Ula adamı daha toprağa koymadılar alternatif mi düşünüyorsunuz ?
Ula adamı daha toprağa koymadılar alternatif mi düşünüyorsunuz ?
kimse,
neden mi ? basit..
barkın 3 dili akıcı konuşabilen, üniversite doktora filan okumuş bla bla bla.
böyle başlayacağımı mı sandınız ? yanılıyorsunuz.. herhangi bir bireyin, barkının yaptığını yapabilmesi için önce türk insanını derinlemesine tanıyabilmesi gerekir. empati yapabilmesi, en apaçisinden en arabeskine en efendisinden en delisine kadar konuştuklarıma nasıl tepki vereceklerini hissedebilmesi gerek. yani kısacası zeki çok zeki olmasının yanı sıra insanlığı sevmesi ve insanlık için birşeyler yapmayı hedeflemesi gerek.
ben size basit bir benzetme yapayım, böyle taşın altına elini koyup başarabilen adamlar türkiyede çok çok az bulunur. mesela mustafa kemal atatürk. bu mübarek olmaydı neler olurdu biliyoruz. onun bayrağını kimse taşıyamadı. mesela barış manço mesela kemal sunal.
bırakın bunları düşünmeyin, motosikletinizi dikkatli kullanıp ölmemeye çalışın. bir de bi dua okursunuz da işe yarar belki.
O'nun yerini kimse dolduramaz sadece motosiklet ile ilgili değil hayata dair de çok güzel şeyler anlattı, ancak O'nun Açtığı yolda hem aynı, benzer işi yapanlar, hem de biz izleyiciler, motosiklet sevdalıları yürüyebiliriz.
Açtığı yolda, gosterdigi hedefe, durmadan ilerleyelim en iyisi.. sonucta bizde sevdigimiz seyi yapiyoruz. Okyanusta kopek baliklarinin oldugunu bildigi halde sörf yapmak icin girende ayni isi...
Cok guzel laf vardir bilir misiniz.
Altinim gitti kesesini neyleyim...
Allah rahmet eylesin
Barkin yaa halen cok uzgunum.
Onun yerini kimse tabiki dolduramaz ama bir kere fitili atesledi eminim dahada ileriye tasiyacak insanlar cikacaktir.
Tesekkurler Barkin huzur icinde uyu
Ya yani, olay bu kadar yeniyken, acılar tazeyken..
Hiç zamanı değil bence bu konunun..
Ne bu padişahlık mı? Kime geçecek vs..?
İlla birilerine geçmek zorunda mı?
Yeri dolmaz onun, bilgisiyle, karakteriyle, tarzıyla.. :(
Yeni bir motor çıktığında "barkın abi bunun videosunu ne zaman çeker? Çekse de izleyip nasıl birşeymiş öğrensek" diyordum. Şimdi meydan çakallara kaldı. Bir daha hiçbir zaman onun yaptığı kalitede işler yapamayacak kimse. O kurtlar sofrasına dalıp bize yol açtı öncülük etti. Bu yolu devam ettirecek olanlar bizleriz. Şu an bu yazıyı dahi yazmak.. hala inanamıyorum hala..
Barkın Abinin yerine birisini koymak zorunda mıyız?
Varsa öyle biri Barkın hoca muhakkak kendisine söylemiştir "Bana bir şey olursa projeyi sen devam ettir" diye.Benim aklıma gelen tek kişi ise Gökhan Eren'dir.Barkın hoca kadar kültürel ve diploma sahibi olmasada dili ve anlatım şekli bize daha yakın...
Altın Elbiseli Adam konseptinin devam edebileceğini düşünmüyorum. İlk günden itibaren takip eden birisi olarak, o kadar çok kişi gelip geçti ki ekipten. Acı ve çok zamanı olmasada Barkın abinin tavırları yüzünden veya iki taraf kaynaklı bir çok kötü ayrılık söz konusu. Son zamanlarda da göründüğü gibi Barkın abi yalnız kovboy modundaydı. Eğer ilk günden bu ekip sıkı sıkı kalıp üstüne koya koya ilerleseydi şuan o kişiler eminim ki sürdürürlerdi ellerinden geldiği kadar.
*Ne kadar sürer bilmiyorum ama Gökhan Eren'in bir veda programı veya sürdürmek adına bir şeyler yapacağını düşünüyorum.
Barkın, Altın Elbiseli Adam'ı ayrı tutuyordu. Bir gün başka birinin devam ettirmesi gerektiğini söylediği çok oldu. Yanındaki dostlar Ertuğ bey bu projenin ölmesini istemeyecektir. Eğer bu projeyi bitirirler ise Barkın'ın kemikleri sızlar.
Oncelikle yerin cennet olsun Barķın abi. Huzur ve Nurlar icinde uyu. Bize hakkın gectiği icin hakkini helal et. Her zaman dualarimda olacaksın.
Yeri ve zamani degil ama bence şimdilik bu projeyi kabul ederse Devrim Sirmen abi taşiyabilir. Tabi Barkın abinin yeri dolmaz ve onun gibi birisini bulamayiz. Allah'ü teala bütün günahlarını affetsin Altın yürekli adam...
Devrim Sirmen yapabilir dilide akıcı bilgiside iyi ama uğraşmaz Devrim gibi daha ne kurt motorcular var ama bilgisini paylaşmıyor paylaşmak için kendisini bu işe adayacak adam yok kısaca.
AEA kısa bir dönemdi Türkiyede bi trendi başlattı ve bitti malesef...
Birde megelli videosunda gümüş elbiseli adam diye biri vardı.tarzı konuşması stili falan da barkın hocaya benziyordu.kimdi o çocuk ve sonra neden kayboldu ortalıktan ?
Bu saaten sonra Motorsiklet üreticileri, cihazlarının testini yapacak kurumsal kimlikte kimi bulacak onu merakediyorum. Kurumsal olupta motorsiklet ehliyeti olan 2 kişi biliyorum, Doğan Kabak ve Sinan Koç. Ama ikiside motosiklet konusunda çok zayıflar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)