Rakiplerine göre ve bu özelliklerine göre fiyatı normal
R25 bu özelliklerde olsun en az 23 bin ister
Rakiplerine göre ve bu özelliklerine göre fiyatı normal
R25 bu özelliklerde olsun en az 23 bin ister
25 beygir motor.Tork desen yok.
Satıcısı olan mal her fiyattan satılır, ne diyelim...
250cc makinaya 30bin vermiş salak diyenleri sahneye bekliyoruz efenim..
O salaklar 250cc 2T special aletlere vermişlerdi paraları.
Amortisörleri WP, şasileri isveç çeliği, gidonları renthal'di, aletin kıçından kalite akıyordu.
Fabrika çıkışı evet...
Elime daş aldım bekliyorum.
Vay be 250 cc makinalar artık 20 bin TL üstü. V storm 250 nin fiyatı belli oldu mu
olaya bak ya resmen az maas alıp çok para ödüyoruz nasıl bir memlekette yaşıyoruz millet yurt dışında eski motorunu arkadaşına hediye ediyor yeni alıyor bizim burada kendi paramızla motosiklet alamıyoruz.
Guzel motor, son teknoloji ki suzuki her zaman teknolojiden kismistir biliyorsunuz.
Abs de var. Cbr ve r25 kalabaligindan siyrilmak isteyenler icin opsiyon olmus.
Hem kucuk hayabusa sayilir bu, havaya sokar insani
Ya yeter artık tam parayı denkleştirdim bu sefer alacağım diyorum yeni bir "fiyat güncellemesi" getiriyorlar motosikletlere yine aynı döngüye sarıyorum beynimi çıldırıcam :d sinirden balkonda sigara içerken boşluğa bakıp arada anlamsızca gülüyorum babam bir tuhaf oluyor psikolojim bozuldu motorsuzluktan
Arkadaşlar sürekli söyleniyor bu ama, paramız çok değersiz. Üstüne devletin vergi geçirme girişimleri de girince, avrupada 1 maaş ile alınan bu küçük motorları, 10 maaşla alıyoruz. Alım gücümüz 10 kat düşük yani. Bu gidişat çok kötü yerlere gidiyor.
Devlet gözünü vatandaşın cebine dikmiş. Bir bmw alıyosan bir tane de devlete alıyorsun. Motorda da aynı şekilde.
Neyse boşverin arkadaşlar Almanlar bizi kıskanıyor nede olsa
Boru bekleyin beyler az kaldı.
Boru derken bor yani
Üzerine Extra vergiler binince,28e gelirse hiç şaşırmam
2019 başı 250'likler 30.000 TL olur.
Emsallerine göre normal.
Eicma Fuarda yazan özellikleri
1 Depo ile 480 km vaad etmesi.
25Hp Çift silindir.ABS.Kayaba Amortisörler
Ohh Ohh güzel oluyor Yamaha Honda fiyatlarına Suzuki'de katıldı bir Benelli birde Bajaj kaldı bakalım onlar ne kadar daha uygun fiyat ile ürün satmaya devam edecek.Hak ediyoruz biz
Diğerleri Euro 4 ve ABS'li modelleri getirdiklerinde en ucuzu bu kalacak. Üzerine %20 gümrük farkından gelecek %15 zammı da ekleyin, 25 bin TL 'yi geçecektir. R25'e ise benim tanıdığım Yamaha 27 bin der.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:44 ----------
Torku R25 ile aynı.
cok gec kaldilar, sezon kacti, fuarda bu fiyata teslim etseler r25 yerine bunu alirdim.
250 cc motorsiklete bu bahsedilen paralar çok arkadaş. Para biriktiriyordum. geçen yıl 15 bin civarı olan motorsikletler bu yıl uçtu resmen. Gider 10000 bin harcarım kendi motorsikletimi kendim yaparım. Şuan motorsikletim var 250 cc ye çevirecem. Motor ve diger değiştirmem gereken yerleri değiştirecem. Ruhsata işletecem. Aynı zamanda tüp taktıracam onu da ruhsata işletecem 10000 lira ya hepsi biter
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)