Anlaşılan o ki euro4 kapsamında 20 bin liradan aşşağı japon motor kalmayacak. Bu sene aldınız aldınız yoksa işiniz zor.
Anlaşılan o ki euro4 kapsamında 20 bin liradan aşşağı japon motor kalmayacak. Bu sene aldınız aldınız yoksa işiniz zor.
Normal fiyat zaten uzun süredir sitede 21950 olarak yazıyordu. Lansman için bugünün şartlarında bence 20450 iyi fiyat. Çünkü CBR 250 bile tek silindir haliyle ABS ve Euro 4 ile o fiyatları bulacak seneye.
R25 in 19k olduğu dönemde absli 250cc çift silindir için 20450 iyi bir fiyat sayılır
Cbr rr olarak gelecek diye biliyorum ben, quickshifter, modlar falan vs 24 binden okuturlar.
CBR 250 RR Euro 3 e bile uymuyor ki. Uysaydı bu yıl getirir tek seferlik de olsa satarlardı. Ama Euro 4 e uyumlu hale gelip sokaklarımızda dolaşmasını isteyeceğim bir motosiklet. (Muhtemelen bizim buralardaki sokaklarda göremem bu fiyatlarla ya hadi neyse)
adamı böyle alıştırırlar işte
O parayı vermek normal demiyorum ben. Rakiplerinin fiyatlarına (tahmini) kıyasla iyi bir fiyat diyorum. ABS li Euro 4 R25 in 22 binden aşağı olacağına inanmak ütopya gibi geliyor bana. E birde normal zamlar ("fiyat güncellemeleri") var.
Yoksa bu lansmana rağmen çok satacağını düşünmüyorum. Suzuki kalitelidir ama parçası ve bakımı da pahalıdır. Distribütör ve servis ağı problemleri de cabası.
A. E. A olup inceleseydi iyiydi )
o euro 3 bile uymayan cbr 250rr ı neden yaptılar ki acaba?
Zaten sahibinden üzerinden 21.950 fiyatı vardı bence çok güzel bir fiyattan satışta. Ama gel gör ki motor pert. Eğer R25 gücünde olup bu fiyattan olsaydı güzeldi ama motor 24 beygir arkadaşlar. 26 da olabilir ama yabancı site karşılaştırmalarında aşırı güçsüz olduğu için hep son sıralar kalıyor. Motorun çok fazla reklamını görmeme sebebimiz bence budur. Eğer bu motoru 35 beygir 30 küsür torkla piyasa sürmüş olsalar son hızı 190 olsa motor acayip reklam yapardı ve acayipte satardı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:54 ----------
http://autos.maxabout.com/bikes/suzuki/gixxer/gixxer-250
25 beygirmiş 23 de tork var. Diskler küçük ve muhtemelen led olmayan bir fara sahip. Dominar ın Led ışıklarını test ettikten sonra diyebilirim ki led far koymayan firmalar bilin ki kullanıcıyı düdüklüyordur.
Artsın fiyatlar baba, her isteyen binemesin şu motorlara
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)