Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Bir tutam medeniyet...

REKLAM ALANI

Allahtan tekere gelen falan görmedim. Ara gazı ile kafa şişirenler ayıp etti vs.

Ama o anda bile beni güldüren bir dayı vardı. Kırmızı ışıkta beni kaptı ve "Bilader eylem mi var? Siz neye karşısınız?" dedi. Panik olan adama kırmızı ışıkta olanı biteni anlattım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    HondaCRF250Ralli
    Yedek enerji sistemi nasıl olmaz. Koskoca medeni alamanyanin haline bak. Dünya lideriyle büyük Türkiye görsün. ;)

The Dude - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sym joymax
    Alıntı MrMud adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ne derseniz boşuna.
    Tek sebebi eğitim.
    Eğitimden kastım fakülte mezunu olmak, yada doktora felan yapmak değil, aile eğitimi.
    İlber hocanın sözü cidden şu ülkenin tek kuruluş yolu inanın buna.
    Çok cahilsin keşke ölsen dedi, çünkü biliyor cehalet ancak cahiller ölmeden bitmez.
    Bu bir kısır döngü resmen, cahil evlenir çocuk yapar, çocuğuda o yetiştireceği için %95 ihtimali ile o çocukta cahil olur, ve o çocukta ölmez hayatta kalırsa döngü böyle devam eder.
    %5'lik bir ihtimal ile cahil birinin çocuğu kendini karakterini eğitip, cehaletten uzaklaşır, ama onun diğer kardeşi cahil olursa yine döngüye ters etkisi olmaz.

Bu çözümün farkına varan Hitler vardı, yanlız onunki zalimce merhametten uzaktı.
    Almanyada sözde safkan alman olmayan herkesi imha edip muhteşem irk kurma planlarının içinde, Fiziksel ve zihinsel engelli olan insanları yok etmekte vardı.
    Hatta fazla kilolu veya fazla zayıfsanız hitler için kusurlu bir çöp sayılır yine ölürdünüz.
    Ne kadar insancıl bilinmez ama bir noktada doğruydu bana gore.
    Sakin "Ha engelli insanlar ölsün mü yani?" felan gibi angut bir soru sormayın, kastetdiğim o değil.

Bizim ülkenin bu konuma gelmesi için bana gore abartısız, en iyimser düşünceyle 400 yıla yakın zamanı var.

Köpek ile kedinin , Aslan ile ceylanın bile yan yana yaşayabildiği bir dönemde, biz halâ "Hangi partiye oy verdin?" diyorsak eğer , size Bob Marley'den Dont worry be happy armağan ediyorum.
    hiç olmamış.
    ve çok yakışıksız olmuş.
    şikayetimiz var ise düzeltmeye kendimizden başlamak lazım.
    onu, bunu öldürmek ile sorun çözülmez.
    ayrıca bu memleketin derdi sistemli cehalet.
    yani cehalet eğitimi.
    baskın kültür, orta doğu kafası yani orta çağ kafası.
    lokomotifi söylemeye gerek var mı ?

esasında farkında olmasan bile engellilere davranışın bu videodakinden daha büyük vir medeniyet göstergesi olduğunu bilmen gerek.
    farkında değilsin ama bu düşünce tarzı bizi biz yapıyor.
    nasıl böyle düşünebilirsiniz ?
    karabasan arkası uyku arası sigara içerken yazıyorum bunları,
    hangisi daha ürkütücü karar veremedim ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Alıntı Alonedark93 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İstanbul'u beğenmeyen gidebilir??

Hey yavrum şirinevler, avcılar trafiğini özledim.

Yeşil ışık yanmadan ''hadi kardeşim'' diyen beyaz fluence i özledim.

İstanbul'da medeniyet yok diyeni Malatya trafiğine bekleriz..
    Ha ha. Malatya'da bırak trafiği, Cuma çıkışı cami kapısında terör estiren amcayı hatırlıyorum. Önünde insan yokmuş gibi yürümeye çalışıyordu. Zannedersin dışarıda evi yanıyor. Çıktıktan sonra baktım, sağa sola havaya bakıyordu. Demek camiden 30 saniye önce çıkmak bir şekilde hayatının en büyük amacı olmuş, ama sonrası için çok bir plan yapmamış. Bu amca ve türevlerini trafikte düşünemiyorum bile. Sonuçta yayayken bile etrafa dehşet salabilen bir potansiyel söz konusu...

SuleymanE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 900 / Xpulse 200 4v
    Alıntı hasmet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ha ha. Malatya'da bırak trafiği, Cuma çıkışı cami kapısında terör estiren amcayı hatırlıyorum. Önünde insan yokmuş gibi yürümeye çalışıyordu. Zannedersin dışarıda evi yanıyor. Çıktıktan sonra baktım, sağa sola havaya bakıyordu. Demek camiden 30 saniye önce çıkmak bir şekilde hayatının en büyük amacı olmuş, ama sonrası için çok bir plan yapmamış. Bu amca ve türevlerini trafikte düşünemiyorum bile. Sonuçta yayayken bile etrafa dehşet salabilen bir potansiyel söz konusu...
    Hafız son rekatta fazla bunaldıysa demek ki

Oda bir şey mi? Ben üniversitedeyken vize zamanı bayrama denk geldiği için bayramı gurbette geçirdiğimiz zamanlar olduydu.
    Bayram namazı da bayram sabahı geleneğidir, gidilir. Çıkışta herkesle sıradan bayramlaşan ama öğrenciyiz diye bizi es geçen "tonton dedeler" vardı cemaatte. Al işte zihniyete bak, imam orada hutbede konuşsun dursun bayram kardeşlikmiş, beraberlikmiş, falanmış filanmış...

Sonra bu memleket niye bu halde? Şükredelim beyler, bunlar yine iyi günlerimiz.

Belli mi olur? Belki bir gün bizde "Almanya gibi hasbelkader zengin" oluruz bir gün.

İstanbul da kaos olmuştu kaos...

Motosikleti
    HondaCRF250Ralli
    Mustafa Kemal Atatürk e bağlılığı ile bilinen Meclis Başkanı kabinede alınan son KHKyı açıklamış. Aman ola ki dünyamıza devasa bir meteor çarpma tehlikesinde, zatalilerinin vekilleri mecliste erkekçe ''korkmuyoruz burdayız, memleketi bir meteoramı teslim edeceğiz'' şeklinde mesajlar verirken ...mutlaka ama mutlaka büyük başkana haber verecekler ve büyük başkan bankaya krediye eve borcu olduğu için kendine gebe avarisi ile dünyayı kurtaracak,...hapisten dışarı gönderildikten sonra bir an Başkan Sever olan ve büyük dünya liderini övmekten yalakaya dönen büyük mafya liderleri de artık göktaşına sıra ile kafa atarak parçalarken, Amerika ve diğer gelişmiş devletler avuçlarını yalayacaklar. elhamdulillah. Ya Sabır, Allah onlarca yıldır vergi adı altında soyulan, yahudi israil uşağı yöneticilerden Gerçek Müslüman Türk Halkını Korusun, Yüceltsin.İnşallah.

He valla bizim alamanyada hiç Türkiye gibi değil.
    Biraz da haluk bilginer mi övsek napsak

Motosikleti
    Gsx-R 1000(gixxer k9)
    Alıntı hasmet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    3 aydır Malatya'dayım hayatımda böyle araç kullanılan bir şehir görmedim.

Burda kurallar ters.

Mesela kavşaklarda filan gaz kesilip frene basılmıyor, aksine daha çok gaza basılıyor.

İstanbul'un magirus minibüsçülerine kurban olurum.

Doğma büyüme İstanbul, hayatımda toplu taşımada kaza yapmadım burda her hafta yapıyoruz.

Welcome to Malatya.

retox70 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı MrMud adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ne derseniz boşuna.
    Tek sebebi eğitim.
    Eğitimden kastım fakülte mezunu olmak, yada doktora felan yapmak değil, aile eğitimi.
    İlber hocanın sözü cidden şu ülkenin tek kuruluş yolu inanın buna.
    Çok cahilsin keşke ölsen dedi, çünkü biliyor cehalet ancak cahiller ölmeden bitmez.
    Bu bir kısır döngü resmen, cahil evlenir çocuk yapar, çocuğuda o yetiştireceği için %95 ihtimali ile o çocukta cahil olur, ve o çocukta ölmez hayatta kalırsa döngü böyle devam eder.
    %5'lik bir ihtimal ile cahil birinin çocuğu kendini karakterini eğitip, cehaletten uzaklaşır, ama onun diğer kardeşi cahil olursa yine döngüye ters etkisi olmaz.

Bu çözümün farkına varan Hitler vardı, yanlız onunki zalimce merhametten uzaktı.
    Almanyada sözde safkan alman olmayan herkesi imha edip muhteşem irk kurma planlarının içinde, Fiziksel ve zihinsel engelli olan insanları yok etmekte vardı.
    Hatta fazla kilolu veya fazla zayıfsanız hitler için kusurlu bir çöp sayılır yine ölürdünüz.
    Ne kadar insancıl bilinmez ama bir noktada doğruydu bana gore.
    Sakin "Ha engelli insanlar ölsün mü yani?" felan gibi angut bir soru sormayın, kastetdiğim o değil.

Bizim ülkenin bu konuma gelmesi için bana gore abartısız, en iyimser düşünceyle 400 yıla yakın zamanı var.

Köpek ile kedinin , Aslan ile ceylanın bile yan yana yaşayabildiği bir dönemde, biz halâ "Hangi partiye oy verdin?" diyorsak eğer , size Bob Marley'den Dont worry be happy armağan ediyorum.
    İlber Hoca ne zaman çok cahilsin keşke ölsen demiş ?
    Hangi mecrada? Hangi tarihte? Video vb varmı?
    Ben bulamadım? Capsleri gerçekmi sanıyoruz acaba?
    Malatya örneğini veren arkadaşı Delhi ye bekliyorum
    And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.

yusufkalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA MT 07
    Olsun onlar yinede bizi kıskanıyordur siz rahat olun.

fatih.met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tvs Apache, Gsr600
    yazıları öyle heyecanla okuyorum ki tostun kağıdını da yedim haberim yok

videoyu indireyim arşive katayım, insanlık nedir gösteririm arada sırada yakınlarıma.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Türkiye'de olsa 3.sayfaya bir aylık malzeme çıkardı şu durumdan.

Potenza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bmw S1000 RR HP4 & Aprilia Sr150 2T
    Eğitim mi?
    Ne eğitimi birader...
    Aramızda da dahil olmak üzere ne diplomalı eşşekler var biliyor musun bu ülkede..
    Eğitim değil kardeşim, denetim + ceza.
    Yani gene denetim
    +Adalet (En önemlisi)

Damatların kaymak yediği, yönetmen bebelerinin revaçta olduğu bir ülkede, ne mastırlı, doktoralı sığırlar var bir bilsen.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)