmı? Anısının yaşatılması
Barkın abi yeri dolmaz barkın abi olmasa ben bir motorcu olmazdım
bildiğiniz gibi barkın abi bir virus ve her yere yayılmaya çalışıyordu bir kanser hücresiydi....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)