Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 SonuncuSonuncu

Altın Elbiseli Adam'ın vefatından sonra hissedilenler

REKLAM ALANI
    YasinC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sabah haberi alıp şok oldum. İş yerinde yutkuna yutkuna akşam ettim. Eve gelince dayanamadım. Ailemden biri vefat etmiş gibi canım yandı. Bazı insanlar ölmemeli diye düşünüyor insan. Boşluğu doldurulamayacak.

İnşallah kanalı kapanmaz hatta depolarındaki videolar da yayınlanır. Acı ile birlikte isyan ateşi düştü yüreğime

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    GB79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC750X
    Bundan sonra nasıl motosiklet süreceğim bilmiyorum, kendimi çok korunmasız ve yalnız hissediyorum. Meğerse motorun üstündeyken ondan çok cesaret alıyormuşum, motora her bindiğimde kafamın bir yerlerinden bir görüntüsü, bir lafı geçerdi, şimdi yerine ne koyacağım bilmiyorum, sanırım bir süre motora binemeyeceğim.

Motosikleti
    Yamaha xt 600
    Kendisini ilk videolarından beri takip ediyorum.Çektiği videoların bir çoğunu defalarca izledim.Yine izleyeceğim. Kendisi bir çekiliş için Bursa'ya gelmişti.Orada tanışma fırsatı bulmuştum.Gerçekten çok mütevazı bir insandı.Yani ne bileyim keşke o ölmemiş olsaydı..ben,benim gibi kendi haline takılan bir kaç silik tip ölseydi o ölmeseydi. Geride tanıtılmayı bekleyen yüzlerce motosikleti onlarca konuğu öksüz bıraktı.Öğrendiğim çoğu bilgiyi onun sayesinde öğrendim. Hayata veda edene kadar belki onlarcamızı hayatta tuttu öğrettiği şeylerle kim bilir.

Stunt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    çok var sığmıyor :)
    Şok oldum ispanyadayim cenaze için döneceğim başımız sağolsun

-ZERO- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hayatımda ilk defa yas tutuyorum. O da kendisiyle samimi dahi olmadığım birisi için. Çok garip. Ağlayasım geliyor. Ağlayamıyorum. Arada birşey oluyor gülüyorum. Birkaç saniye sonra tekrar içime kapanıyorum. Çok garip çok. Hala inanamıyorum. Zamanında yanında staj yapmak için yazmıştım konuşmuştuk facebook'dan. Keşke onun yanında yapsaymışım. Hem tanışmış olur hem de ironik olacak ama kelebek etkisi olurdu da ölmezdi belki.
    Fuatt39, fazil ve Eski_kasa bunu beğendiler.

Motosikleti
    CRF 1000L Africa Twin
    Bay Balta bunu beğendi.

Ben hayatımı belki de ona borçluyum... :(

Merhaba arkadaşlar.Hepinizin bildiği üzere dun gece saatlerinde hepimize motosikleti sevdiren,engin bilgi ve tecrübelerini,kendi hoş ve eğlenceli anlatımı ile bizler ile paylaşan ve belki de bir cogumuza ilham kaynağı olan motosiklet aleminin abisi BARKIN BAYOĞLUN'u sorumsuz bir araç sürücüsünün yaptığı, sorumsuz ve akıl almaz hareketi nedeni ile kaybettik.

Bundan yıllar önce geçirdiğim ilk trafik kazası sonrasında, bende bir hata var diyerek araştırarak bulduğum altın elbiseli adam videolarını izledim.Onun hazırladığı videolar ve eğitimler sayesinde bir çok bilgi sahibi oldum.Bir tek anlamadığım konu ise kontra tekniği olmuştu, defalarca kez izledim,izledim ama bir türlü alamamıştım.Aslında anlamışım.

Bir sabah işe giderken viraj döndükten sonra aniden karşıma çıkan kamyonun altında kalmaktan son anda kurtuldum.O an için ne yaptığımı pek anlamadım. Çünkü normal şartlarda o kamyonun altında kalmis olmam ve çoktan ölmüş olmam gerekirdi.İlk şoku üzerinden attığım zaman motosikleti yol kenarına çekip bir sigara yaktım ve ne yaptım ben,nasıl kurtuldim diye sorduğumda aklıma yine bir şey gelmedi. İste o aksam eve döndüğümde tekrar kontra tekniğini izleyince ne yaptığımı o an anladım.

Hepimiz için belki de aileden biriydi.Belki de daha fazlası. Ben bu gün hayattaysam eğer, akşam evime gidip oğlumu, eşimi,annemi ailemi görebiliyorsam,sabah tekrar kalkıp işe geliyorsam,aileme ben sahip çıkıp kimseye muhtaç etmiyorsam bu Barkın abi sayesindedir.Bire bir olarak değil belki ama dolaylı yoldan benim hayatımı borçlu olduğum kişi odur.

Dün geceden beri aşırı bir öfke,kin,nefret ve çok ama çok derin bir üzüntü içindeyim.Yarın Barkın abiye son görev için herkes orada olacak ama ben gidemiyorum.Hayattayken ona teşekkür edemedim,ölümünde de görevimi yapmıyorum.

Yüce Rabbim bütün günahlarını bana yazsın, umarım cennetine kabul eder...Sonsuza kadar bizimlesin...
    Bohemian ve just4techno bunu beğendiler.

Taner YILMAZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sırasıyla: Hyo GT250R, YAMAHA R1, HONDA 1000 RR,
    Barkın Bayoğlu'nun motosiklet.net'teki hesap adı "Carl Gustav" sanırım.
    Eğer oysa modlar hesabını diğer rahmetli arkadaşlar gibi özele alsın.
    Eski_kasa bunu beğendi.

Alıntı Taner YILMAZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim bildiğim kadarı ile kendisine ait...

Lazasker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CRF 250 Rally
    Sabah gelen Whatsapp bildirimlerini gördüm. İnanamadım, kontrol ettim. Doğruymuş... O an şok oldum, kitlendim kaldım. Birkaç saat sonra gerçek hayatta hiç karşılaşmadığım birisi için dakikalarca göz yaşı döktüm. Yüreğimizi yaktın babuş, yüreğimizi...

Motosikleti
    Alıntı Dark-ghost adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim bildiğim kadarı ile kendisine ait...
    Evet o. 2011'de özelden konuşmuşum.
    Korkarak yaşıyorsan eğer sende hayatı seyredenlerdensin..

Evet o. 2011'de özelden konuşmuşum.
    Ben tanışmayı çok istedim ama fırsat yaratamadik.Demek ki hayatta bazı şeyleri ertelememek gerekiyormus
    Eski_kasa bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı Dark-ghost adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben tanışmayı çok istedim ama fırsat yaratamadik.Demek ki hayatta bazı şeyleri ertelememek gerekiyormus
    Aynen öyle dostum. Aynen öyle. Hayatta bazı şeyleri ertelememeli.

Bende yüz yüze tanışmayı istiyordum.
    En son dört tane Honda bayiini ziyaret ettiği etkinliğe katılacaktım.
    Yine işim çıktı fırsatını bulamadım. Şimdi ne yapsak boş artık..

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:07 ----------

Aynı olay Murat Doğanay (aYe)'la da olmuştu.
    Buradan konuşuyorduk. Birlikte gazlayalım filan diyorduk.
    Onunla da tanışma fırsatı bulamadım.
    Allah mekanlarını cennet eylesin.

mfBulut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Şu an bu hissettiğimiz duygular, bu paylaştığımız aynı hüzün ve boşluk hem Barkın abinin bu samimiyet ile bizim içimize işlemiş olmasından hem de motosiklet camiasının ruhu gereği bağlılıktan kaynaklanıyor bence.

Gerçekten yas tutuyoruz. Aklıma geldikçe kötü oluyorum. Sanki hepimizin yakından tanıdığı bir dostu gibi olmuş o. Farkettirmeden kendisini eleştirenleri ve hatta sevmeyenleri bile öyle derinden etkilemiş ki şu an durumumuz bu. Dizi izliyorum kafa dağıtmak için. Köprüyü gösteriyorlar ara sahnelerde yine kötü oluyorum.

Motosiklet ruhunun da güzel yanını okuyorum sabahtan beri. Çok az şey etrafında bu kadar farklı insan birleşebiliyor. Bunun değerini bilelim. Onu hep güzel analım. Öğretmeye çalıştığı değerlere sahip çıkalım. Bu şekilde o da ölümsüzler arasında yerini alır.
    yigitap bunu beğendi.

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Barkının çarptığı ve ölümüne sebep olan arkadaşın 1 yaşlarında bir evladı varmış..baba olarak ayrıca üzüldüm....bir basit hata yüzünden 2 can gidiyor..anne babaları ömür boyu sürecek yasa giriyorlar..evlatlar babasız babalar evlatsız kalıyor...Allah sabır versin..

TIGERSHARK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sabah uykulu gözler ile telefonumu açtığımda mesajları gördüm şok oldum
    Çok üzüldüm,Sanki bir yakınım vefat etmiş gibi .......

Blackeagletr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Dün gece yatağa yattığımda iç sıkıntım başladı, sebepsiz yere darlanma. Derken yatmadan önce malum sitedeki türbin motorlu RC uçak ilanlarına bakarken, bir ilanda kendisinin de olduğunu gördüm, yine matrak bir poz vermiş, gülümsedim. Aklıma gelmişken şu Peru videolarından birini izledim ve yattım.
    Sabah kalktığımda her yerde aynı haber. "Altın Elbiseli Adam hayatını kaybetti." Başımdan aşağı kaynar su döküldü sanki. Ulan ben yatmadan hemen önce bu adamı düşündüm, şimdiyse yok. Hemen yalanlayacak bir şey aradım ama nafile. En son resmi sayfadan da doğrulama geldi. Anladım ki, dün geceki iç sıkıntısı buymuş.
    Yüzyüze tanımasam da, herkes gibi çok şey öğrendim ondan. Motosiklet ailesinin baştacıydı.
    Kask takmanın abes görüldüğü Mersin'in bir yörük ilçesinde bana istikrarla kask takmayı öğreten kişi oydu, sonrasında geliştirerek tüm ekipmanları.
    Dolaylı yoldan ben de hayatımı ona borçluyum.
    Motosiklet serüvenimin her kesitinde vardı. Yüzyüze tanımadan bile aileden biri gibi hissettirdi kendini.
    Yaklaşık iki hafta önce motorumu satmıştım hayırlı bir iş için. Durumu düzeltince yeniden alırım, bir üst model alırım diye düşünüyordum.
    Şuan düşünmüyorum. Korktuğumdan değil.
    Olay yerinde babasının halini düşündüm, annesinin halini düşündüm.
    Babasının barodi'ye "Ölüm nedeni boynunun kırılmasıymış" deyişini düşündüm. Yerine koydum, koymaz olaydım.
    Hepimiz bu işin tehlikeli olduğunu bilerek giriyoruz bu işe. Ama en nihayetinde bilmek, hissetmek gibi olmuyor.

Evet, Carl Gustav kendisidir, fikrinizi destekliyorum.
    Lazasker bunu beğendi.
    2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125

Motosikleti
    Kaza sonrası orada olan arkadaşın youtube'a attığı videoyu izledim.
    Kaza sonrası ambulansa alınırken hayattaydı diyor.
    Sonra babası boynu kırıldığı için öldü demiş.
    Kaza sonrası BİLİNÇSİZ MÜDAHELE de öldürmüş olabilir.
    Belki de ambulans gelene kadar etraftan gelenler kaskını falan çıkarmaya çalışmıştır.
    Offff offfff.

Bohemian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z250SL
    Alıntı Tvs01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yanlış anlamayın ama açılmış konulara yorum yazsanız daha doğru değilmi, herkes aea hakkında bi konu açar oldu..
    Abi bırak insanlar borcunu ödesin. Haklılık payın var ama forum yetkilileri gerekirse ayar çeker.

Bana 33 yaşında motor aldıran adam. Sanki ailemden birini kaybetmis gibi kötüyüm. İçim buruk. Düşünceliyim. .Motora binesim gelmiyor. Ben meğerse motora seni sevdiğim için biniyormusum.Allah Rahmet eylesin mekanın cennet olsun babuş

5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)