İşte bu güzel bir haber.Kim yapacak bu işi tartışmasına girmeden ana fikri benimsemek bu noktada önemli.
İşte bu güzel bir haber.Kim yapacak bu işi tartışmasına girmeden ana fikri benimsemek bu noktada önemli.
Ben desteklerim arkadaş, birisi olmazsa birisi olur. Proje başına geçen kişilerin çabasına bağlı yürüyüp yürümeyeceği. Öyle bir iki zora gelince bırakırlarsa tabi ki yürümez. Barkın abi azimle mücadele etmesydi zaten bu seviyeye de gelemezdi. Nur içinde yatsın.
Umarım ekip uzun yıllar verimli bir şekilde yayın yapmaya devam eder.
Bence ekran yüzü olarak profesyonel ve ünlü birinden destek alabilirler, ekip yine içeriği hazirlamaya devam eder. Aynı stolk kanalında olduğu gibi.
Ulen niye öldün ya, niye niye, niye gece diye gazladın niye sert kontra vermedin hani bakışları hiç düşürmeyecektik, niye öldün babuş, milleti uğraştırıyorsun işte .... Son Hayabusa videonda hiç ölmeyecek gibiydin üstad, neden öldünki bizleri uğraştırıyorsun şimdi :(
AEA'nın geleceği bize alt yapısının saglam olup olmadığı hakkında da bilgi verecek.
Yani bu ilgiyi elbette Barkın'ın kalitesi sağladı ama yapılan program dandik olsaydı Barkın ne kadar sempatik olursa olsun yaşamazdı.
Sunucu değistiren yarışma programları hâla yoluna devam ediyor.
Eğer alt yapısı sağlamsa ki öyle aea da yoluna devam edecektir.
Kusura bakmayın da motosiklet inceleme işi Gökhan Eren'e üç numara büyük geliyor. Açın X-Max 300 incelemesinin altındaki yorumları okuyun. Motor hocası olmak başka şey, tekniği bilgi sahibi olmak başka şey, inceleme yapmak başka şey.
Ne olursa olsun, kim gelirse gelsin gecenin bi' vakti YouTube'dan gelen 'Altın Elbiseli Adam kanalından yeni video var' bildiriminin gelmesi herkese ufak bir sevinç yaşatır. Tabi ki Barkın abinin samimiyeti, bilgisi, kişiliği ve azmi kimsede yok ama komple tezgahın toplanıp gidilmesinden iyidir.
Şahsi düşüncem bu sistem çok uzun soluklu olmaz ortada bir miras kaldı ve miraslar bölünme yoluyla paylaşılır.
temenni değil ön görüm bu yönde
Barış Manço'dan sonraki Kurtalan Ekspres gibi olur. Sözler her zaman aklımızda, gözler onu arar.
Motosiklet hakkında kimse bu kadar profesyonel çekim ve video yapmıyor. Belli başlı kanallar dışında içerik üreten yok gibi yazıları okuyorum herkes TEK TABANCA gelsin diyor. Ben TEK TABANCAyı seyrederim ama yerini dolduracağını sanmıyorum. Bu işi eğer biri üstlenirse bu iş yürümez.
Kendi fikrimdir Gökhan Eren, Tek Tabanca veyahut falanca kişi bu işi üstüne almamalı herkesin Barkın Abiye olan saygısı oldukça yüksek kimse onun yerine geçmeye çalışmamalı içerik üretilsin barkın abi gibi muhabbeti sağlam arkadaşlar ekipte var. İncelemelere hepsi katılsın iş ne kadar ciddiye binerse o kadar tadı tuzu kaçar. O nedenle motosiklet kullanıcısının beklediği Barkın abinin bize aşıladığı motosiklet sürücüsü makara adamdır ışığını yansıtmalı. Barkın abiden kalan bu bayrağı zirveye taşıyacak olan yine biz izleyici kitlesiyiz. O olmadı mı izlemem demek onun verdiği emeklere haksızlıktır diye düşünüyorum.
Yeri asla dolmayacaktır. Ama onun emeklerinin kaderine terk edilmesine izin vermemek gerekir.
projenin devam etmesini çok isterim. fuat bey motor incelesin devrim bey hayati bilgiler versin ,gökhan bey gezilerini anlatsın.
lakin fuat ve devrim bey kendi işlerinden vakit ayırabilir mi. patent sahibi olarak rahmetli barkının ailesi projenin devam etmesine izin verir mi.
ekibin maaşını karşılayacak gelir sağlabilir mi. herşey olumlu gitse bile eskisi gibi keyif verir mi?.
Bence tek kişi yerine ekipteki farklı kişiler video çeksin.Tek bir kişi çünkü o sorumluluğu taşıyamaz.
Gökhan Eren ile falan olmaz, bunlar çoban adamlar(Barkının niteliklerine göre), Marka yaratmak ve Marka yönetmek bunların işi değil.
Benim önerim kurumsallaşmak olmalı.Bir kişiye bağlı olmayan içeriğin önemli olduğu, güzel kaliteli işler yapabilen profesyonel bir ekip kurulmalı.
Belki de Acun gibi birine satılmalı AEA.
Ekip ve danışmanlık şartı ile birlikte..
Okan Bayülgen devam ettirir muhtemelen. Zaten projeye bulaşmıs durumda. Ele alsa iyi olur.
Gökhan Eren' i beğenen olur beğenmeyen olur, şahsen ben onun tanıtimlarini beğenmiyorum, bana fazla laubali geliyor. Ha Barkın Bayoğlu hiç varolmasaydi, belki o zaman gözümüze daha iyi gelebilirdi.
Yinede sunuş tarzını biraz degistirir daha ciddi tanıtımlar yaparsa izlerim.
Bildigim kadariyla yakin arkadas kadrosu da oldukca bilgili, kaliteli isimler. Belki katki verirlerse iyi kotu kanal yasar. Yalniz tabi o emsalsiz uslubu arayacagiz...
Benelli incelemesindeki arkadasi begenmistim ben. Biraz cakma aea gibiydi ama bu gibi eski videolardaki arkadaslarda destek verebilir.
Bir insan düşünün iyi eğitimli; İngilizceyi bir İngiliz, Fransızcayı da bir Fransız gibi konuşabilen, derin tarih bilgisi olan ama aynı zamanda apaçi modunda çocuk ruhlu, komik, R1200'e binen üst düzey müdürden, açık egsoz SS ile şehir içi tapagaz giden adama,harleyci amcalardan, yılların kuryesinden, yeni başlayan hevesli gence, en okumuş aklı başında kesiminden en bilgisizine kadar herkese hitap etsin.Arkadaşlar Barış Manço örneğinin verirken boşa söylemiyorlar aslında.
Barkının yerini kimse dolduramaz.Gökhan Eren bence de olmaz ama illa bir aday olacaksa Tektabanca bence en makul isim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)