SADECE ENDURO-FETHIYE TURU 1.BÖLÜM
Reklamlar
-
Selamlar arkadaşlar,Enduro Bölümlerime yeni bir gezi daha ekledim.5 bölümden oluşacak fethiye turunun ilk bölümünü sizlerle paylaşıyorum.Görüntüler Montajlanmamıştır.Dolayısıyla video içersinde sıkıcı ve akıcı olan kısımlarda vardır.
Genel anlamda kalabalık bir enduro gezisinde ne yaşanıyor,ne yapıyoruz,bunu yansıtmaya çalışıyorum.Bu enduro turu orta sertlikte zaman zaman yorucu olan bölümler olsada arazi tecrübesi olan endurocu arkadaşların rahat gidebilceği bir arazidir.Yakında yeni bir kamera ve kask mikrofonu ile sürüş esnasında konuşarak daha sarsıntısız videolar çekeceğim.Videolarımı beğeniyorsanız,yorum kısmına fikir ve önerileriniz belirtirseniz sevinirim.
Türkiye'de aktif olarak yayın yapan bir enduro kanalı yok.Bu spor nedir.Nasıl yapılır.Bakım,sürüş,teknik gibi detaylı bilgilerin olduğu bir platform oluşturmaya çalışıyorum.Bana bu yolda destek verirseniz sevinirim.Saygılar.
Reklamlar
-
Müdd
Müüddd.
Nerdesinnn.
Bak ne var burda..
-
Alonedark93 adlı üyeden alıntı
Müdd
Müüddd.
Nerdesinnn.
Bak ne var burda..
Hayat var hayat.
Hocam belirtmişsiniz zaten ama yinede üzerine basayım, mikrofon işini halledip sürüş esnasında muhabbet bilgilendirme olması lazım diye düşünüyorum.
Bilgilendirme olmasa bile aranızda geçen diyalogları duyabilmesi lazım en azından izleyenin, diye türlü kanalın yayılması çok zor olur.
Enduro'cu adamın işi olmaz ama yinede yalvarmadan gecemicem.
Sırf abone kasmak için kendinizden ödün vermeyin yalvaririm
100 kişi izlesin, ama adam akıllı 100 kişi izlesin
Sabır gerektiren iş, biraz sıkılmadan uğraşırsanız mutlaka bir yerlere ulaşır , kolay gelsin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler