Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Fiyat/güç performansı en iyi olan motosiklet?

REKLAM ALANI
    shruikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    turuncu
    yamasaki modelleri

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

eski 1000likler

Alıntı RoofRoof adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu sigorta olayını yanlış anladınız.Trafiğe çıkan her motorlu araç sigorta yaptırmak zorunda.
    Yeni yapılan yasal düzenleme var dostum Emniyet genel müdürlüğü tarafından açıklandı. Ayrıca bi yerde okuduğum habere göre de daha önceden sigorta yapmış motorlu bisikletler kaza yapsa dahi sigorta karşılamıyormuş yani boş yere yapılıyormuş.

Norton772 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Dio
    Alıntı stupid adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beygiri yüksek olan motorlar sana göre "güçlü" oluyorsa o zaman neden ybr, crf konuşuyoruz ki cbr'lar, r25ler konuşulsun o vakit. F/p ürünü istedin, o da crf250l de mevcut. Her şeyi yapar motor, arazide wr250r,drz400,klx250 kadar iyi olmasa da yolda sağladığı konforla arka planda kalmaz. Fiyatı ucuz, taş gibi motor, servisi-yedep parçası hem bulunur hem de ucuz, hızlı, hafif, tork var, kafana eserse sm yap kafana eserse advanture bike'a çevir. Tüm bunları o fiyatla yap. Al sana f/p ürünü.

aprilla 2 zamanlı 125cc motor bulabilirsen al, 600-700tl ye alırsın. yarış motoru olan versiyonundan. youtube'ta 260 yaptığı videoları mevcut.
    Hocam o gücü pulsar da veriyor ve parçası daha ucuz ve kendi de 5-6 bin TL daha ucuz. Nasıl crf 250 f/p ürünü oluyor bu şekilde? 24 beygir pulsar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı mavellen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motor varda dediğiniz paraya değil.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-aprilia-aprilia-rs125-2t-463474066/detay
    6000-7000 civarıydı diye hatırlıyorum zal gelmiştir tabi 600-700 yanlışlıkla yazmışım o fiyata olacak değil herhalde. :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:06 ----------

Alıntı Norton772 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam o gücü pulsar da veriyor ve parçası daha ucuz ve kendi de 5-6 bin TL daha ucuz. Nasıl crf 250 f/p ürünü oluyor bu şekilde? 24 beygir pulsar.
    Ben arkadaşın fiyat/performans ürünü tavsiyesi istediğini sanmıştım. O fiyat/hız ürünü istiyormuş.

Crf250l o fiyata o kadar çok şey yapabilen tek motorsiklet. Her şeyi yapıyor alet. Uzun yol, şehir içi, dağ bayır, hatta wr250r, drz400, ktm500 ile aynı arazide bile gidebiliyor.(zorlansa da) Bakımı kolay, parçası ucuz vs. vs. Gerçekten tam bir fiyat/performans motorsikleti. O açıdan dedim. İşin içine Fiyat/beygir oranı girerse tabiki de değil.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)