Motosiklet Konusunda Ailenin Rızası Durumu
-
27 Temmuz 2017, 14:50
Ravenaige adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar
Öncelikle durumdan bahsetmeden önce kısaca kendimi tanıtayım. İstanbulda yaşıyorum. Yaşım 35 evli ve 1 çocuğum var.
İşimle evimin arası uzak olduğu için motorla gidip gelme fikri bana gayet cazip gelmişti. Köyüme gittiğim zamanlardan kalma motor tecrübem var. Şehir içi tecrübem yok. Ehliyetimde yok. Deneme amaçlı kurs eğitmeni bir abimle mondial z-one 180 kullanarak durumuma baktım. Üstüne düşerek ve pratikle yeterli seviyelere gelebileceğimi anladım. Yani kullanımda bir problem görünmüyor sorun başka…
Konuyu eşime açtığım zaman büyük bir dirençle karşılaştım. Özellikle altın elbiseli adamın bu zamana denk gelen vefatı da ciddi bahane oldu. Motor korkusu had safhada, ben dikkat etsemde araçların motorcuları görmezden gelişinden tutunda İstanbul gibi bir metropolde kaza riskinin çok fazla olması onu iyice germiş durumda. Yani anlayacağınız nuh diyor peygamber demiyor.
Bir kaç motorcu arkadaşımla bir araya gelip konuyu açtığımda ikna olur gibi oluyor ama yalnız kaldığımızda yine özüne dönüyor
Bende bu işi onu kırmadan ve gönül rızasını alarak yapmak istiyorum. İkna konsunda bana fikir verebilecek, öneride bulunabilecek bir arkadaş var mı? Bu tarz durumlarla karşı karşıya kalanlar oldu mu acaba? Ve nasıl bir yol izlediler?
Teşekkür ederim.
dostum kaza olayı sadece sende bitmiyor. gelir sana çarparlar. Barkın abi'nin sence hatası nekadardı o kazada? evlisin çocuğun var. Allah korusun sana birşey olduktan sonra onlara bakacak olan varmı? bu soruyu kendine sor ve ona göre karar ver.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)