Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Çift Egzozlu Motosikletler ?

REKLAM ALANI

Alıntı matrax33 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Biz barbar Türkler asla bi işi beceremeyiz hiç bişiden anladığımız yok çift eksoz bizim neyimize.

Doğru düzgün motor kullanmayı bilmiyoruz bide kalkmış kuş kadar aklımızla gogıldan bile kaynak bulamazken ( basit 2 boru uzatmak için neden ihtiyacımız olacaksa artık ) çift eksoz fantazisi yapıyoruz.

Birazdan herşeyi bilen teknik-teori uzmanı büyüklerimiz çift eksozlu motor nasıl sürülür bize blog linkini gönderir, hepimizi bilinçlendirir.
    Sen geldin mi yine? Hayırdır? Honda, eğitimlerine harcadığın ve hiç bir şey öğrenemediğin 3000 liranı geri vermedi mi? Bana sarmaya devam edeceksen söyle ben de hazırlıklı olayım. Sana özel mesajdan da yazdım. Sen kendi derdin neyse onu anlat. Honda'nın eğitimlerine 3000 TL harcayıp hiç bir şey öğrenememiş olman benim suçum değil. Derdini onlara anlat...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı zaferce adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sen geldin mi yine? Hayırdır? Honda, eğitimlerine harcadığın ve hiç bir şey öğrenemediğin 3000 liranı geri vermedi mi? Bana sarmaya devam edeceksen söyle ben de hazırlıklı olayım. Sana özel mesajdan da yazdım. Sen kendi derdin neyse onu anlat. Honda'nın eğitimlerine 3000 TL harcayıp hiç bir şey öğrenememiş olman benim suçum değil. Derdini onlara anlat...

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:19 ----------

Sen geldin mi yine? Hayırdır? Honda, bütün eğitimlerine gitmek için harcadığın ve hiç bir şey öğrenemediğin 3000 liranı geri vermedi mi? Honda'nın eğitimlerine 3000 TL harcayıp hiç bir şey öğrenememiş olman benim suçum değil. Derdini onlara anlat... Bana sarmaya devam edeceksen söyle, ben de hazırlıklı olayım. Sana özel mesajdan da yazdım. Sen kendi anlatmak istediğin şey neyse onu anlat.

Eğitime 3000 bin verirsem psikolojim bozulur yine motor süremem ben
    jimi_hendrix bunu beğendi.

Alıntı korayuzuner1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eğitime 3000 bin verirsem psikolojim bozulur yine motor süremem ben
    E o kafayla sürme zaten. Motor sana tehlikeli. Ölüverirsin. Egzozu iki tane yapıp kıç altına almaya kaç TL vermek uygun acaba...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Ama bu race motosikletlerde arkadan görünüş için çift egzozlar çok yakışıyor bence.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:31 ----------

Alıntı zaferce adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    E o kafayla sürme zaten. Motor sana tehlikeli. Ölüverirsin. Egzozu iki tane yapıp kıç altına almaya kaç TL vermek uygun acaba...
    İnternetten baktım egzoza göre çok değişiyor.4500 e de var 1500e de.

matrax33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 400 sxc
    Alıntı korayuzuner1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ama bu race motosikletlerde arkadan görünüş için çift egzozlar çok yakışıyor bence.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:31 ----------

İnternetten baktım egzoza göre çok değişiyor.4500 e de var 1500e de.
    kardeş motoruna uygun tüpleri alıp gidiyosun sanayide bi eksozcu buluyosun koltuğunun altına istediğin kadar eksoz döşüyolar sana. 2 değil 8 tanede yaparlar.

derdi bloğuna tık kastırmaktan ibaret, motor selesine kıçı dün değmiş teorik motorcuları dinlersen zevklerinden mahrum kalırsın.

Alıntı matrax33 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    derdi bloğuna tık kastırmaktan ibaret, motor selesine kıçı dün değmiş teorik motorcu...
    Bak hala... Hayırdır? Yol eğitimi anlatılan blogda kendine saldıran bir şey mi gördün de alındın? Ben eğitimlerin bilinçli farkındalıklı sürüşün önemli olduğunu düşünüyorum ve bu derdimi anlatmaya çalışıyorum. Sıkıntı nerede? Yanlış mı yapıyorum? Bloga tık kastırmak ne alaka? Anlatmak istediğim şeyi insanlara ulaştırmaya çabalamanın neyi kötü? Daha benim mesajlarıma ilk cevabında eğitmen olduğumu bu işten para kazandığımı zannetmiş yalan ithamlarda bulunmuştun. Hala yanılıyor olduğunu, para kazanmak gibi durumumun olmadığını anlayamadın mı?

Ciddiyim bak, istersen Honda'nın bütün eğitimlerine katıldığın belgeleri göster, Honda'dan hep beraber geri isteyelim 3000 TL paranı. Olmazsa aramızda toplayıp sana geri ödeme yapalım da rahatla biraz.

yusufkalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA MT 07
    Sele altına boş bir alanınız ve gerekli boru,ekipmanlarınız birde işini bilen bilen bir ustanız varsa her Motosiklete olacağına eminim.Yalnız kârmı olur zararımı olur onu bilemem.
    Resimde gördüğünüz üzere 150 cc lik motora bile yapılabiliyor.

K121L - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı yusufkalaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sele altına boş bir alanınız ve gerekli boru,ekipmanlarınız birde işini bilen bilen bir ustanız varsa her Motosiklete olacağına eminim.Yalnız kârmı olur zararımı olur onu bilemem.
    Resimde gördüğünüz üzere 150 cc lik motora bile yapılabiliyor.

https://i.hizliresim.com/gWpzJN.jpg
    Göz var nizam var olmuş mu o oraya ?
    Bak bu motorlara çift krom egzoz yapıyorlar cidden o güzel duruyor ama

"eşşeğe altın semer de vursalar , eşek yine eşektir. "

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı K121L adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Göz var nizam var olmuş mu o oraya ?
    Bak bu motorlara çift krom egzoz yapıyorlar cidden o güzel duruyor ama

"eşşeğe altın semer de vursalar , eşek yine eşektir. "
    Zevk,parası ona yetmiş demekki.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)