Bi arada kel göbekli gs'li sözde eğitmen tayfasına sarmıştı reis. Kına yakarlar artık...
Bi arada kel göbekli gs'li sözde eğitmen tayfasına sarmıştı reis. Kına yakarlar artık...
Ben en çok başlangıç motoru videosunda 1000lik olmaz da 600lük olırmu muhabbeti yaparken fon müziğine bitiyodum ya kabile şefininde o an ki anlatımı harikulade tabikide.
Virajda arka lastik kaçırmaya başlayınca sende altına kaçırıyorsun.
Bune bu depo kapağı, nereye koyacaz bunu.
Endurolar sürenler hakkında yorumu 80 lik dedeler gibi yandı benim gençliğim... vs.vs.
Içim yanıyor içim yanımdaki hanımdan utanmasam zırıl zırıl ağlayacam.
https://youtu.be/NQZ6jM_WgTc şu videonun 6.25 den sonrası
Megelli incelemesinde
Titreşim okadar çok ki indiğin zaman çişini tutamazsın.
Pulsar da Artcinjn durumu prostata sızlama işerken yanma var
Makinenin fiyatı biraz damarlı
Lastikler naylon
Debriyaji öyle bir bırak ki eski sevgiliyi bırakır gibi.
( Kimsenin debraji cekesi yok usta teker videosunda bıraktığın debriyaj gibi kaydın gittin elimizden . İçim eziliyor babus . Allah mekanını cennet eylesin )
fıtı fıtı. sakin gidebilen tüm motorlar
ee, bizim hanım da dereye girdi, resmini çektim. booş, sürmeyen anlayamaz. (tanıştığımız video) suzuki gsx1000r 2008
yaa honda bu ne ya?! icat çıkarmayın başımıza... o sinyalle, kornanın yeri değişmiş tüm hondalar
bak elimde ne var? elde kalan depo kapakları. hondalar
yani süspansiyonu olan motorlara bindik, kimi sert kimi yumuşak.. ya bu ne yaa? bu motorda süspansiyon diye verilen şey elinde 5x10 kerste var. kawasaki ninja 300
kafanıza geçer... tüm hazırlıksızlara
küçük başlayın. tüm yeni başlayanlara
sukuter.
belediyeye yazdık siz çimlerimi suluyorsunuz; yolu mu suluyorsunuz? sorumsuz belediye başkanları, park bahçeler müdürleri ve sorumsuz savcılar için
o arabalarında bize yol vermeyen, üzerimize kıranlara küçük değil mi deyin... o pipisi küçük araba ile erkek/adam olduğunu sanan eziklere
biz daha akıllıyız. hepimize
bizimle kalın, hayatta kalın. görüşmek üzere.
Blazer videosunda arabasini modifiye edenlere soyledigi ;
" -Dalyaraklar"
kelimesi efsanedir.
Ne yazik ki kendisi de bir dalyarak tarafindan kazaya kurban gitti.
Orda rahat uyu büyük usta. Ruhun şad, mekanin cennet olsun.
En hoşuma giden sözlerinden biri "bu motor; yağı,balı,tuzu herşeyi ile birlikte .... kilo "
asfalt-beton mikseri-gökyüzü
asfalt-beton mikseri-gökyüzü düştükten sonra gördükleri off offf
-simdi peynir olmustuk
Ahh be guzel insan...
Bircok video hafızamda ama ilk düşünüp yazdıklarım bunlar. Defalarca izlemisimdir. Seni çok özleyeceğim Barkın Abi. Artik işteyken gizli gizli kimi izleyeceğim... Mekanın cennet olsun güzel abim.Belki de dünyada en sevdiğin şeyi sürerken seni kaybettik ama bu şekilde olması insanın canını yakıyor be abi.
1. Suzuki GSX R 1000 K8 (Sürmeyen anlayamaz kısmı ve Kamikaze deyip başına bağladığı Japon bayraklı bez)
2. Kawasaki ZX10 R (Motor kimler için ideal kısmı ve ölümün nefesini ensende hissetme diyisin)
3. Aprilia RS4 V Factory (Oturuş pozisyonunu anlattığı yer, dizim kulagima degiyor ve ara gaz attığı kısım)
4. Yamaha MT 09 (Tek tekeri anlatırken ki o cocuksu heyacani, mutluluğu)
Benim en sevdiğim programları Fuat ve Devrim Abilerle yaptığı programlardı, çok eğlenceli ve bilgilendirici geçiyordu, maalesef geçen seneki talihsiz kazadan sonra o programlardan da mahrum olduk. Bir de geçen seneki Halil Kılıç programı çok güzeldi. O kadar sözü varki, benim ilk aklıma gelen, her videonun ve yayının sonunda gülen yüzüyle söylediği "Görüşmek Üzere". Birkaç ay önceki ilk ve son buluşmamızda, yanına gitmeye uzun süre çekinmiştim, çok farklı ve kibirli hayal etmişim, o kadar mütevazıydı ki, sanki 40 yıldır tanıdığı arkadaşıymışım gibi konuştu benimle, ayrılırken de "Görüşürüz" dedik birbirimize ama bir daha görüşemeyeceğiz. :(
Ekipman giyin ulan! bir kaza yaparsın, işerken pipini tutamazsın. Buna benzer bir lafı vardı
"Maataralı"
"Görüşmek üzere" (gülümseyerek)
"Acayip"
"Müthiş"
Pijamalarla cocuklari takip edip yakalamisti, teknotakip videosu olmasi gerek.
Yalnız son zamanlarda video paylasmiyordu sanki bugunlerin habercisi gibi.
..Böyle bakınca da, bir yerden sonra insan diyorki: ''Hipsterlar da çok yanılıyor olamaz.''..
(Monster 696)
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)