Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Altın Elbiseli Adam Barkın Bayoğlu'nun Cenaze Namazı ve Veda Korteji / 26.07.2017

REKLAM ALANI
    Norton772 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Dio
    Alıntı Metehan07-70 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hyatımda iki cenazeye katılmayı çok istedim ama katılamadım, 1. Alparlan Türkeş, 2. Muhsin Yazıcıoğlu, Barkın'da üçüncü.
    Arkadaşlar sticker istiyorum, orada dağıtalandan olması şart değil, başka bulabileceğim bir yer varsa bilgilendirin, ücreti ne ise vereceğim.
    Hatta diyorum, ailesinden izin alınıp, böyle bir üretim ve satış yapılıp, Barkın adına bağışlansa bir yerlere?

Ya da bir arkadaş var mı oradan bana alıp gönderebilecek, hesap no versin birşeyler atayıp, rahmetlinin adına bir garibana,çocuğa versin.
    Güzel bir düşünce şu sticker işi. Ailesi ile konuşulup bastırılsa iyi olur. Uzak yerlerde oturanlarda bir şekilde katkıda bulunurdu. Hem de unutulmaz olurdu.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    TIGERSHARK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kazaya sebeb olan vatandaşın annesi barkının da 4 yaşında çocugu var demiş ben ilk defa duydum var mı aslı astarı ?

YasinC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı TIGERSHARK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kazaya sebeb olan vatandaşın annesi barkının da 4 yaşında çocugu var demiş ben ilk defa duydum var mı aslı astarı ?
    Taziye konusuna da yazdım. Bende merak ediyorum çocugu olduğunu hiç belli bile etmedi.

tolgatumlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fazer8 2014
    Hala inanamıyorum,mekanı cennet olsun;((
    2006 Honda CBR600F,2005 Suzuki V strom dl650, 2005 Yamaha fz6fazer,2006 Honda VFR800abs,2005 Suzuki GSX-R600,Honda CBF1000abs,Yamaha fz6fazer,Suzuki GSX-650F,SuzukiGSR600,Honda CBF600abs,Suzuki SFV650 abs gladius,Honda VFR800abs,Suzuki GW250 inazuma, Yamaha Fazer8

Alıntı mrt0661 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Birde arkadaşlar daha sonra mezarını ziyaret etmek isteyen arkadaşlar için adaparsel blok no gibi konum bilgilerini yazarsa iyi olur diye düşünüyorum
    Şöyle bir paylaşım var:

mrt0661 ve dasmehdix bunu beğendiler.

Alıntı Norton772 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güzel bir düşünce şu sticker işi. Ailesi ile konuşulup bastırılsa iyi olur. Uzak yerlerde oturanlarda bir şekilde katkıda bulunurdu. Hem de unutulmaz olurdu.
    Ben bu gün bir yerde denk geldim ama neresi hatırlamıyorum. Altın elbiseli adam stickerlerini basan firmanın ilanına ekran görüntüsü almıştım bende hala duruyor birisi bana telini yazsın ekran görüntüsünü yollayayim burada paylassin ben pek beceremem

Dr. Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R 25
    sticker için bana da yardımcı olabilecek var mı, masrafı ne ise karşılarım. Motorumun en güzel yerinde hep duracak.

Salurbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Streettriple 765
    Kaptan,hakkım helal olsun.. Ne çok sevenin varmış. Vedalaşmaya gelen 1000'ler.. Tanıdığım insanları gördüm,ayaküstü konuştuk,konu tabi ki sendin. Kendine dikkat et oralarda Kaptan..

Benim kameramdan,sadece 1 kare çektim.

imtarky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 125R 2014
    Yüzlerce motor yüzlerce seveni hala inanamıyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=6f6z814exLo

YsNLzTrK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Harley Davidson Sportster
    İntagramdaki Baysticker adlı sayfa ücretsiz olarak AEA stickerlarını dağıtacağını duyurdu ama henüz başlamadı diye biliyorum.

4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)