Ekrem Ata; Bu fiyatları da arayacağız.
Reklamlar
-
29 Temmuz 2017, 23:00
54RR adlı üyeden alıntı
Ben motoru aldım bundan sonra gelen bütün zamlar karavana
Böyle insanlarla aynı ülkede yaşıyoruz. Sizce bu adamlar bize damarlı zam yüklemesin de ne yapsın?
Böyle saça böyle tarak...
Reklamlar
-
29 Temmuz 2017, 23:13
sanırım yazan kimse olmamış ama bu zam avrupa dışından gelen ithal ürünlerde olacak sadece diye bir duyum almıştım bende
-
29 Temmuz 2017, 23:16
Mexico adlı üyeden alıntı
Böyle insanlarla aynı ülkede yaşıyoruz. Sizce bu adamlar bize damarlı zam yüklemesin de ne yapsın?
Böyle saça böyle tarak...
Aynı ülkede yaşamak gücüne gidiyorsa çek git kardeş! ! Bu güne kadar gelen zamlara ne yapabildin yada ne yapabildik? ? burdan istediğin kadar yan yakın adamlar imzaları attı. Ben mevzuyu geyiğe vurdum sen cozemedin...
-
29 Temmuz 2017, 23:19
Pulsardan sonra ne alsam diye düşünüyorum bir süredir
1)Kur zammı dediler
2)Euro4 formları yine zam gelir dediler
3)şimdi ise ek %20 gümrük vergi diyorlar
Bu işin suyunu çıkarttılar iyice nereye gidiyor ülke ekonomisi. Yeni motosikleti sadece düşüneceğim böyle giderse
-
30 Temmuz 2017, 04:12
berkay3212 adlı üyeden alıntı
Öyle her motora zam gelmeyecek. Nerede üretildiği önemli. AB Ülkeleri gibi muaf tutulan ülkeler var. Mesela BMW Alman malı Trumph İngiliz malı Ducati italyan bunlarda hiçbir değişiklik yok. ee bu durumda bajaj %20 artarsa bajaj alacağına japon yada avrupa malı alır millet.
Süper. Herkes Superduke alır, sayımız artar.
-
30 Temmuz 2017, 04:33
Motosiklet Eğitmeni
Yürümeye vergi geldiğinde ses çıkartacaktınız. Geçti Bor'un pazarı.
2 yıl önce aklınız nerdeydi?
Adamlar yürümeye ek vergi koydu kimse ses çıkarmadı.
Ayakkabı fiyatları ek vergilendi ne oluyor demediniz.
Yürümeye vergi koyan motorizeyi affeder mi?
Bence bol nefes alın vergi gelmesi yakındır.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
30 Temmuz 2017, 05:42
54RR adlı üyeden alıntı
Ben motoru aldım bundan sonra gelen bütün zamlar karavana ����
Yedek parça lazım olduğunda, karavana mı değil mi anlarsın
-
30 Temmuz 2017, 05:48
2023'ü bekleyin arkadaşlar. Bu vergi Lozan yüzünden yürürlüğe girdi. 2023'e girdiğimizde süper güç olacağız.
-
30 Temmuz 2017, 05:51
retox70 adlı üyeden alıntı
Ben Gümrük vergisi artışının Kuralkan için süpriz olduğunu düşünmüyorum.
tam detaylarını bilmiyorum ama bu durum yurt dışından yedek parça olarak gelip şasi vb. gibi bazı parçaları Türkiyede üretilen ve yurt dışından gelen yedek parçalarla Türkiyede montaj hattında üretilen motosikletler için geçerli olmayabilir. Eğer durum böyle ise ki bence öyle, bundan en çok fayda sağlayacak firmalar hangileridir?
Yedek parçaya da geldi.
-
30 Temmuz 2017, 09:10
Zama zam. Türkiye'de motosikleti destekleyeceklerine daha da kullanmasinlar diye zam yapıyorlar. Yani almak bitse yine iyi kaskı ekipmanlar da ateş pahası. Sigorta vergi benzin keza yine aynı. Her türlü sıkıntı çeken kullanıcılar. Facebook bir destek sayfası açalım oradan bu işi destekleyip eleştirelim çok büyük bir tepki alsa belki bi açıklama gelir. En azından sesimiz duyulur
-
30 Temmuz 2017, 09:16
İki milyonda yakın sahte oy atılmasına kılıf uyduran adamdan sizi düşünmesini bekliyorsunuz ilginç
Acaba akp li motorcular ne düşünüyor
-
30 Temmuz 2017, 09:19
TIGERSHARK adlı üyeden alıntı
İki milyonda yakın sahte oy atılmasına kılıf uyduran adamdan sizi düşünmesini bekliyorsunuz ilginç
Motorsiklet için olanından bakıyorum
güçlü türkiye bor 2023
Daha istermisin ha :D
-
30 Temmuz 2017, 10:33
Gurur duyuyorlar,avrupa bizi boşuna kıskanmıyor,araç üretip satmak isteseler az kar payı kalacak lakin ÖTV,KDV,SORMA VER VERGİSİ eklenince,japon üreticiler ne yapacağını şaşırdı,üstüne üstlük birde benzin fiyatlarında,dünyada 1 numara olunca
Neden sadece ab ülkelerinin araçlarına zam gelmedi!!!!!!!
-
30 Temmuz 2017, 10:42
Avrupa dışından gelenleri etkileyecek diye kendinizi mi avutuyorsunuz anlamadım ? Avrupa motoru dediğiniz şey 50000 bin TL 'den başlıyor, 250'lik Ducati yok. Motorlara en az %15 zam gelecek.
-
30 Temmuz 2017, 10:47
Düşünmüyorlar ki
-
30 Temmuz 2017, 10:50
bu zamlarla beraber motoaiklet hıraızlığında da önemli artış bekliyorum.
imkanı olan geniş kapsamlı kasko yaptırsın,
yedek parça ve tamir maliyetleri artacak,
bakım maliyetleri de artacak.
-
30 Temmuz 2017, 11:08
Yeni motosiklet almayın arkadaşlar, bu kadar basit, ne var yani bir kaç sezon daha aynısına binsek, ben çoktan vazgeçtim aynısını süreceğim bu işler böyle gittiği sürece. Düzelmedi mi hiç sürmem, hurdaya çıkana kadar 150cc ile idare ederim. bunu yapmadıkça da bi şeyler için patronlar çıkıp bağırmaz onlar her halükarda bi ekilde kar peşinde, satamazlarsa o zaman işler değişir, bizden çok onların sözü dinlenir çünkü.
-
30 Temmuz 2017, 11:22
Dahiyane bir fikir. Bunu niye kimse daha önce düşünemedi ki? Bir şeye zam mı geldi? Almayın gitsin. Bitti gitti. Süper çözüm.
-
30 Temmuz 2017, 11:36
hasmet adlı üyeden alıntı
Dahiyane bir fikir. Bunu niye kimse daha önce düşünemedi ki? Bir şeye zam mı geldi? Almayın gitsin. Bitti gitti. Süper çözüm.
Bu çözümlerden geçici olan biri, boykot deniyor adına. Ekonomik parametreleri siz bilindik entelektüel seviyenizle benden daha dahiyane çözeceksinizdir eminim sayın haşmet.Tabii ki bu bir çözüm değil ama bu bir protesto yöntemidir. Ben de biliyorum olacak iş değildir. Çünkü birileri aman zam gelmeden alayım diye çoktan bayii kapılarını aşındırmakta.
Yoksa bin tane eylem v.s. yapılır.
Başka dahiyane fikirlerimi de yazmak istemem gücünüze gitmesin.
-
30 Temmuz 2017, 11:46
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)