Böyle bir proje ne kadar mümkün olur?
Reklamlar
-
Hayırlı aksamlar arkadaşlar.
İki uç gündür sürekli olarak acı kaybimiz rahmetli Barkın abi ile ilgili haberleri görmekten Yoruldum.Öyle ki hakkımda açılan davaya gidemedigim için aranmam çıkmış. Fakat haberleri okurken bir şey gördüm. Barkın abinin biyografisini anlatan bir makalede kendisinin bir scooteri chopper/cruisser model bir motosiklete çevirdiği yazılmış. Boyle bir proje ne kadar mümkün olabilir.
Bu tarz değişik isler ile uğraşmak sanırım beni biraz eğlendiriyor. Elimde eskiden kalma bir iki motosiklet var ve belki bunları kullanarak ortaya değişik VIR şeyler çıkarabilirim diye düşündüm.Amacım para harcamayı en alt seviyeye indirerek bir şeyleri oluşturmak, elde etmek.Para harcamadan olmaz diye benim de aklıma geldi ama o zaman da gerçekten büyük bit motosiklet tutkunu olan Burt MUNRO aklıma geldi...
Reklamlar
-
Önce hayal et, gerisi zamanla olur. İmkansızı zora indirmek her zaman bizim elimizde.
-
En basit yöntem ön maşayı değiştirip, depoyu gidon arkasına almak. scooter boru profilden bir şasisi varsa çok daha güzel ve rahat olur. Üstüne yeni düzene göre sele yapmak gerekcektir.
internette örnekleri mevcut.Ordan fikir edinebilirsin.
Ön maşa değiştiriğinde şasiye ek yük binecektir. Şasiyi muhakkak güçlendirmelisin.
-
Dark-ghost adlı üyeden alıntı
Hayırlı aksamlar arkadaşlar.
İki uç gündür sürekli olarak acı kaybimiz rahmetli Barkın abi ile ilgili haberleri görmekten Yoruldum.Öyle ki hakkımda açılan davaya gidemedigim için aranmam çıkmış. Fakat haberleri okurken bir şey gördüm. Barkın abinin biyografisini anlatan bir makalede kendisinin bir scooteri chopper/cruisser model bir motosiklete çevirdiği yazılmış. Boyle bir proje ne kadar mümkün olabilir.
Bu tarz değişik isler ile uğraşmak sanırım beni biraz eğlendiriyor. Elimde eskiden kalma bir iki motosiklet var ve belki bunları kullanarak ortaya değişik VIR şeyler çıkarabilirim diye düşündüm.Amacım para harcamayı en alt seviyeye indirerek bir şeyleri oluşturmak, elde etmek.Para harcamadan olmaz diye benim de aklıma geldi ama o zaman da gerçekten büyük bit motosiklet tutkunu olan Burt MUNRO aklıma geldi...
İnternet te olabildiğince örneği var biraz zorlayarak başarabilirsin uğraşmayı seviyorsan senin için eğlenceli olacaktır. Erke sıkılırsan büyük bir hüsran olacaktır. Kolay gelsin.
-
Chopper şasesi kaynattırıp motoru ve tekerleri bağlayacaksın. Scooterlerde şanzıman dişlileri arka tekere direk bağlı olduğu için farklı bir tekerlek takmak çok zor. Yurtdışından kit olarak getirtebilirsiniz ama elinizde ki iki motor parası eder tahminen
-
Chopper şasesi bul. Scooter motoru bul. Kes biç tak.
Scooter teker çıkışına dişli yaptır. Onuda oranını hesap edip arka tekere bağla.
Yapılabilir neden yapılmasın.
-
Ekarademir adlı üyeden alıntı
Chopper şasesi bul. Scooter motoru bul. Kes biç tak.
Scooter teker çıkışına dişli yaptır. Onuda oranını hesap edip arka tekere bağla.
Yapılabilir neden yapılmasın.
yoksa sonra ki projenin belirtileri olabilir mi bunlar çok da güzel olurdu
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)