Eskilerin tabiri ile nev'i şahsına münhasır - kendine özgü bir üslubu vardı.
Görünüşe göre saymakla bitiremeyeceğiz.
-Harley VROD tanıtım videosundaki sosis balon benzetmesi.(https://youtu.be/RMrhftVuluc?t=2m00s)
-Fıtı fıtı
Eskilerin tabiri ile nev'i şahsına münhasır - kendine özgü bir üslubu vardı.
Görünüşe göre saymakla bitiremeyeceğiz.
-Harley VROD tanıtım videosundaki sosis balon benzetmesi.(https://youtu.be/RMrhftVuluc?t=2m00s)
-Fıtı fıtı
Hamdım, piştim, hala hamım.
Dikiz kontrolü hayatı bilgiler videosunu izleyen bilir.
O efsane kör nokta nedir muhabbeti...
"Dikizden baktın beni göremiyorsun suan, sağ dön bak bakalım ne göreceksin...
...aaa Bak burda ne varmış !"
Kraldın ben babuş...
alacağım motor için (ZX636) ''eko modu keko modu'' demişti Şimdi soranlara abi eko modunda ne akdar yakıyon diyenlere eko modu keko modu diyorum :D
MT25 almadan evvel bu adamın inceleme videosunu hiç izlemediysem 10 kez izlemişimdir.
ordaki "tikican" tiplemesi süperdi
-bal tatlıymış...
-nereden duydun?
-fırıncı yerken dayım görmüş...
Cbr 125 tanitim videosunu cekerken yanima bordo renk eski bir racingle gelmisti,once ekibi sonra kendisi geldi.daha motora cbr 125 le yeni baslamisim,otur lan ustune korkma ne bakiyosun motora yicekmis gibi seni dedi zorla oturttu ustune basti marsa calistirdi don gel surdan dedi.Abi dedim yok aman..o zamanlar zayif biseyim.Cekim bitti pide soyledi bize,karnim da tok.Ye olm sundan kilo al gidonu ceviremiyosun zayifliktan diye takildi bana.Cok samimi,icten adamdi.Bir kere de olsa oturup ayni masadan yemek yeme firsati buldugum,tanistigim icin cok sansliyim.Cennete sür abi motoru,topragin bol olsun...
Çok özledik babuş :(
İnanasım gelmiyor. Düşündükçe gözlerim doluyor. Motoru bana aldıran ve sevdiren adam. Sanki ailemden birini kaybettim şu boktan dünyada iyi insanlar hep mi erken gider. Yaşasaydın kim bilir daha neler yapacaktın. Oğlum kucağımdayken ona senin esprilerini yapıyordum hadi fıtı fıtı gidelim diyordum. Vizörü temizlemeyi bile senden öğrendim. Vizörü temizleyişimde bile aklıma sen geliyorsun.
Yazamıyorum ağlıcam ofiste.
**yani arabacılar ne yapacakmış dalyaraklık yapmayacakmış** bu arada dalyarak yasaklı kelime değilmiş baktım :D unutulmazsın abi.
ALLAH omur nadip ederse oylede yapacagim.. barkin nin efsane sozu..
ZX10R Videosu herzaman farklıydı
Bu video da efsaneydi çokta eğlenceli
"Binlik yarış motoru alıyorsanız, onu sürerken erkekler ve oğlan çocukları ayrılır."
Mekanın cennet olsun..
fuarda onunla foto çektirmek için sıraya giriyorlardı.bende amaan çok sıra var boşver demiştim.keşke bekleseydim,hatıra olurdu...
Ben en çok enduro karşılaştırma ve Ninebot mini videosundaki şişme hatun kısmını seviyorum.Hele ninebot videosuna yarım saat gülmüşümdür.
Arada baska bir is yaparken aklima geliyor bu konuya bakip bakip duruyorum...
Çok üzülüyorum çok
Ve bu üzüntüm hiç azalmıyor
"Kızımız da ehliyetini yeni aldı amcası" dediği scooter üstünde trafik videosu..
Yanlış oturuş pozisyonuna çok kızardı yarım yumruk depo ile boşluk kalacak, kollar yere paralel olacak.
Son 2 haftadır hayatımın en mutlu günlerini yaşıyordum, üst üste guzel haberler çok mutluyum. Herşey istediğim gibi gidiyor derken bu olay. Tüm hayat enerjim bitik durumda. Gün içinde bazen işe dalıp unutuyorum sonra bir anda aklıma geliyor barkın artık yok diyorum beynimden vuruluyorum çok zor...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)