Bu video Turbo İmam kanalından alıntıdır
Bu video Turbo İmam kanalından alıntıdır
Motorcu arkadas birazda yer açmış oldu arabanin geçmesi için, ama ülkede öküz çok
Tecrübe....
Lagunada da hata var evet ama tamamen acemilik. Şeridini kollayamamış, çıkacağı ana yolda da hızlanma şeridi yok laguna olmasaydı bile aynı panik freni gelen otobüs yüzünden yapmak zorunda kalacaktı zaten.
Şeridi ortala müsait olunca geçsin mıy mıy sürmekte pek iyi deyildir
Arkadaş zaten virajı acayip kötü almış yavaşlamasa bariyerlere girecekmiş.Ardından korkusuyla geçen otobüsü de görmemiş herhalde adama suç atmış direk.Adamın tek hatası motosikletin geçmek olmuş.
Heeeaaaaaa
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
İki önemli hata arabayı soluna almış arabanın oraya girmesi için açık bırakmış yolu ortalasa araba oraya giremiyecek.İkinci hata ise öngörüsü ve hızı otobüsü fark edip arabanın fren yapabileceğini hesaplayıp hızını düşürebilirdi.
Viraj donmesinden belli acemi oldugu, arkayi izlemekten onunu gorememis, laguna nin sucu yok bana sorarsaniz.
O nasıl bir viraj almak önümde durdu diyor ama kendisi bi anda araca doğru gitmeye başlayıp tek seferde kırıyor direksiyonu ve hakimiyeti kaybediyor. Motosiklete yazık :(
araç sahibinde az biraz hata olsa da malesef motosikletli arkadaş trafik öngörüsü yapamamış sanki.
kazayı bilmemde manetler hoşuma gitti benim, bende böyle birşey istiyorum motoruma.
neyse kaza hakkında da yorum yapayım; motorun arkasında yük var ve bu yüzden biraz dengesi normalden kaçıktı zaten ve hafiften manevra yaparak ön frene dokunmuş ve bu yüzden ön teker kaymış.
eğer burada sadece arka frene bassaydı hatta gerekirse birazda lagunaya dokundursaydı sorun olmazdı bence çünkü kurtarabileceği mesafe vardı zaten. gerçi lagunaya yine dokunmazdı bile çünkü kenarda boşluk vardı idare edecek kadar.
sollanmicak yerde sollayıp adama kaza yaptırıyor
Ondan olmuş şundan olmuş yada şöyle olsa düşmezmiş, malın teki ondan düşmüş gibi ukala yorum yapmak istemiyorum, bence düşmesinin sebebi tamamen korku, bu sebeble ön tekerlek kitlenmiş frene sert asıldığından
virajı keyfinden öyle acayip dönmüyor, lögar mı rögar mı her ne zıkkımsa, o zımbırtı kapağa denk gelmemek için yana kayıyıor, araba da "fırsat bu" deyip solluyor.
siz iyi alın ABS'siz motorları, yedek parçadan yamahayı hondayı zengin ettiniz daha da edin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)