Faydalı olabilir Lütfen okuyun. (REKLAM YAPMIYORUM)
Reklamlar
-
Merhabalar şimdi akıl vermek gibi olmasın benim bi projem var sizler sayesinde hayata geçebilir. PC lerde ve Telefonlarda DİSCORD diye bir uygulama var acaba bu uygulamayı forum üyelerine tanıtsak ve orada bir kanal açıp sohbetler edilmesi forum bünyesinde daha hızlı çözümler ile daha faydalı olacagını düşünüyorum. Ne bileyim ist. içinde bas-konus muhabbeti olmadan acil yardım bekleyen bi arkadaşımıza ulaşabılırız ve ya iyi kötü haberleri muhabbet ortamında tartısabiliriz diye düşünüyorum. Bence faydalı olabilecek bi uygulama ne düşünüyorsunuz sayın forum arkadaşlarım ?
Reklamlar
-
La geçen rumeli hisarında yolda kaldım da konu açtım Allah kulu gelmedi ne yardımı..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
-
hachiko adlı üyeden alıntı
La geçen rumeli hisarında yolda kaldım da konu açtım Allah kulu gelmedi ne yardımı..
Üzdü :D İşte sorunda bu kimse kimseye ulaşamıyor :D
Gözümüz Yükseklerde Değil Kahrolası Tümseklerde
-
-
MrMud adlı üyeden alıntı
Suyu çıkıyor hocam...
Şöyle ki gelen kişileri seçemiyorsun, seçmekte istemiyorsun ayrımcılık dışlamak olmasın düşüncesiyle.
Bir sure sonra, güzel şeyler için kullanmayı hayal ettiğiniz uygulama, kahvehane muhabbetleri ile dolup taşıyor.
En mantiklisi bana göre; sayısı abartı olmayan, hemen hemen her semtten (Istanbul için konuşuyorum) üyesi olan bir gruba dahil olmak.
Gerçi grup var grup var, kaza yaptığınız zaman sorgusuz sualsiz bahanesiz yardımınıza gelecekler mi orası değişir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:16 ----------
Allaha şükür başım derde girse yatağından kalkıp gelecek en az 5 kişi var
Ortamınızı iyi seçin
Zaten böyle bi grup var bizim. ancak bu grupları neden bir çatı altında toplamıyoruz zaten kanal için odalar açılabilir isteyen istediği odaya geçebilir bi birlik olması bence çok faydalı olabilir
-
-
BrazenBull adlı üyeden alıntı
Zaten böyle bi grup var bizim. ancak bu grupları neden bir çatı altında toplamıyoruz zaten kanal için odalar açılabilir isteyen istediği odaya geçebilir bi birlik olması bence çok faydalı olabilir
Hocam klişe olacak ama; Nerde çokluk orda bokluk...
Örnek olarak araziye 50 kişi gittigim zamanlarda oldu 2 kişi gittiğimde.
Cidden bir araya toplanmak her zaman iyi değil.
+299 Gitmek cesaret ister, Enduro yapmak yetenek.
Cesaret aptalda da var, ama yetenek herkeste yok...
-MrMud
-
-
yusufkalaz adlı üyeden alıntı
İmkansız burası Türkiye
zaten imkansız diyerek hiç birşey yapmamış denememiş oluyoruz malesef
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:58 ----------
MrMud adlı üyeden alıntı
Hocam klişe olacak ama; Nerde çokluk orda bokluk...
Örnek olarak araziye 50 kişi gittigim zamanlarda oldu 2 kişi gittiğimde.
Cidden bir araya toplanmak her zaman iyi değil.
Haklısınız ama eksi yönlerinde artı yönleri hiç olamayacak mı ? Bardağın dolu kısmı beni ilgilendiren yeri :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)